Part 69

499 18 0
                                    


Vakar visa diena Harry leipiama praleidau lovoje ir ilsėjausi. Jaučiausi šiek tiek geriau, bet man vistiek svaigo galva. Jaučiausi tikrai suknistai. Šiandien Harru su vaikinai išvažiavo į koncertą ir paliko mane Dani globoje. Ji dabar virtuvėje ruošia maistą, kaip pasakiau, kad padėsiu ji man leipė gulėt. Harry, tai Harry darbas.
-Cami kaip jautiesi?-paklausė Dani.
-Manau gerai.-pasakiau ir atsiklojusi kalrą, norėjau išlipti iš lovos., bet mano kraujas sustingo ir akyse pradėjo kauptis ašaras.-Dani..
-Kas yra?-paklausė sustojusi prie durų, prieš išeidama.
-Kodėl čia tiek daug kraujo?-paklausiau ir ji stagei prišoko prie manęs.
-Cami, o velnias velnias.-pasakė Dani. Ji nežinojo, ką daryti ir tuo labiau, kas man.
-Dani, ką daryti? Kodėl čia tiek daug kraujo?-paklausiau ir kai vėl pakėliau į ją akis ji jau dėjo savo telefoną prie ausies. Ji iškvietė greitają ir nei sekundei nepaliko manęs. Bandė prisiskambinti ir vaikinams, bet tikriausiai jie buvo ant scenos todėl nei vienas nekėlė.
-Cami viskas bus gerai.-pasakė ir nuskambėjo durų skambutis. Ji bėgte nubėgo į apačią ir po kelių sekundžių kambarys buvo pilnas daktarų. Jei paguldė mane ant neštuvų ir pradėjo nešti. sTresas perėmė viršų ir sunkiai orentavausi, kas vyksta tik žinau, kad mačiau, kaip Dani užrakiną duris ir įsėda su manim į greitosios automobilį, bei kartoja, kad viskas bus gerai.
-Panelę ar girdyte mane?-paklausė gydytojas. Aš banžiau akimis surasti iš kur sklinda garsas, bet niekaip negalėjau susikoncentruoti.
-Jai šokas.-pasakė kažkas. Jaučiau kaip mano kūnas pradėjo drebėti. Iš kur tas kraujas jei man niekur neskauda. Kas man yra?

Harry pov...

-Jei vaikinai, vaikinai jum Dani neskambino?-paklausė Niall tikrindamas savo telefoną.
-Nežinau tuoj patikrinsiu.-pasakiau ir įsijungiau savo telefoną. Jame buvo dešimt praleistų skambučių. Gerai tai nieko gero nežada.
-Pas mane trys praleisti.-pasakė Zayn.
-Pas mane aštuoni.-pasakė Liam. Aš jau nieko nebesakiau ir iškart spaudžiau skambinimo mygtuką.
-Telefonas yra išjunktas arba už ryšio zonos ribų.-vos nesutraiškiau telefono rankoje.
-Kas?-paklausė Liam.
-Išjungtas.-pasakiau.
-Aš vairuosiu.-pasakė Louis. Ir abu išbėgom iš arenos. Greit patraukėm link automobilio ir į jį įlipom.
-Kas atsitiko?-garsiai savęs paklausiau.
-Harry viskas bus gerai.-pasakė Louis spausdamas vairą pasakė Louis. Akimirksniu sustojom prie namų ir abu iššokom iš mašinos.
-Duok raktus.-greit pasakiau, bet Louis jau rakino duris.
-DANI, CAMILA..-pradėjau rėkauti vos tik įžengęs į namą, bet niekas neatsakė užbėgau į viršų tiesiai į Cami, kambarį, bet nieko jame nebuvo.-Kur jos?
-Harry.-ištarė Louis su siaubu balse .
-Kas?- ir priėjau prie tos vietos, kurioje stovėjo Louis. -Čia kraujas.-pasakiau, buvau visas apšalęs. Mano rankos ir kojos pradėjo drebėti.-Jis jos.
-Harry, manau mums reikia į ligoninę.-pasakė ir pradėjo mane temti iš kambario. Ne aš negaliu jos prarasti. Ji mano gyvenimas. Be jos mirsiu. Kas galėjo atsitikti mano angeliukui. Net nepajaučiau, kaip mano akyse pradėjo kauptis ašaros.-Susiimk.-paliepė Louis, kai vėl užvedė automobilį.-Tikriausiai tai nieko baisaus.-pasakė Louis sukiodamas vairą link ligoninės. Ir jei į tą važiuojam, jei iš vis Camila ligoninėje. Kodėl Dani išsijungė telefoną? Po velnių norių greičiau sužinoti, kas čia darosi. Kai tik Louis pastatė mašiną abu patraukėmęe link priimamojo, ir registratūros.
-Laba diena norėjau pasiklausti ar neatvežė mergino, ji kraujavo, ir ji blondinė, vardu Camila.-su moterim už registratūros stalo šnekėjo Louis, aš niekaip negalėjau nurimti.-Taip tai ji, kur ją galima rasti.
-Eikite tiesiai ir į dešinę, tada vėl tiesiai su ja buvo rudų plaukų mergina, kai ją pamatysite busite vietoj.-pasakė moteris ir mano kojos automatiškai pajudėjo, kur sakė ta moteris. Ėjau kolidoriu, vos kelias minutes, o atrodė, kad visą amžinybę.
-Dani kas jai?-paklausiau vos pamatęs ją. Ji pakėlė savo visas apsiašatojusias akis į mane ir tik patrūkčiojo pečiais.
-Jie dar nieko neįleidžia ir nieko nesako.-pasakė ji vos girdimu balsu.
-Kas nutiko?-paklausiau sukritęs kėdėje šalia jos.
-Nežinau vieną minutę, ji kalbėjo kad jaučiasi geriau ir jau ketinau eiti nešti jai valgyti, bet tada ji norėjo atsistoti ir atidengusi kalra pamatė, kad kraujuoja. Aš labai išdigandau ir iškviečiau greitają. Jie jau ten apie valandą.-pasakė ji.
-Kodėl tavo telefonas išjungtas?-paklausė Louis.
-Jis išsikrovė, bandžiau jums prisiskambinti.-pasakė ji ir tada atsidarė palatos durys. Iš jos išėjo dakraras ir seselė.
-Laba diena aš Camilos, sužadėtinis, galite pasakyti, kas jai?-paklausiau.
-Jums teks minutėlę palaukti.-pasakė seselė.
-Jūs tai jau sakėt man prieš pusvalandį.-pasakė Dani.
-Atsiprašau.-gailestingu žvilgsniu pažiūrėjusi į mus pasakė seselė.
Laukėme dar pusvalandį ir niekas prie mūsų nepriėjo niekas nieko nepranešė, kol jauna daktarė išėjo iš tos pačios palatos.
-Jūs Camilos artimieji.?-paklausė.
-Tai aš jos sužadėtinis, kas jai?-paklausiau.
-Jei įvyko persileidimas.-pasakė ji ir neiškart supratau, ką ji turi omenyje.
-O dieve, ji.. ji buvo nėščia..
-Nors ir vaisiui dar buvo nedaug laiko, persileidimas įvyko dėl sužalojimų kurie yra neišgyja. Net nenumanau, iš kur ji juos turi..-pasakė ji.
-Tai...
-Nusiraminkite yra didelė tikimybė, kad ji vėl pastos, bet pirmiausia, jai reikia padaryti operacija.-pasakė ji.
-Operacija?
-Taip, jums reiktų pasirašyti čia.-pasakė daktarė. Aš taip ir padariau pasirašiau, nors mintyse buvo tik Mila ir kaip ją norių greičiau pamatyti.-Jūs galite trumpam užeiti, bet tik trumpam ir vienas asmuo.
-Aš eisiu.-pasakiau greit. Gerai sek paskui mane.-Kai ji tarė šiuos žodžius ir su savo gydytojo kortele atrakino duris, mes pro jas įėjome. Ėjome koliorių, nemaniau, kad čia koliorius maniau, kad palata. Ėjome ilgoku kolidorių, kol galiausiai sustojom prie vienos palatos.
-Ji dar nežino, kas atsitiko, geriau prieš operacija jai nieko nesakyti, ji gali pradėti jaudintis.
-Gerai nieko nesakysiu.-pasakiau.
-Jei ji miegos nekelkit.-tarė vėl ir tada man jau buvo leista įeiti į palatą. Ji ir vėl atrodė tokia bejėgė

You saved me (Harry Styles Fanfiction) (Lietuviška) CompleteWhere stories live. Discover now