29.

6.2K 379 64
                                    

Prajem príjemné čítanie

Martinov pohľad

,,Ja, ja," spravila ťažký povzdych, akoby chcela povedať niečo dôležité. ,,Ja sa asi bojím toho, že som zaľúbená a nechcem si to pripustiť."

Pokrútil som hlavou a zadíval sa na ňu. ,,Mirka si opitá."

Rukou spravila oblúk do vzduchu a pozrela mi priamo do očí. Inokedy jej to robí problém. ,,A opití hovoria skrytú pravdu. Takže ticho." Chcela sa postaviť, ale nešlo jej to. Jej ustavičný pohľad som chápal, že chce moju pomoc. Pomohol som jej postaviť sa. Zhora sa už neozývali žiadne zvuky, takže Adam s Kikou už spali. Bolo na čase dostať túto ryšavú víchricu do postele.

Kráčalo sa nám veľmi ťažko. Alkohol začal pracovať ešte viac, čo malo za dôsledok, že mi z jej prítomnosti a to, že som ju držal tak blízko seba postavil kamoš. Bol som nadržaný a potreboval som, čo najskôr zasunúť.

Didu som poslal k vode a odvtedy som bol na sucho. Rozišiel som sa s ňou len kvôli dievčaťu, ktoré bolo strašne nadrbané a poriadne nevedelo čo hovorí.

,,Bože Maťo, pretiahla by som ťa!" Jej ponuka ma veľmi zlákala. Dotrepali sme sa do izby.

Chcel som sa otočiť na odchod, že budem spať v obývačke, ale svojou malou rukou ma zastavila. ,,Ostaň, prosím," zašeptala veľmi potichu, ale zreteľne som jej rozumel.

,,Dobre," odpovedal som rovnakým tónom hlasu, ,,ostanem."

Ťahala si ma bližšie k telu, neprotestoval som. Postavila sa na špičky, chytil som ju okolo pása, aby náhodou nespadla. V tom momente sme vyzerali obaja až veľmi triezvo.

Konečne mi bola bližšie, celý večer som sa ovládal, aby som sa jej nedotkol, čo i len rukou. Nádherne voňala. Ruky som jej položil na tvár a striedavo pozeral na jej pery a oči. Bože bola taká krásna.

V lícach sa jemne červenala. Ešte viac ma to vzrušovalo.

,,Dokelu," moje slová až priveľmi opustili moje ústa a skracoval som medzi nami vzdialenosť. ,,Dokelu, Hanzelová."

Nečakal som na jej reakciu. Surovo som spojil naše pery, ale neprotestovala. Prsty mala okamžite v mojich vlasoch a ťahala za ne. Tlačil som ju k posteli, pokým sme nenarazili na jej rám a ona do nej nepadla. Sveter sa jej trochu a mal som možnosť vidieť je útly pás.

Za to ešte zhorím v pekle.

Rukou ma potiahla na seba a začala ma bozkávať ona. Jazykom prešla po spodnej pere a jemne ju uhryzla. Musel som zavrčať, šikovne to využila a jazykom sa dotýkala už toho môjho.

Tepláky ma už neskutočne tlačili a musel som sa ovládať. Boha, ale pri nej bolo ťažké sa ovládať. Zašiel som pod sveter a prstami sa dotýkal jej jemnej pokožky.

Všetko nabrali rýchly spád. Pomohol som jej vyzliecť si sveter, pod ktorým mala len čiernu podprsenku. Čipkovanú. Ktorá skôr plnila esteticky účel ako ten funkčný. Plné, pevné, prirodzené. Také boli jej prsia. Jazykom som ich hneď poláskal a ona sa prehla v páse.

Žiadna predohra, nič. Všimla si ako mi stál, hneď stiahla tepláky aj boxerky a rukou prešla po celej dĺžke. Dobre vedela čo robí.

Byť v nej bol ten najlepší pocit. Tomáš povedal, že už ani necítil, keď bol v nej, že bola taká roztiahnutá.

Ta kurevsky sa mýlil. Za to mu ešte raz vrazím. Tak úzka a tak voňavá. Navyše len moja. Mal som čo robiť, aby som sa nevystriekal hneď.

Lepší pocit som nezažil.

Zdalo sa, že alkohol, ktorý nám prúdil v krvi vyprchal a dobre sme vedeli čo sa deje. Dotýkala sa ma všade, bozkávala ma všade. Ešte viac ma to náhlilo. Preto som jej chytil ruky a držal jej ich za hlavou. Vlnila bokmi. Všetko moje ovládanie išlo dokelu.

Pretiahol som ju ako divé zviera. Páčilo sa jej to. Po chvíľke, keď som ležal na nej obaja spotený. Perami vyhľadala tie moje. Vedel som presne čo chcela. Pokračovali sme tam, kde predtým, ale jemne a pomaly. Snažil som si pamätať každý detail jej tela, lebo to bolo možno naposledy. Z divokej šelmy sa zmenila na jemnú ženu, ktorá potrebovala romantiku.

Vtedy som mal jasno, čo cítim.

takže nová časť a ja VIEM, že je krátka :D nekrižujte ma za to

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




takže nová časť a ja VIEM, že je krátka :D nekrižujte ma za to..ona je naschvál takáto :) ale verím v to, že sa vám páčila a novú sa pokúsim čo najskôr :) ..váš názor? :) ... ďakujem za prvú priečku v Romance, je to len vďaka vám ♥♥ to je pre zatiaľ všetko :3 *I*

Za hranicami vášne ✅Where stories live. Discover now