Part 61

625 21 0
                                    


-Filmas buvo nuostabus.-pasakiau kai užsidegė šviesos.
-Cami tu verki?-paklausė Harry.
-Nu sakau, kad nuostabus.-pasakiau ir jis mane apkabino. Vėl pasigirdo Awwww iš salės.
-Dabar supratau kodėl pasirinkai sėdėti priekyje.-pasakė.-Atrodė, kad būtum pačiam filme. Panašiai kaip 3D.
-Man visada patinka sėdėti priekyje dėl vaizdo ir dėl to, kad nėra tikimybės, kad kas nors užsimanys pavaiksčioti, per filmą.-pasakiau ir jis nusijuokė.
-Protingai.-tarė.
-Kur dabar?-paklausiau, kai apsikabinę, ėjome link išėjimo.
-Ej Harry, matei ką savo twitter rašo Taylor?-paklausė kažkokia mergina.
-Ką?
-Kad jūs vėl kartu.-pasakė.-Tad nelabai suprantu, jei ji..
-Nuraminsiu tave ir pasakysiu, kad su Taylor viskas baigta. Visam.-pasakė Harry ir mes nuėjome.
-Harry, o ko tada Taylor norėjo iš tavęs?-paklausiau.
-Kad vėl draugautume.-pasakiau.
-Ir tu pasakei ne?-pasitikslinau
-Aišku. Kodėl klausi?-jis paklausė.
-Nes na matai, kaip ir bebūtų aš esu mergina ir žinau, kad kartais mes galime būti labai jau erzinančios.-pasakiau.-Ir įkyrios, ir kerštingos.
-Manai, kad Taylor man gali, ką padaryti?
-Ne padaryti, o kaip nors įkaudinti.-pasakiau.-Tą kart ji atrodė pikta.
-Nusiramink viskas gerai.-pasakė.
-Noriu ledų.-pasakiau pamačiusi ledų kioskelį.
-Kokių?-paklausė Harry.
-Skanių.-pasakiau ir jis nusijuokė. Priėjom prie kioskelio ir Harry tarė..
-Skanių ledų.
-O tiksliau?-paklausė pardavėjas
-Ir pats norėčiau žinoti.-tarė Harry ir man teko paraudonuoti.
-Šokolasinių prašyčiau.-pasakiau su kaistančiais žandais..
-Prašau.-padavęs ledus pasakė pardavėjas.
-Ačiū.-Kai Harry jau norėjo sumokėti..
-Nereikia vaišinu.-pasakė pardavėjas.
-Dar kart ačiū ir viso gero.-pasakiau ir susikibę už rankų su Harry nuėjome. Vaikščiojom po parką, darėm nesąmonęs ir visiškai atsipalaidavom. Visą dieną, vienas nuo kito neatsitraukėm ir nenustojom šypsotis vienas kitam. Pati geriausia diena mano gyvenime. Kai jau po truputuką pradėjo temti, nusprendėme grįšti namo. Tad, kadangi buvome pavargę, Harry iškvietė taksi. Ir vėlgi vairuotojas buvo begalo malonus. Nežinau, bet man tikrai atrodo, kad čia visi daug malonesni nei Lietuvoje.
Kai jau žengėme pro namų duris ir namų šiluma pūstelėjo, man į veidą, padekojau Harry už nuostabią dieną ir pabučiavau jį. Jpo bučinio jis tik nusišypojo. Bet jam ir nereikėjo nieko sakyti, nei daryti.
-Ar yra, kas namie?-sušuko Harry, bet išgirdom tik tylą.-Keista.
-Gal jie vėl į kokį klubą išėjo.-paspeliojau.
-Tikriausiai, nori ko valgomo, ar šiaip ko?-paklausė Harry.
-Ne ačiū,-pasakiau.
-Ar tikrai? Nes galiu tau ką nors paruošti.-pasakė jis.
-Ne tikrai, bet tu tai gali pavalgyt.-pasakiau.
-Aš irgi nenoriu.-pasakė nusijuokdamas.
-Gerai kylam į viršų?-paklausiau.
-Galim-pasakė ir pakėlęs mane nuotakos stiliumi pradėjo nešti į kambarį.
-Ej paleisk aš galiu ir paeiti.-pasakiau.- ir lažinuos tu pavargęs ir aš sunki.
-Nebenusišnekėk.-pasakė jis ir paspyrė duris su koja, kad jos atsidarytų.
-Nenu....-jis nutraukė mano kalbėjimą įsisiūrbdamas man į lūpas ir greit pastatydamas mane ant žemės.
-Nenusišnekėk.-pasakė atsitraukęs. Ir per sekundės dalelę suregavau, ko dabar noriu. Uždėjau savo rankas ant jo maikės kratšų it palengva pradėjau ją kelti aukštyn, Harru įdėmus žvilsnis stebėjo mane lyg bijodamas, kad tai gali baigtis. Nurengusi jo maikę, prisitraukiau jį anksčiau ir pabučiavau. Jo švelnios ir saldžios lūpos tobulai judėjo su manosiomis. Suvirpėjau nuo jo prisilietimo, kai jo vėsi ranką prigludo prie mano nuogos nugaros. Jis lėtais judesiai nurengė mano viršutinius drabužius, duodamas man laiko apsigalvoti ir sustoti. Jo bučiniai nuo lūpų perėjo prie kaklo, raktikaulio. Nors ir stovėjau prieš jį tik su kelnėmis ir liemenėlę, nesijaučiau nepatogiai prieš jį. Kaip ir tą kart kai pirmą kartą pabudau jo glėbyje, jaučiausi, kad taip ir turi būti.
-Tu įsitikinus?-suslopintu balsu paklausė jis. Ir per mano odą perėjo šiurpuliukai, kai jo balso garsas ir atodusis atsimušė į mano kaklą šalia ausies.
-Visiškai.-pasakiau ir mudu pradėjome lėtai judėti link lovos. Atiguliau ir Harry užlipo ant manęs, jo viena ranka buvo ties mano klubais, o kita jis pasirėmęs laikėsi virš manę ir bučiavo. Negaliu apsakyti, koks jausmas mane užliejo, vien nuo pagalvojimo, apie tai iki ko tai veda. Savo rankomis apsivijau jo kaklą ir pirštus paskandinau, jo plaukuose. Tylus pasitenkinimo gasras išskriejo iš jo lūpų į manąsias. Lėtai ištraukiau vieną ranką iš jo plaukų ir pabandžiau atsekti jo kelnių saktį, bei diržą. Su diržu susitvarkiau griet, bet sakčiai pasitelkiau ir antrą ranką, bet nesekmingai.
-Harry ji neatsisega.-pasakiau nusijuokdama, per bučinį. Jis taip pat pradėjo kikenti ir atsitupęs ant kelių pabandė atsisekti.
-Velnias ji užstrigo.-po šių žodžiu dar sekė keli keiksmažodžiai ir tada kažkas tekštelėjo, bet tai padėjo man atsikratyti kelnių, nieko nelaukęs jis atsikratė ir manųjų. Jo rankos buvo visur. Jaučiausi tokia saugi su juo. Tokia mylima. Jo bučiniai tokie skanūs, o rankos tokios švelnios. Kaip jos gloto mano kūną, kaip jo bučiniai palieką šlapius pėcakus.
Viena jo ranka palindo po mano nugara ir atsegė liemenėlę.
-Manau ji mum nereikalinga.-pasakė ir mano žandai vėl nusidažė švelniai raudona spalva.
Tą minutę, kai likome nuogi, nedvejojau nė minutės, kad noriu būti jo, kad noriu, būti artima jam kaip tik įmanomą. Ir to tikrai nesumaišyčiau, su paprasta simpatija. Tai tikrai meilė. Tą akimirką kai jo penis skverbėsi į mane, aš tariau jam tris man pačius svarbiausius žodžius.
-Myliu tave Harry.- bet tai buvo panašiau į dejone, ir stengimasis negalvoti apie tą skausmą kurį dabar jaučiau. Skausmą sumaišyta su begaliniu malonumu, kai jo klubai trynėsi į manuosius. Vėl ir vėl. Ritmas ėjo vis greityn. Jo bučiniai darėsi vis sunkesni, nes greitis kurį jis dabar įdavo judindamas savo penį manyje, tukdė jam lengvai kvepuoti. Ant jo kaktos vis daugėjo prakaito lašiukų. Stengiausi neišleisti skausmo garso iš savo lūpų, bet man nepavyko. Tai išgirdęs Harry inorėjo sustoti ir viską baigti.
-Man viskas gerai.-pasakiau sunkiai alsuodama ir jau patirdama euforiją. Harry sulėtino ritmą ir tyliai į ausį sušnabždėjo, kad tuoj pasieks viršūnė. Kaip tik tuo metu, kai jis ištarė paskutinę, raidę manyje išsiliejo šiltas skystis.
-Velnia.-susiraukė Harry, tikriausiai nenorėjo taip užbaigti.
-Tu nuostabus.-pasakiau uždūsusiu balsu.
-Tai tu tokia.-pasakė.
-Pasilik.-pasakiau kai Harry norėjo ištraukti savo penį.-Man patinka jausti tave savyje.-pasakiau jis nusišypsojo ir pradėjo mane bučiuoti.
-Tu neįsivaizduoji koks aš laimingas turėdamas tave.-pasakė padaręs pertrauką tarp bučinio.
-Myliu tave Harry.
-Myliu tave Camila.

You saved me (Harry Styles Fanfiction) (Lietuviška) CompleteWhere stories live. Discover now