Epilog

1.8K 79 8
                                    

O pět let později

*Pohled třetí osoby*

Po narození malé Liliany se Sam a Harrymu obrátil život vzhůru nohama. A vlastně i všem ostatním. Všichni bydleli až do porodu jako předtím, v domě Harryho a ostatních. Věnovali se obchodům a všechno bylo zalité sluncem. Když se ale Lili narodila, už to tak nešlo. Potřebovali pro ni časem pokoj a jedna místnost jim taky moc nevyhovovala. Chtěli taky pokračovat v životě gangu, ale nešlo to. S Lili se tomu Sam nemohla věnovat a Harry taky ne. Chtěl být s holkama, navíc za tu noc toho moc nenaspal a ostatní taky ne. 

Proto se nakonec rozhodli, že se odstěhují a začnou opravdu nový život bez gangu. Dlouho přemýšleli, jaké vybrat místo, jestli zůstat nebo někam odjet. Chtěli být nablízku kamarádům, ale moc dobře věděli, že ať se odstěhují třeba na druhý konec země, vždy se budou vídat. 

Tak po dlouhém debatování a přemýšlení rozhodli. Odstěhují se na Hawaii, kde se brali a kde je jim dobře. Taky tam není Harry tak proslulý jako tady v Bostonu, takže to všechno bude snazší. 

Našli si tam moc pěkný, docela velký dům, který si zařídili podle sebe. Když bylo vše hotové, sbalili si své věci, rozloučili se s ostatními a odletěli na Hawaii, která se stala jejich novým domovem. 

Teď žijí normální život plný štěstí, lásky a radosti. Sam i Harry mají peněz víc než dost, takže jsou zatím oba doma a časem se uvidí. Lili začne za rok chodit do školy a možná, že jí časem přibude bráška nebo sestřička. 

O jejich starém životě Lil neví, ale její rodiče jsou rozhodlí, že až bude větší, tak se to rozhodně dozví. Vlastně často na svou starou práci myslí, je jim líto, že se jí museli vzdát a že je s tím nadobro konec, když se ale podívají na svou holčičku, hned je špatná nálada přejde. Kdyby se totiž měli rozhodovat znovu, neudělali by to jinak. 

Změny se taky staly u Thomase, který si konečně našel holku a teď taky čekají rodinu. S Thomasem bydlí kousek od sebe, takže se hodně navštěvují a stali se z nich dobří kamarádi. I Harry nečekaně přestal žárlit. Rozhodně ne na všechny, ale na Thomase přestal. 

Vlastně se za těch pět let toho událo celkově hodně. Po jejich odchodu na Hawaii fungoval gang asi ještě rok, pak se ale rozpadl úplně a každý si šel svou vlastní cestou. Gemma a Niall už mají tříletého chlapečka a bydlí v LA. Gemma je doma a Niall si našel nějakou práci. Chloe a Louis hodně cestují a ještě než se usadí si užívají života. A nakonec nám zbývá Liam a Cass, kteří zůstal žít v Bostonu. Sam a vlastně i Harry jsou moc rádi, že se Liam konečně zklidnil a s Cassi spolu zůstali. Všichni jsou šťastní a spokojení. Taky na to ale mají nárok. Toho zlého už jsi, ať spolu nebo sami, zažili tolik, že teď už by jim ve štěstí neměl stát nikdo a nic.

Celá parta se dost často vídají, bez sebe by to taky ani nebyli oni. Nedokázali by bez sebe žít. Vždycky tu byl jeden pro druhého a vždycky taky bude. Když se potkají, většinou vzpomínají na staré dobré časy, ale jak říká Sam, tohle je minulost a minulostí by to taky mělo zůstat. Teď je tu nový život, který by jsme se měli žít na plno. Vždyť jsme se pro něho taky dobrovolně rozhodli. 

A má pravdu, nemyslíte? 


FeelingsOnde histórias criam vida. Descubra agora