26.

6K 382 62
                                    

•po včerajšku novááááá ♥♥♥♥ a tak ste ma prekvapili vašimi okamžitými komentármi na vyjadrenie k novej časti, ani si neviete predstaviť, čo to so mnou spravilo :* ďakujem ste lásky, užite si novú časť, ktorá sa vám možno bude, možno nebude páčiť :)
PS: prečítajte si prológ k môjmu novému príbehu Dangerous Love, napísaného podľa skutočných udalostí..S láskou a dojatím *I*

Neznášala som sedenie u doktorky. Tie zvedavé pohľady a neslušne šuškanie ma vždy vedelo dokonale odradiť. Moja mama musela byť akčná a poslala ma na všetky vyšetrenia už teraz, aj keď mám na to čas. Navyše po posledných udalostiach si nie som istá, či sa to všetko uskutoční ako moja mama plánuje.

Sestrička si prišla vypýtať kartičku poistenca a povedala mi nech ešte chvíľu počkám, že majú súrny prípad malého dieťatka.

V čakárni pri mne sedel nejaký párik a zamilovane na seba hľadeli. Spomenula som si na včerajšok.

,,Vyzleč si to tričko, rýchlo," súrila som ho a pomáhala mu s vyzliekaním. Obdivovala som jeho krásne vypracovanú hruď a ramená. Páčilo sa mi to. Celý sa mi páčil. Pripomínal mi môjho Matúša. Inokedy, keď som si na Matúša spomenula odradilo ma to od sexuálnej aktivity, ale pri Martinovi? Ešte viac ma to povzbudilo a vzrušilo. Dáva na mňa zhora pozor a vie viac ako ja. Jeho hruď som zasypávala jemnými bozkami a zanechávala mokrú cestičku jazykom.

Najviac som sa zdržala pri jeho opasku, ktorý mal veľkú pracku a pri trasení rúk mi ju nešlo povoliť. Nakoniec som boj vyhrala a dostala sa ku gombíku a mohla stiahnuť zips. S napätím ma sledoval a čakal čo bude ďalej. Rukou som najskôr jemne prešla po boxerkách Calvin Klein, ale potom som nabrala odvahu a zašla pod lem boxeriek. Na malý moment prestal dýchať. Teplou rukou som sa konečne dotkla jeho stvrdnutej pýchy. Bože, ten bol veľký. Tomášov bol oproti tomuto zrnko prachu. Nie nadarmo sa hovorí, že muži, ktorí podvádzajú majú slabú erekciu alebo malý penis. Zaklonil hlavu a prerývane dýchal. Hladkala som ho a prechádzala hore, dole.

Opäť som kypela vzrušením a úplne zvlhla, keď mi láskal bradavky jazykom a príjemne hladil po celom chrbte. Potom som bola ja tá, ktorá zaklonila hlavu a dostala sa do polohy, ktorá sa mu ešte viac páčila. Nutne som ho potrebovala cítiť v sebe, hlboko a silno v sebe. V tom momente, keď si ma chcel osedlať a pokračovať v tej najlepšej veci v živote mi zazvonil mobil. Volala mi mama nech už konečne vyjdem z auta lebo prechladnem.

Ani pri doktorke som si nedokázala spomenúť na to, ako som sa dostala z toho auta. V tú noc som nedokázala zaspať a celý čas cítila bolesť tam dole. Keď som ležala v posteli a všetko si v hlave premietala som napísala Maťovi ešte esemesku. Tento večer bol skrátka...nedokážem to popísať a ani zaspať...ďakujem Odpoveď mi prišla takmer okamžite.

Dnes asi nezaspím...potrebujeme sa porozprávať...dobrú noc :*

Mala som strach z rozhovoru s ním. A keď všetko zo mňa opadlo a rozum pracoval sám, som si uvedomila, že Martin má dievča. Zachovala som sa odporne a sebecky. V aute sa však nechoval, že nejakú frajerku má. Navyše navzájom si spravili „symbol lásky". Vlasy som si kvôli tomu nechala rozpustené. Nepotrebovali všetci vedieť, že som prežila niečo zaujímavé. Skrátka nerada sa chválim s takýmito vecami.

Keď som bola po všetkých vyšetreniach, rozhodla som sa, že si pôjdem ešte niečo kúpiť. Slovo výpredaj je tak krásne pre ženu. Na malý moment mi to vyhnalo zlé myšlienky z hlavy. Spravila som si radosť s huňatým svetrom po stehná, svetlými rifľami, červeno-čiernou károvanou košeľou a ďalším veľkým šálom do mojej zbierky. Mamka ma asi zabije.

Za hranicami vášne ✅Where stories live. Discover now