25.díl- Dobré ráno

2.1K 79 1
                                    

*Liam*

Ráno jsem se vzbudil celkem brzo. Sam ještě spala, takže jsem se potichu, abych ji nevzbudil oblékl a odešel do kuchyně. Chtěl jsem Sam udělat zase snídani do postele, ale Niall už tu taky byl a snídani měl nachystanou na stole, takže jsem mu to nechtěl kazit. Šel jsem raději na chvilku do posilovny, protože jsem tam nebyl už ani nepamatuju a začíná to na mně být znát.

*Sam*

Zdál se mi celkem pěkný sen. Byla jsem na rande s nějakým klukem. Byli jsme na pláži a povídali. A co myslíte, že se pak stalo? Když se na mě konečně chtěl podívat, abych věděla, kdo to je, tak jsem se vzbudila. To se mi stává vždycky. Když se mi zdá nějaký pěkný sen, v tom nejlepším se vzbudím, ale když se mi zdá nějaký příšerný, tak to ne, to se probudit nemůžu.

Snažila jsem se ještě usnout, v domnění, že sen bude pokračovat. No bohužel se tak nestalo, takže jsem neochotně vstala a oblékla se. Vzala jsem si Liamove tepláky a triko si nechala to, co jsem měla. Nechtělo se mi jít do svého pokoje, takže jsem se rozhodla nechat to takto a obléknout se až po snídani. Ještě jsem si rozčesala vlasy a sepla je do culíku. Pak jsem vyšla z pokoje a zamířila ke schodům, kde jsem potkala Nialla.

" Dobré ráno," usmála jsem se na něho.

" Dobré," taky se usmál a pokračoval," nechceš mně pomoct vzbudit tu naši partu?"

" Jo, koho mám na výběr?"

" Harry, Louis a Jack," odpověděl mi.

" Beru si Harryho a ty Jacka a Louise, jo?" usmála jsem se zase na něho. Dneska mám nějakou dobrou náladu.

" Jsi si jistá?" zeptal se ještě.

" Podceňuješ snad mé schopnosti?" zašklebila jsem se.

" Ne, jen nechci, aby se ti změnila ta super nálada, co dneska máš." Takže si taky všiml.

" Neměj strach," vyplázla jsem na něho jazyk a odkráčela si to směrem k Harrymu pokoji. Před tím jsem se ale ještě zastavila u mě a převlékla se. Hodila jsem na sebe čisté spodní prádlo, kraťasy a černý nátělník. Venku byla sice už zima, ale v domě bylo teplo, takže mně bylo příjemně.

Když jsem byla hotová, přešla jsem k Harryho pokoji a otevřela dveře. Ano, prostě klepat nebudu, holku tam snad nemá a honit si snad taky nehoní, takže nemám proč klepat. A měla jsem pravdu, Harry ležel v posteli a spokojeně oddechoval.

V buzení jsem fakt dobrá, když ho teda nechci vzbudit hnusně, ale v tom vlastně taky. Ale dneska budu hodná, takže jsem si k němu sedla na postel a trochu mu stáhla peřinu. Ležel na zádech, takže když jsem to udělala odkryl se mi na něho dokonalý obraz. Chtěla jsem v mém dokonale vymyšleném buzení pokračovat, ale prostě jsem nemohla. Byl tak.. tak krásný. Měl pěkně vypracované břicho, ale zároveň ne moc a do toho ještě to tetování. Už jednou jsem si ho prohlížela, ale teď, teď to bylo jiné, lepší. Prostě jsem jen seděla ne té posteli a prohlížela si každý kousek jeho těla, když jsem se dost nabažila, přešla jsem k jeho obličeji a to byla chyba. Harry měl totiž otevřené oči a usmíval se na mě jako sluníčko. Já jsem samozřejmě zrudla jako rajče, a to doslova, a nebyla schopná ani jednoho slova.

" Dobré ráno," usmál se na mě.

" Už je snídaně," řekla jsem jak nejrychleji jsem dokázala a blesku rychle vyletěla z jeho pokoje.

" Sam? Kam tak valíš?" ozval se za mnou Niall.

Ještě ten mi tu chyběl. Sam dýchej, nesmí na tobě nic poznat!

FeelingsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu