Part 30

643 22 0
                                    


-Aš irgi nenoriu.-tai pasakė jau garsiau ir visi tai išgirdę atsisuko.
-Nieko mes tik kalbamės.-pasakiau.
Visi po kiek laiko persimetėm į svetainę. Niall su Zayn nusprendė pagaliau apsilankyti parduotuvėje, todėl Perrie, Zayn, Niall ir Liam išvažiavo apsipirkti. Louis nuėjo į savo kambarį ir telefonu kalbėjosi su Eleanor. Aš kalbėjausi su Justin, kol Camila vartė kažkokį žurnalą. Justin akys kartais nukrybdavo į Cami, ir jos buvo pilnos gailesčio.
-Harry, tai Perrie su savo grupė laimėjo X-faktorių?-paklausė Camila.
-Taip.
-O kas per daiktas tas X-faktorius?-vėl paklausė.
-Jei trumpai, tai čia toks muzikinis konkursas. Eini į atrankas jei tavo balsas patinka teisėjams tu patenki į kitą etapą, tada sunkiai dirbi, kad tave pastebėtų dar kartą. Jei nepastėbi tavo kelias baigiasi jei pastebi turi dar vieną progą ir taip toliau, tada buna tiesioginiai pasirodymai, ten jau žmonės balsuoja. Mes su vaikinai ir dalyvavom bet kaip solistai, bent išpradžių, kaip ir Perrie su savo grupe, jos į atrankas ėjo kaip solistės. Tiesėjai suburė mūsų grupes. Jos laimėjo, o mes paėmėme trečia vietą.
-Cool.-pasakė Camila ir jos akys vėl nukrypo į žurnalą.-Ši mergina labai miela.-pasakė ir parodė į Jade.
-Jos vardas Jade. Tu su ja susipažinsi, ji tau patiks.-pasakiau.-Apie ką tu ten skaitai?
-Čia įžimybių skiltis. Rašo apie Little Mix. Pamačiau Perrie ir nusprendžiau, kad tai jos grupė.-pasakė.-Kažkada ir aš norėjau būti merginų grupėje. Apskritai, man muzika patinka.
-Tą tai aš žinau.-pasakiau.
-Užsičiaupk.-pasakė ir metė į mane maža dekoratyvinę pagalvėle.
-Matos tu nori, kad tave pakutenčiaus.
-Ne ne ne. nope, jokiu budu.-pradėjo kratyti galvą.-Justin gelbėk.
-Nuo ko? nuo Harry? Jis nieko nepadarys.-pasakė ir nusijuokė.
-Mhmm nepadarys.-pasakė sarkastiškai.
-Gerai nieko nedarysiu, jei pagrosi.-pasakiau.
-Bet aš nemoku, gerai groti.-pasakė.
-Tu pasakiai, o aš patikėjau.-pasakė ir ant patikėjau žodžio parodė kabutes.
-Tu mane žudai.-pasakė ir nuėjo prie fortepjono.-Bet aš nežinau, ką.
-Nesvarbu. Improvizuok kaip vakar.-pasakiau.-Dabar klausykis.-pasakiau Justin. Jei ji pagros, bent puse tiek kiek pagrojo vakar, tai bus nuostabu. Vakar išgirdęs ją grojant tokia tyrą ir švelnią melodija buvau tarsi užburtas. Ir dabar jos pirmos natos neužtikrintos, bet jau įgaunančios formą, melodiją. Ji grojo, o mes su Justin tuo mėgavomės. Kai ji baigė ir atitraukė rankas nuo klavišu prabilo Justin.
-Tai buvo apsoliučiai fantastiška.-pasakė ir paplojo.
-Nieko ypatingo, būdavo geriau. Daug jau pamiršau.-pasakė.
-Gerai jei dabar ji nuostabi, kas būtų jei kaip ji sako buvo ir geriau?-paklausė manęs Justin.
-Nežinau tikriausiai mes čia užsikaifuotume nuo tokio nerealumo.-pasakiau.
-Hmmm hm aš čia.-pasakė Cami ir pamojo ranka. Tai mane labai prajuokino. Ji grįžo į vietą, kur sedėjo prieš tai ir vėl pradėjo skaityyi žurnalą.-Oooo. Harry Styles 19 metų One Direction grupės narys tikriausiai gedi dėl nesenai iširusios draugystės su Taylor Swift. Vaikinas jau kurį laiką nepastebimas jo mėgstamuose klubuose. Nors ir per konsertus jis atrodo linksmas ir nerūpestingas, šis jo pokytis rodo ką kita.-Pradėjo skaityti Camila.
-Rimtai?-paklausiau ir pažiūrėjau į ją.
-Rimtai tu draugavai su Taylor?-paklausė.
-Draugavau ir tai buvo klaida.-pasakiau ji pažiūrėjo į mane ir vėl nuleido akis į žurnalą. Ji skaitė ir jos veido išraiška pasikeitė. Ji atrodė labai nustebusi.-Kas?
-Manoma, kad tokį jo pasikeitimą galėjo lemti, ir naujoji draugė. Iš patikimų šaltinių žinome apie paslaptingają blondinę visų berniukų draugę. Kelis kartus ji buvo pastebėta su vaikinais arba jų panelėmis. Vienam iš fotografų prieš kelias dienas pavyko ją nufotografuoti iš arčiau, kai ji leido laiką su Eleanor Calder ir Perrie Edwars prekybos centre. Jei tai tiesa ir ji tikrai naujoji Harry Styles gyvenimo draugė, jis tikrai turi skonį, šį mergina tikra gražuolė. Blondiniškų plaukų, žalių akių ir smulkaus sudėjimo savininkė. Daugiau informacijos apie šią mergina niekam nepavyko surasti. –Baigė skaityti.
-Parodyk.-pasakiau ir paėmiau iš jos žurnalą. Ir viską vėl greit permečiau akimis. Čia puikavosi ir Cami nuotrauka, prie mūsų parduotuvės.
-Manau nuspresta, aš nebeperžiangsiu šio buto slenksčio.-pasakė Camila.
-Ką juk atrodai mielai.-pasakiau.-Justin pažiūrėk.
-Čia tikrai Camila?-paklausė paėmęs iš manęs žurnalą.
-Nu.
-Dieve kokia miela.-pasakė atsisukęs pastebėjau, kaip Camilos žandukai vis raudonuoja.
-Duokit man tą žurnalą.-pasakė ji ir greit jį paėmė iš Justin rankų. Pervertė puslapį ir pradėjo skaityti toliau.


You saved me (Harry Styles Fanfiction) (Lietuviška) CompleteWhere stories live. Discover now