MY NAME IS NARFI. MY NAME IS HOPE

906 83 3
                                    

"Ta Valkýra je zde, na Asgardu, ale musím ji nechat přivést," zalhala hladce Sigyn, "pošlu tam Zeniu, ta to spolehlivě vyřídí. Sídlo Valkýr, které již nebojují, je daleko na severu a pár dní to potrvá."

"Dobře," přikývl Ace. "Já počkám. Žádný problém"

Loki podezíravě přimhouřil oči, ale byl zticha. Což bylo v jeho případě špatné znamení a Sigyn spolehlivě věděla, že její manžel něco vytušil.

"Tak vážení, myslím, že pro dnešek toho bylo dost," zvedla ruce Sigyn, "je čas na odpočinek."

A tak se všichni spokojeně odebrali do svých pokojů v naději, že příští dny přinesou nové vzrušení a zážitky. Nikdo z nich ale nemohl tušit, jak dalece bude ovlivněna jejich budoucnost.

****

RAGNAR A NARFI

Ragnar seděl v zahradě pod velkým, rozložitým stromem a zamyšleně pozoroval odrazy planet na temné obloze. Uslyšel něčí kroky, ale neobtěžoval se ohlédnout, zůstal nehybný jako sochy dávných bohů, které byly rozestavěny všude kolem.

"Jsi v pořádku?" Zeptal se opatrně Narfi a přisedl si kněmu.

"Jistě, proč bych nebyl?" Opáčil lhostejně Ragnar.

"Protože od té doby, co zemřela Emily... jsi takový uzavřený a nemluvný. Jestli cítíš bolest, tak je lepší se s ní vypořádat ihned, než se zbytek života užírat něčím, co jsi stejně nikdy nemohl mít. Ona byla smrtelnice a ty jsi Bůh. Což z vás dělá naprosto nepravděpodobný pár."

"Můj otec také miloval smrtelnici."

"A podívej, jak to dopadlo. Musel se jí vzdát."

Ragnar v sobě zadusil povzdech. "Neměj o mě strach, jsem stejně silný, jako dřív." Tón v jeho hlase najednou nebyl tak apatický jako předtím. Znělo to spíš jako výhrůžka.

"Tak fajn," odfrkl si Narfi a zvedl se. "Dobrou noc."

Ragnar pozoroval, jak jeho bratranec prochází zahradou a v jeho pohledu se zračila čirá nenávist. Narfi nikdy nemohl pochopit, co teď cítí. Pocházel z rodu Boha, který ukradl veškerou svou moc a neprávem obsadil trůn. A neuznával smrtelníky. Proto nikdo nemohl doopravdy pochopit, jak moc může Bůh milovat smrtelného člověka.

Ragnar tiše zašeptal její jméno. Po tváři mu tekly slzy a opakoval to jméno stále dokola, tisíckrát, milionkrát za sebou, s nadšením, láskou a bolestí.

ASTRID A ACE

"Jsem tak vzrušený, že snad dneska ani neusnu," vyhrkl Ace s rozechvěním, které už dávno necítil. Vlastně se takhle necítil ještě nikdy.

"Mám ti říct pohádku na dobrou noc?" Usmála se Astrid svůdně.

"To by bylo krásné, ale Rose... I když je pod práškama, stále tak trochu vnímá, co se kolem ní děje. A nemyslím, že by přítomnost kohokoliv z vás tento stav zlepšila.

"Já vím," pohladila ho Astrid po rameni, "musíš jí dát čas. Pro smrtelníka je dost obtížné pochopit, že existují Bohové. A taky se možná bojí, že tě nakonec ztratí. Musíš s ní mít trpělivost."

"Ty jsi tak úžasná," zašeptal Ace rozechvěle a krotil v sobě mocnou touhu políbit ji.

"Díky," Astrid se začervenala. Tuto schopnost červenat se kdykoliv a kdekoliv ovládala naprosto dokonale, byla v tom přímo mistryně. Věděla, že to chlapy přivádí k šílenství. Vypadala nevinně, rozkošně a ďábelsky svůdně zároveň. A viděla, jak moc to na Ace působí.

My name is HellGirl (Sequel to My name is G.O.D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat