25.

5.7K 364 28
                                    

opäť po týždni, zhoršujem sa v poslednej dobe, ale dva týždne do písomných a ja som z toho taká vystresovaná, že neviem čo skôr...24 častí trvalo kým sa dopracovali k nejakému bozku, však :3 dlho sme sa načakali na ten moment :D áno som k nim zlá..rozčuľovali ste sa, že som to sekla v najlepšom ale ja rada také veci :3 a špeciálne som chcela nejakú takúto časť, aj keď je táto krátka a zase som ju ukončila no veď uvidíte :D ale objavuje sa nám tu Martinov pohľad tak si to užite :) trošku som vyšla z cviku v osobnom živote tak hádam som to nenapísala až tak zle :D :D ...ďakujem za všetky komentáre, votes, reads, vaše správy, ktoré mi píšete pretože vás zaujíma môj názor :) ozaj si to cením cením si, že niekoho zaujíma aký mám názor :) akékoľvek dotazy píšte do správ alebo do komentárov, ja to všetko čítam :) prajem vám príjemné čítanie, dúfam, že sa bude páčiť ♥♥♥ :* ľúbim vás a ďakujem vám všetkým
PS: tešte sa na nový príbeh Dangerous Love, ktorý je podľa skutočných udalostí a nájdete ho na mojom profile :) *I*

Nebol to žiaden ostychavý bozk, bol to bozk, pri ktorom začnú pracovať všetky vaše hormóny, nastúpia motýliky v bruchu a brnenie v oblasti podbruška. Mal tak mäkké pery. Páčilo sa mi, že jazykom sa mi nesnažil dostať hneď do úst a dával si pritom načas. Pomaly, nežne. Akoby nechcel, aby ta chvíľa rýchlo pominula. Vynárali sa vo mne neznáme pocity. Alebo skôr môjmu novému ja. To staré ich poznalo. Zažilo niečo naposledy pred tromi rokmi. Rukou mi držal tvár a prstami jemne škrabkal ucho. Raz bozkával hornú peru, potom dolnú. Potom vsal a slabučko uhryzol. Hral sa s mojimi perami. Na oplátku som ho uhryzla ja do spodnej pery, trochu silnejšie, akoby som čakala a na perách som pocítila sladkastú chuť jeho krvi. Viac som sa na neho natlačila. Alkohol vyprchal a uvažovala som až priveľmi triezvo. Ten starý pocit bol vo mne opäť. Pocit, ktorý som milovala a napĺňal ma. Najskôr s Matúšom a teraz s ním. Trvalo to asi ozaj dlho, pretože robenie a tlačenie fotiek pokračovalo a my sme sa jeden od druhého nevedeli odtrhnúť. Rukom som mu prechádzala od líca až po krk. Cítila som jemné strnisko a neskutočne ma ta vzrušovalo. Hlavne jeho sánka. Ten chlapec vo mne vyvolával to, na čo som chcela zabudnúť, lebo láska mi veľmi ublížila a stal sa zo mňa iný horší človek. Ledva som dýchala a musela som prerušiť náš bozk aj keď mi to robilo obrovský problém. Opreté čelá, zavreté oči a zrýchlený dych. To všetko nás sprevádzalo v tej kabínke.

,,Ja," začal, oblizol si pery a pokračoval, ,,myslím, že no...vieš mali by sme ísť."

Kým som všetko spracovala, predýchala, čo sa stalo, až potom som prikývla. ,,Jasné, mali." Na malý moment, mi to prišlo ľúto. Vôbec ho to nezobralo? Nepáčilo sa mu to.

Vrátili sme sa k stolu. Každý si vypil svoje, Martin zaplatil, aj keď sme sa opäť pohádali a potichu smerovali k autu. Nemyslela som na nič iné len bozk. Ten pocit mi ostal na perách. Hlavou mi len chodili otázky typu, čo sa to so mnou deje.

Prišli sme k autu, bez slova. Bola som zmätená. Tváril sa ako keby sme sa 5 minút dozadu nebozkávali o dušu v kabínke a nespravili pri tom asi 12 fotiek.

Celá cesta bola bez slova, ani rádio nám nehralo. Martin držal volant tak silno, že mu beleli hánky na rukách. Ja som sedela ako na ihlách. Bála som sa toho, čo príde ďalej, ako sa rozlúčime alebo či mi niečo k tomu povie.

Zastavil pred domom mojich rodičov a aj vypol motor. História sa zase opakuje. Pozerala som pred seba. Nemala som toľko odvahy, aby som sa na neho otočila a čelila mu. Nechcela som odmietnutie. Nie opäť. A od neho.

Nasledovalo hlboké povzdychnutie. Jeho. Silné nadýchnutie. Moje.

Keď nespravím niečo ja, tak on nenaberie odvahu. Pomyslela som si.

Jednoducho som sa na neho otočila, chytila lem jeho košele a potiahla ho k sebe, ale ešte nespojila naše pery.

,,Buď ticho radšej," umlčala som ho skôr ako stihol namietať a pokračovala v činnosti, s ktorou sme prestali v kabínke. Najskôr nechal pery zavreté, no potom sa spamätal a začal spolupracovať. Chytil ma za pás a potiahol na seba, takže som sedela na ňom. Bolo to trochu nepohodlné, pokým neposunul sedadlo jazdca dozadu a ostalo viacej priestoru. Vlnila som bokmi a zaryl do mňa prsty. Rukou mi zašiel pod tričko a hladkal ma po chrbte. Hore a dole. Jemne. Taký príjemný pocit som už dlho nezažila. Moje prsty pociťovali hebkosť jeho vlasov.

,,Mirka, ja... musím ti niečo povedať," snažil sa hovoriť pomedzi bozky, ale moc mu to nešlo.

,,Pšt, teraz nie." Fakt som nechcela nič riešiť. Konečne som nabrala odvahu ho pobozkať bez akýchkoľvek výčitiek. Chcela som si vychutnať ten moment, že zažívam sen, ktorý sa mi sníval pred týždňom. A sny si treba plniť, no nie? Dal mi dole sveter a tak som ostala len v tričku. Perami som prešlo cez drsné líce až k jeho krku. Do nosa mi udierala jeho vôňa. Zbožňovala som ako voňal. Rozhodla som sa, že si ho označkujem a tak som mu spravila cucflek. Zajtra bude mať čo vysvetľovať, ale tak chcela som, aby mal spomienku na dnešný večer. Stlačil mi zadok a z hrdla mu vyšlo zavrčanie. Páčilo sa mi to. Z ramien som mu stiahla košeľu a tiež ostal len v tričku. Silno ma objal rukami a pre zmenu sa on vydal na prieskum môjho krku. Najskôr jemný bozk na kľúčnu kosť a potom vyššie a vyššie. Keď sa zubami dotkol pokožky, bolo mi jasné, že mi spraví cucflek. Rozhodilo ma to. Už dlho mi to nikto nerobil cucflek a ešte s takou precíznosťou a vzrušením. Nedokázala som brzdiť ani povzdychy a šepot jeho mena.

Martin

Keď na mne sedela a vrtela tým sexi zadkom, myslel som, že môj penis si prerazí cestu na svetlo sveta z toho, aký bol tvrdý a utesnený pod riflovinou. Kurva, to dievča ma trieštilo na kusy. A keď vzdychala a šeptala moje meno. Privádzalo ma to do ešte väčšieho šialenstva v akom som bol. Chcel som to stopnúť, chcel som jej povedať, že nechcem nič unáhliť, ale bola taká iniciatívna. Musel som uznať, že sa mi to páčilo. Na oknách auta sa tvorila para. Bol som rád, že auto som zastavil ďalej od pouličnej lampy a tak k nám nedoliehalo skoro žiadne svetlo.

Už ma prestalo baviť, že je v tričku a tak aj to som z nej strhol a naskytol sa mi nádherný pohľad. Jej prsia. Veľké a pevné. Navyše prirodzené. Nedokázal som myslieť na nič iné, len na to, ako do nej zasuniem. Tvrdo a rýchlo. A pritom jej budem pozerať do očí a užívať si ten pohľad, keď ho budem mať v nej a ona privrie viečka. Tie myšlienky ma privádzali ešte na väčšiu túžbu. A ešte tá vôňa. Omamná a orientálna. Mala jemnú pokožku, hladkú, bez akejkoľvek chyby.

Nedokázal som prestať chytať jej zadok, pás a prsia. Všetky krivky boli vyvinuté tak, ako sa patrilo a aby sa chlapovi hneď postavil. Spravil som jej niekoľko cucflekov. Nech si každý myslí, že niekoho má. V tom momente aj mala. A bol kurva šťastný, že som to bol ja.

Krútila sa vrtela a ja som strácal seba kontrolu. Vrčal som, vzdychal, silno ju na seba tlačil a nutne potreboval byť v nej. Zažiť ten pocit. Išlo to mimo nás. Túžil som po nej tak dlho, že už som sa nedokázal brániť. Ani môj rozum nenamietal, lebo to bolo zbytočné. Konečne som ju mal pre seba, bola len moja. A čo je moje, je moje. Nerád sa delím o veci, ktoré sú len moje.

Za hranicami vášne ✅Where stories live. Discover now