Part 31

633 21 0
                                    


    Camilos Pov...
Jie su Justin tikriausiai mėgavosi mane gėdindami. Jaučiau, kaip mano žandai degte degė. Bet kad ir kai buvo visai malonu, išgirsti tokią nuomonę. Gerai pripažinsiu man tai patiko. Du žiauriai gražūs vaikinai, mano kad aš miela, tai tiesiog neįtikėtina. Aš niekad nebuvau, nei miela, nei graži jokiam vaikinui. Todėl tokio ir nesu turėjusi.
-Pagaliau grįžot!!!-sušukau ir pribėgau prie vaikinų su maišais pilnais maisto, kai jie įžengė pro duris. Aišku mūsų su Perrie darbas buvo viską iškraustyti.
-Ką veikėt kol mūsų nebuvo?-paklausė Perrie.
-Nieko ypatingo, tik sužinojau, kad mano nuotrauka yra išspauzdinta žurnale.-pasakiau.
-Čia rimtai?-paklausė Zayn.
-Aha iš tos dienos prekybos centre.-pasakiau.
-Ir ji ten begalo miela!!!-sušuko Harry iš svetainės, taip priversdamas mane vėl susigėsti. O tuo tarpu Perrie su Zayn nusijuokė. Jie tikrai fantastiška pora.
-Kiek laiko jūs kartu?-paklausiau.
-Jau daugiau kaip metai.-pasakė Perrie.-Su šiuo mažiuku mes jau metai.-tai tariusi priėjo ir pabučiavo Zayn į žandą.
-Awwww, kaip miela.-pasakiau.
-Kaip ir tai.-pasakė Zayn ir parodė nuotrauką daryta Louis, kai jie su Liam galvojo, kad mes su Harry miegam.
-O Louis kentės.-pasakiau taip priversdama Zayn vėl nusijuokti.-Tai čia dabar visi turi tą fotke?
-Jo Louis visiems išsiuntė.-pasakė Zayn.
-Netgi aš gavau.-pasakė Perrie.
-Nuostabu tiesiog fantastiška.-pasakiau.
-Apie ką jūs?-paklausė kaip tik į virtuvę įėjęs Louis. Aš į jį pažiūrėjau kilerio žvilgsniu.
-Drauguži geriau bėk.-pasakė Zayn juokdamasis. Louis žiūrėjo tai į mane tai į Zayn nesuprasdamas, kas čia vyksta.
-Man kažkodėl pasidarė baisu.-pasakė Louis. Aš vis dar neatitraukiau nuo jo savo akių. Bet galiausiai apsisukau ir pradėjau iškrovinėti likusius produktus.-Hmmm, kas čia vyksta?-paklausė Louis.
-Na aš jai kaip ir parodžiau, šita fotkikę.-pasakė Zayn.
-Ouuu tai dabar ji ant manęs supyko?-paklausė Louis. –Mūsų mieliakas pyksta.-pradėjo erzinti mane, man tai kėlė šypsena bet aš jam to neparodžiau. Apsisukau ir išėjau iš virtuvės pas likusius vaikinus. Jie intensyviai kalbėjo apie futbolo rungtynes. Nieko įdomaus, bet tai buvo taip įprasta ir man taip patiko. Kad atsisėdusi užsisvajojau. Taip taip, po to laiko kai vaikinai mane išgelbėjo aš svajojau apie gerus dalykus. Ir tai man labai patiko, nes tos blogos mintys pasidarė nebetokios baisios. Jūs turbūt manotė kad aš esu psichė. Nesenai negalėjau pakesti tos minties, kad reikėtų kalbėtis su Justin apie tai kaip susipažinau su vaikinais, o dabar jau svajoju ir galvoju kokia aš laiminga, kad su jais susipažinau. Tai protu nesuvokiama. Na bet aš mergina, mano nuotaikų kaitos paaiškinamos.
Vakaras buvo labai smagus, daug juokėmės ir kalbėjom. Justin tikrai linksmas žmogus. Jei nežinočiau, kad jis pasaulinio garso žvaigždė, pamanyčiau, kad jis paprastas vaikinas, kuris lanko mokyklą ir gyvena paprastą gyvenimą. Bet, kad ir kaip man smagu bebūtų, mano nuovargis darė visai ką kitą. Akys knapsėjo ir traukė prie žemės. Jei pabudavau užsimerkus ilgiau nei kelias sekundes akis reikėdavo atplėšti, kol galiausiai tam jau pasiprišinti nebegalėjau ir miegas mane nugalėjo. Tik pajaučiau, kad mano galva nusileidžia ant kažko šilto ir malonaus. Tada pasinėriau į miegą.
Harry POV...
Jau kurį laiką mačiau, kaip Camila knapsi akimis ir stengiasi neužmigti, bet negalvojau, kad ji taip greit nulūš ir dar ant mano peties. Žinojau, kad jei ji taip ilgai miegos ryt jei skaudės kaklą, tad pakėliau ją ant rankų ir nunešiau į kambarį. Su visais rūbais paguldžiau į lovą ir užklojau, ji kažką sumurmėjo ir suraukusi nosytę apsisuko veidu į pagalvę. Aš patiliukais grįžau pas kitus. Justin su Liam apie kažką kalbėjosi, o kiti tiesiog krėtė nesąmones.
-Apie ką kalbat?-paklausiau
-Apie tai, kad dar nesu manęs tokios stiprios merginos.-pasakė Justin.-Kai su ja bendravau dabar net nepasakyčiau, kad jai buvo nutike visi šie baisus dalykai apie kuriuos jus man pasakojot.
-Jei bus proga tau su ja išeiti į miestą artimiausiu metu, pamatysi visai kitokia ją.-pasakė prie mūsų prisijungusi Perrie.-Žinau, kad ir kaip tada jai prekybos centre būtų buve linksma ji buvo visa įsitempusi, dairėsi į visas puses lyg tikėdamasi, kad čia ir dabar ją užpuls.
-Bet ji stipri.-vėl pakartojo Justin.-Ir tikrai graži, bei miela.-gerai, dabar jau kiek pradėjau pavydėti.
-Mhmm ji graži bei miela.-pasakiau. Žinau, kad Liam suprato, kad pradėjau pavyduliauti jis visada supranta, todėl dabar stengėsi neprasijuokti. Likusi vakarą daug kalbėjom kol galiausiai Justin su Zayn nusprendė išgerti ko stipresnio. Ir kai jie nusprendžia visi turi pritarti. Nespėjus pripilti stikliuku jacko visi išgirdom iš mano kambario sklindantį Klyksmą.

You saved me (Harry Styles Fanfiction) (Lietuviška) CompleteWhere stories live. Discover now