23.

5.9K 354 43
                                    

a ivušinka je tu s novou časťou ♥♥ po dvoch dňoch :3..lámem rekordy pre samú sebaaaa..musím povedať, že táto časť sa radí medzi moje najobľúbenejšie, rada by som bola keby sa vyjadrite ako to je vo vašom prípade v komentári :) ďalej asi opäť budete trochu mimo a budete sa čudovať čo im to zase tá Ivana stvára, ale všetko sa vysvetli! všetko potom pochopíte a aj ja dám na konci príbehu k tomu svoje vyjadrenie,takže prosím vás nebuďte nahnevané hneď dopredu, lebo všetko má svoje vysvetlenie a dôvod :) ďalej tešia ma vaše komentáre, votes, reads, všetko! je to pre mňa ako motor a naozaj, netuším kde sa toto vo mne berie keď v škole mám toho veľa ale na toto si nájdem čas vždy lebo mi to verte či nie pomáha :) ďalej rada by som bola keby mrknete moje Short Stories, ktoré mám na profile, pretože tam idem tiež pridať novú časť a rada by som to zaktivnila ešte viac:) potom po tomto príbehu príde nový príbeh, ktorého názov zatiaľ neprezradím, ale už som ho raz písala dva roky dozadu, keďže ho nemám zálohovaný tak ako bol pridávaný na fb z dôvodu, že mám nový systém a nenapadlo mi ho uložiť na usb, tak ho budem písať teraz, bude sa niesť v podobnom duchu ale pod iným názvom a trošku pozmenený, takže dúfam, že aj ten budete čítať :) no a to je asi ttak všetko :) užite si novú časť :* *I*

Celý film po mne hádzal pukance, fúkal mi cez slamku do ucha, natáčal mi vlasy na slamku. Potom ukradol čipsy od Adama a jedol mi ich pri uchu, čo vydávalo hnusný chrapčavý zvuk. Karma mu to ale asi vrátila, lebo si do rozkroku vylial sprite a všetko mal lepkavé. Mala som čo robiť, aby som sa nesmiala veľmi nahlas a neupozorňovala na seba. Pred Adamom a Kikou to zhodil na mňa. Oni dvaja to pochopili veľmi perverzne a potom si nás doberali.

,,A odkedy sa spolu už rozprávate?" opýtala sa Kika a presne som čakala na takúto otázku. Neisto sme s Maťom na seba pozreli.

,,My sa spolu nerozprávame," odpovedal jej Martin a škaredo som na neho zazrela.

,,A tie tvoje pohľady počas filmu znamenali ignoráciu?" Zbystrila som pozornosť. Aké pohľady?

,,Kámo o čo ti ide?" Áno Adam o čo ti ide. Nevinne pokrútil hlavou a už sme sa k tomu nevracali. Smerovali sme na pizzu, v dvoch autách, takže zase som išla s Martinom. Celú cestu mi spieval ACDC a bolo to strašne falošné.

,,Chceš aby moje uši utrpeli traumu?" Na moju poznámku zaspieval ešte falošnejšou fistulou a mne bolo do smiechu.

Chalani rezervovali v pizzerii nejaký box a mali sme tam súkromie. Za našimi hlavami bolo obrovské akvárium a plávali tam rôzne rybičky. Dokonca jedna sa mi podobala na Dory. Chcela som si s ňou spraviť selfie ale do záberu sa mi vopchal aj Martin. Zmraštila som obočie a spojila pery do úzkej linky s pohľadom, či to myslí vážne.

Každý z nás si objednal pizzu podľa svojho gusta, okrem Martina, lebo mal tú istú ako ja. Viem, že je jeho obľúbená, ale rypnúť som si musela.

,,Lehotský o čo ti ide?"

,,Predsa som si objednal pizzu." Spokojne sa škeril a mal neskutočnú radosť z toho, že mi môže robiť zle.

,,Inak chcela som vám povedať, že vás oficiálne pozývam na chatu mojich rodičov," oznámila nám Kika a chvíľu som hľadala dôvod prečo bude usporiadať chatu. Naše nechápavé výrazy ju donútili pokračovať. ,,Budem mať narodeniny a nechcem ísť do mesta. Chcem, aby sme ich oslávili len my štyria." To bolo celkom prekvapenie, pretože vždy to robila tak, že všetci o tom vedeli, či už to bolo u nej doma alebo v nejakom klube. Jej nápad sa mi páčil a bola som s ním spokojná.

,,Išli by sme tam v piatok po škole a v nedeľu na obed by sme sa vrátili, aby sme sa stihli aj niečo naučiť. Viete čo budeme mať to všeobecné testovanie."

Za hranicami vášne ✅Where stories live. Discover now