16. díl - Sam, tohle je Harryho tričko

2.2K 86 0
                                    

*Liam*

Když jsem se ráno vzbudil, vůbec se mi nechtělo vstávat. Chtěl jsem ještě chvíli ležet a tulit se k Sam, ale ať jsem ji nahmatával, jak jsem chtěl, nebyla tam. Byl jsem tedy nucen otevřít oči, a jak už jsem si myslel, zjistil jsem, že tu není. Podíval jsem se na hodinky. Bylo deset ráno. Měl jsem už celkem hlad, takže jsem na sebe hodil tričko a kraťasy. Cestou jsem se ještě stavil u Sam v pokoji. Ležela na posteli a spokojeně spala. Přes židli měla hozené sportovní legíny a Harryho tričko. Počkat, Harryho tričko? Oni byli spolu? A proč sportovní legíny? Oni trénovali? V noci? Tak tohle mi ještě bude muset vysvětlit, teď ji ale nechám spát. Vlastně byla tak roztomilá, že jsem ji vzbudit ani nedokázal.

Zavřel jsem tedy opět její dveře a vyrazil do kuchyně. Byl tam Niall a něco kuchtil.

" Dobré ráno," řekl jsem rozespale.

" Dobré ráno by bylo tak v osm, ale dobré," zasmál se Niall.

" Haha, co to děláš?"

" Oběd," olízl se Niall.

Když jsem ho viděl, i já jsem na to už měl chuť, i když vůbec nevím na co. " A co to bude?"

" Domácí pizza. Mimochodem, neviděl jsi Sam a Harryho?"

" Mňam. Harryho ne, ale Sam spí ve svém pokoji," odpověděl jsem a šel si nachystal lupínky s mlékem.

" Spí?" divil se Niall. Sam totiž tak dlouho nikdy nespí. No, možná, že jsme ji nikdy ani tak dlouho spát nenechali.

" Jo. A na židli měla sportovní oblečení. Vypadá to, že už trénovali, navíc je hrozně roztomilá, takže jsem ji prostě nechal spát."

" Liame, opravdu si právě řekl, že je roztomilá?" zazubil se.

" Jo, teda ne! Sakra!" zaklel jsem a raději se svou snídaní odešel do obýváku.

Sedl jsem si na sedačku a začal jíst. Podíval jsem se ale na křeslo a uviděl moje tričko. Tričko, které měla včera Sam a mokré tričko! "Fuck." Tak tohle mi bude muset už stoprocentně vysvětlit! Jakmile jsem dojedl, uklidil jsem misku od snídaně a tričko dal do prádelny.

Pak jsem šel do pracovny vyřešit ještě nějaké obchody. Trvalo mi to celkem dlouho. Když jsem skončil, měl jsem zase hlad. Podíval jsem se na hodinky a zjistil, že už je dvanáct, takže je akorát čas na oběd.

*Niall*

" Nialle? Už to máš?" zeptal se mě Liam, který právě přišel. Super, už asi hodinu tu sedí Louis a teď ještě Liam. Naštěstí pizza už je hotová a večeře taky. Jelikož dneska budeme řešit ten mobil, na vaření nebude nebude čas.

" Jo, už to je. Jděte nachystat stůl a já jdu vzbudit Sam," řekl jsem, protože už jsem chtěl z té kuchyně na chvíli vypadnout.

" A nemůžu jít vzbudit Sam já?" zaprosil Liam.

" No to teda ne. Toho si ještě užiješ, dneska to nech na mě. Jasný?" odpověděl jsem.

" A to jako proč?"

" Protože už jsem dvě hodiny v kuchyni a vařím. Rád bych odtud už zmizel. Ještě nějaké otázky?"

" Ne, ale dneska je to naposledy. Jasný?" snažil se mě napodobit Liam. Sakra Sam, jak s tímhle zrovna ty můžeš chodit? Nechápal jsem, ale už jsem nic neodpověděl a šel za ní.

Před jejím pokojem jsem se zastavil a zaklepal. Nic se neozvalo, takže asi ještě spí.

Otevřel jsem dveře a vešel dovnitř. Sam ležela na posteli a spala. Potichu jsem k ní přešel a pohladil ji po tváři. " Sam, vstávej."

FeelingsWhere stories live. Discover now