28.

5.5K 341 68
                                    

Príjemné čítanie, môj preslov až na konci

Ako Martin sľúbil, tak aj bolo. Bol milý, zapájal sa do konverzácie a vôbec nebol voči mne odporný. Veľmi dobrý herec.

Prišlo na rad rozdávanie darčekov. Rýchlo som bežala hore, aby som Kike nachystala darček tak, ako som potrebovala, plus si prichystala ospravedlňovaciu reč.

Po dlhých minútach som zišla dole, kde už čakali chalani s darčekovými taškami a rovnako nedočkavú Kiku, ktorá sa pýrila v tvári, ako najjasnejšia ruža v kvetinárstve.

Ako prvý je blahoželal Marin, neodpustil si jej zablahoželať veľa sexu s Adamom a potom jej niečo zašepkal do ucha. Nasledoval Adam, ktorý jej vyznával toľko lásky, až ma to dojalo a že ešte jeden darček je pre ňu nachystaný hore v izbe. A v neposlednom rade ja.

Bolo namáhavé držať v ruke veľkú drevenú truhlicu a zároveň jej blahoželať.

,,No milá Kristínka, Tinka Pinka, Kikuška Cicuška, Kiks Piks želám ti všetko len to najlepšie k tvojej devätnástke, sú to tvoje posledné nástiny, tak si ich poriadne uži. Želám ti do života len to najlepšie, aby si bola stále zdravá, rovnako krásna. Aby sa ti darilo v tej škole a bola z teba tá najlepšia finančná poradkyňa s vlastnou firmou ako túžiš. Ďalej, aby ti to s tým chmuľom za mnou vydržalo čo najdlhšie, lebo ste veľmi cute spolu. Je mi ľúto, že si sa na mňa nahnevala, ja som ti to chcela povedať, ale až vtedy keď som si chcela byť istá, že na isto odídem do tej Kanady. Pred dvomi týždňami som to celé chcela z istých dôvodov zrušiť. Preto ťa prosím odpusť mi to celé a skús ma aj pochopiť na druhej strane." Skončila som svoj dlhý monológ a bála sa jej reakcie. Úľavou bolo, keď ma vzala do silného náručia a na líci pocítila jej slzy. Tá truhla ma trochu tlačila.

,,Otvor si môj darček teraz prosím ťa," zašepkala som jej do ucha a následne na to podala drevenú truhlicu. Obzrela som sa na chalanov, ktorí sa na nás celý čas pozerali. Na Adama, ktorý na mňa hádzal pohľady typu Mirka mám ťa rád a ďakujem ti a potom na Martina, na jeho šokovaný pohľad. Kika podišla k obrovskej sedačke. Poukladala na ňu všetky darčeky a vrhla sa na ten môj.

V truhlici bolo asi 8 banánov, v rámčeku s nápisom Banana queens bola naša fotka, keď sme sa spoznali v prvom ročníku na strednej a vedľa nej spoločná fotka zo Silvestra, k tomu bola priložená ešte jej obľúbená Oreo milka čokoláda, nová kniha po ktorej túžila a biele nohavičky s logom vpredu na ktorom bolo napísane I love banana a malý banánik ružový. Hneď ich ukázala Adamovi a neskutočne sa na tom smiali. Hneď po tom ma opäť dlho a silno objímala. Martin stál obďaleč a všetko sledoval. Potom ma objal aj Adam a bol úplne nadšený.

Spoločne sme večeri hubovú kapustnicu, ktorú varil prevažne Martin a bola úžasná. Sral ma, ale musela som uznať, že tá kapustnica chutila ozaj skvelo. Počas večere sme si aj uliali a celý čas živo debatovali.

,,Kika, pamätáš na to, keď si sa minulé prázdniny počúrala pred bytovkou, keď sme išli ku tebe," pripomenula som Kike príhodu a neskutočne sa na tom smiala.

Adam sa na tom smial asi najviac. ,,Čože? Kika sa počúrala?" opýtal sa pomedzi smiech celý červený.

,,No naozaj, nemohli sme nájsť kľúče a boli sme také opité. Navyše boli tri hodiny ráno a nemohli sme zobudiť jej rodičov." Kika musela capnúť Adama po ruke, aby sa trochu ukľudnil.

Martin celý čas nezaujato sedel a sem tam sa zapojil do debaty. Väčšinu času ma sledoval a ozaj som nechápala o čo mu ide. Myslela som si, že ma ignoruje a nechce mať so mnou nič spoločné.

Ale ako som si už mohla všimnúť veľmi dávno, tak ten chalan ma stále prekvapuje. Ale už ma nebavilo stále tŕpnuť a byť v strese, že čo sa stane.

Za hranicami vášne ✅Where stories live. Discover now