Part 70

525 18 0
                                    


Camilos pov..

Pajaučiau, kai kažkas palietė mano ranką. Ta šilta oda ir švelnus prisilietimas. Žinau, kad tai Harry. Lėtai pramerkiau savo akis ir susiradau jo. Jo akys buvo pilno ašarų ir išgasčio, bei skausmo.
-Harry.-pasakiau ir mano balsas nuskambėjo, taip vangiai.
-Ššššš viskas gerai ilsėkis.-pasakė jis pabučiuodamas mano ranką. Žinojau, kad kažkas blogai bet nežinau, kas man. Norėjau paklausti, bet esu įsitikinus, kad man nieko nesakys. Harry trumpai pabuvo, nes jį daktarė išprašė iš palatos. Atsimenu tik tiek, kad man uždėjo kaukę, ir tada mano akys vėl užsimerkė.

Harry pov...

Ji neatrodė kad jai būtų blogai, tik buvo šiek tiek apsimiegojusi ir apdujusi nuo vaistų. Stoviu dabar kolidoriuje ir žinau, kad už durų guli ji. Tikriausiai jau užmigdyta operacijai. Aš nesuprantu negi neužteks dievui jos kankinti, dar ir tai. Duris atsidarė ir pro jas išėjo daktarė, paskui ją buvo išvažama Mila į operacinę. Ji buvo su deguonies kauke ir užmergtomis akimis.
-Viskas bus gerai pamatysit, po šios operacijos ji galės turėti tuzina vaikų.-pasakė daktarė.
-Pasirūpinkit ja.-pasakiau ir lėtu žingsniu patraukiau link Dani ir Louis.

Danielle Pov..
.
Niekada nemaniau, kad ką panašaus turėsiu patirti. Vos supratau, ką darau kai pamačiau kraujuojančią Camila. Refleksas, suveikė ir greit paskambinau greitajai. Nors ir neiškart bet supratau, kad dėl to, kad ji prarado kūdikį. Kūdikį, apie kurį tikriausiai nė nežinojo. Niekaip negaliu nurimti ir nė telefono rankose negaliu išlaikyti. Jos visos dreba nuo patirto šoko. Kai pasakė, kad galima ją aplankyti, norėjau Harry sakyti, kad leistų man eiti bet tada supratau, kad Cami dabar reikia jo. Nes jai visada reikėjo jo. Atrodo lyg ją gyvenimas baužia, ir net nenutuokiu dėl ko. Viena po kitos krauja stingdančios nelaimės. Tai pagrobimas, mėginimas išprievartauti du kart, tada dar šitai. Taip nesąžininga, ji neturėtų kesti viso šito. Ji per daug miela. Ir net nenutuokiu kaip ji tai iškenčia. Tikriausiai Harry ir yra tas Dievo siustas angelas sargas jai.
-Harry kaip ji?-paklausiau iš karto, kai pamačiau jį ateinantį pro duris.
-Jai viskas bus gerai.-pasakė jis,bet jo akyse mačiau skausmą.
-Harry, kas ne taip?-paklausiau.
-Aš bučiau buvęs tėvu.-pasakė jis ir atsisėdęs atrėmė galvą į sieną.-Būčiau turėjęs vaiką nuo mylimosios.
-Harry pamatysi viskas bus gerai ji pasveiks ir tada galėsit turėti nors ir šimtus mažų Harry ir Cami.-pasakiau.
-Drauguži viskas bus gerai.-pasakė Louis ir atsisėdo šalia Harry. Kurį laiką tarp mūsų įsivyravo tyla. Nei vienas iš mūsų neturėjo ūpo šnekėti. Laikrodžio rodyklė sukosi lėtai ir tas tiksėjimo garsas man nepadėjo išlaikyti ramių nervų.
-Hey kaip ji? Kas atsitiko?-sugužėjo visi likę vaikinai prie mūsų. Atrodė, gan uždusę.
-Taip kaip ji? Ir kodėl mums nepranešėte?-paklausė Liam.
-Teisingai kaip sužinojot?-paklausė Louis.
-Geriau reiktų klausti, kas nežino, kad jūs čia.-pasakė Zayn.
-Negi jie mūsų negali palikti ramybei nei vienai minutei?-suirzęs pasakė Harry.
-Nesvaarbu jie nėra tas dalykas apie kurį turim šnekėti.-pasakė Liam ir atsisėdo prie manęs, bei apkabino. To man ir truko norint nusiraminti. Jis man dabar buvo lyg nuosava raminamųjų dozė.
-Tai kas Cami?-paklausė Zayn. Nei vienas iš mūsų nenorėjo to dar kart pasakyti garsiai.
-Ji buvo nėščia.-prislopintu balsu pasakiau ir Liam mane suspaudė tvirčiau savo glėbyje.
-Jei viskas bus gerai?-paklausė Niall kurio akyse jau pradėjo kauptis ašaros. Harry atsistojo ir tiesiog išėjo pro duris, pro kurias nesenai ėjo pas Camila.


You saved me (Harry Styles Fanfiction) (Lietuviška) CompleteWhere stories live. Discover now