Part 29

614 19 0
                                    


Harry POV....

-Tai jei aš gerai supratau po savaitės skrendam į Ameriką?-pasiklausiau, po ilgų išvedžiojimu apie mūsų planus.
-Taip išeina.-pasakė Liam.
-Ir tiesa sakant dabar tai labiau paranku negu kaip buvo nustatyta ankstesnė data. Perrie su merginomis dabar atastogaus.-pasakė Zayn.
-Ir Dani nebus tokia užsiėmusi.-pridėjo Liam.
-Na gal jūs ir teisūs.-pasakiau, bet mano galvoje vis sukosi tai, kad aš išskrisiu, o ji liks čia. Dar gan ilgai šnekėjome apie grupės reikalus, kol galiausiai baigėme. Visi kaip susitarę atsistojome ir nuėjome į virtuvę, kur buvo Camila, Perrie ir Justin. Įėjęs pamačiau, kad Perrie šnekasi su Justin, o Camila tiesiog nuleidusi šiektiek galvą klausosi.
-Ką veikiat?-entuziastingai paklausė Niall.
-Nieko tik kalbamės apie naująjį Justin singlą.-pasakė Perrie.
-Taip nes Camila nelabai noriai su manimi šnekasi.-pasakė vaidindamas, kad liūdi. Išgirdusi savo vardą Camila pakėlė akis.
-Ir kas buvo? Ko taip jau ji su tavimi nebendrauja?-paklausiau, ir atsisėdau šalia jos.
-Nežinau, paprašiau papasakoti apie save, arba bent kaip susipažino su jumis, bet ji nieko nesakė.-tiek aš tiek visi like vaikinai įsitempė, ir Justin manau tai pastebėjo.
-Tau viskas gerai?-paklausiau Camilos tyliai, kad niekas neišgirstu. Ji tik linktelėjo ir šyptelėjo.
-Tai ką šiandien veiksim?-paklausė Camila, nusukdama temą.
-Hmm gal lekiam į kokį klubą?-paklausė Justin.
-Nemanau.-pasakė Liam ir Louis jam pritarė.
-Tikrai, kažkaip nesinori.-pasakiau.
-Pala. Tu. Harry Styles. Nenori. Į. Klubą.?-Justin buvo tikrai nustebęs. Camila net nusijuokė, savo tuo mielu droviu juoku.
-Gerai jūs galvokit aš einu pas nykštukus.-pasakė Camila, ir atsistojo.
-Jei bus ten snieguolė perduok nuo manęs linkėjimus ir pasakyk, kad greit susitiksim.-pasakė Justin.
-Būtinai, dar pridėsiu, kad paruoštu vaišiu.-pasakė pasišaipydama Cami. Ir išėjo. Kurį laiką visi tylėjome ir laukėme kol ji nueis toleliau.
-Justin, neklausinėk jos apie, tai kaip mes susipažinom ar apskritai apie jos gyvenimą.-pasakė Liam, man nespėjus išsižioti.
-Jo būtų gerai.-tik dadėjau.-jei dabar labai sunku.
-Aš pastebėjau, kad jūs visi su ja kaip ant adatų. Kaip su ja susipažinot?-paklausė mes visi susidairėm ir kad jau Justin leika pas mus kelioms dienom tuėtume jį apšviesti.
-Viskas prasidėjo nuo to, kad po koncerto vėlai vakare, nusprendėm išeiti po parka pasivaikščioti ir atsikvėpti. Kol Harry išgirdo kažką, mes su vaikinais nieko negirdėjom. Bet Harry buvo toks užtikrintas, kad tai buvo merginos šauksmas. Jis pradėjo eiti link tos pusės kur girdėjo šauksmą. Toleliau pamatėm vyrą ir mergina. Jis ją buvo prirėmęs prie medžio na ir supranti norėjo išprievartauti. Aišku mes su vaikinai greit pribėgom ir patraukėm jį nuo jos. Jis pajutęs grėsmę dėjo į kojas, o kai priėjom prie merginos, ji neteko sąmonės.-pradžią papasakojo Niall.
-Dabar per megstinį nesimato, bet jos visas kūnas nusietas žaizdomis sumušimais ir randais. Ją prieš du metus pagrobė tiesiai iš namų ir žiauriai kankino.-pasakė Liam. Nežinau kodėl, bet man buvo sunku to klausytis. Nors viską ir taip jau žinojau, man buvo begalo nemalonu ir norėjau, kad šis pokalbis greičiau baigtusi.- tą vakarą ji bandė pabėgti, bet ją sugavo ir suleido narkotikų ar ten migdomųjų mes tiksliai nežinom. Jei ne mes ją būtų išprievartavę, gal ir nužudę.
-Ir norit pasakyti visa tai atsitiko, tai mielai merginai, kuri dabar nuėjo į tualetą?-Justin buvo šoko busenoj.-Bet net nebūčiau pamanęs, kad...kad.. O dieve tai taip žiauru.
-Pirmas dienas ji visko bijojo, kruptelėdavo nuo menkiausio prisilietimo. Tik laikui po kelių dienų ji pradėjo labiau su mumis bendrauti.-pasakiau
-O jos šeima? Kodėl jie jos nepasiima, juk jūs pranešėt policijai?-paklausė vėl Justin.
-Policijai tai pranešėm, bet tai nieko neikeičia. Ji turėjo tik mama. Per tuos metus, kai ji buvo pagrobta ji mirė nuo ligos.-pasakiau.
-Bet ar bent jų ieško?
-Vieną jau sugavo.-pasakė Zayn.-mes su Perrie nusprendėm pabandyti ir padaryti pasala. Apie ją žinojom tik mes su Perrie ir pareigūnai..-nusukau savo žvilgsnį į Perrie ir ji atrodė labai keistai.
-Tau viskas gerai?-paklausė.
-Taip tik, aš dar visos istorijos taip pat negirdėjau.-pasakė.
-Kokios istorijos?-paklausė Camila įėjusi į virtuvę.- Ir beje Snieguolė tavęs laukia nesulaukia.-tai tarusi atsisėdo prie manęs į vietą kur sedėjo prieš išeidama.-tai ką nutarėt?
-Mmmm, negalim apsispresti kokį filmą žiūrėsim.-pasakiau. Na pamelavau. ir tai man tikrai nepatiko, bet ji jau pradėjo po truputi viską pamiršti, kalbėjimas apie tai sukeltu tik baisius prisiminimus. Ir progresas, kurį ji padarė nuo tos dienos, kai ją radom išnyktu. Na aišku, gal ji taip nesibaidytų, bet jau vieną kartą ji bandė nusižudyti, noriu kad tai daugiau nepasikartotu. Visi šnekučiavomės virtuvei. Camila atsirėme man į petį ir paklausė.
-Kodėl man melavai?
-Ką?
-Juk žinau, kad kalbėjotės ne apie filmą, o apie mane.-ji kalbėjo tyliai. Lygiai taip pat kaip pirmosiomis dienomis.
-Tu girdėjai?
-Ne, nereikia būti super protingam, kad suprastum.-atsakė.
-Atsiprašau, nenorėjau, kad prisimintum.-pasakiau ir jos ranka vėl atsidurė ant manosios.
-Aš irgi nenoriu.


You saved me (Harry Styles Fanfiction) (Lietuviška) CompleteWhere stories live. Discover now