10.

6.4K 332 6
                                    

       

Bolo náročné sa zobudiť po takom veľkom množstve vypitej vodky. Ani som sa radšej, pretože som vedela, čo by nasledovalo. Vedľa seba som niekoho cítila. Potom sa upokojila pretože mi napadlo, že je to Kika. Chyba. Kristína nikdy nemala chlpaté nohy či ruky. Jemne som pootočila hlavu doprava a len tak tak som zadržala výkrik.

Martin? Martin? To je vtip?

V hlave som si prehrávala včerajší večer, ale k žiadnemu záveru som neprišla. Skúšala som to znovu, s nádejou, že predsa niečo sa objaví. Márne. 
Ozvať sa mu? Myknúť ním? Ja neviem, som zúfala. Čo som to zase stvárala?
Môj mozog však na tieto otázky zodpovedať nevedel. V tej chvíli som už nikdy nechcela piť. Ešte aj tá chuť v ústach bola otrasná. Potrebovala som si odgrgnúť. Noačo, som po ťažkej noci a mám opicu. Vnútorne som sa zhodla, že mám na to právo. Posadila som sa, oblečená. To mi nejako nesedelo, pretože som sa v noci vyzliekla. Do nohavičiek a podprsenky. Postavila som sa z postele, pomaly koordinujúc každý pohyb.

Mobil, mobilček kde si? Vedela som, že ho mám v tichom režime.

,,Toto je v riti!" vykríkla som.

,,Čože?" Prudko mnou trhlo. Maťo sa zobudil.

,,Oh prepáč, že som ťa zobudila." Pozrel na mňa, ale tiež nevyzeral veľmi zdravo. Ten vypil viac ako ja, aspoň tak som to registrovala.

,,V pohode." Okom zavadil o moje hodinky na nočnom stolíku. ,,Bože, už je 12 hodín." Rýchlo vstával z postele.. Oh svätý, on je len v boxerkách a je sexi. Hľadal svoje oblečenie a ja som len tupo civela, neschopná pohybu.
Opýtal sa ma: ,,Mirka, si v pohode?"

,,No áno, asi. Prečo?" Nechápala som je otázke.

,,Si veľmi bledá a akási nesvoja." Trošku ma naplo. Okamžite som sa rozbehla do kúpeľne.  Neznášala som ten pocit. Začula som kroky. Zastavila som ho tesne predtým, ako prišiel ku mne bližšie. ,,Stoj, ani sa nepribližuj!" Nechcela som, aby sa pozeral na moje dávenie.

,,Dobre kľud."  Opláchla som si tvár, poriadne umyla zuby. Spoločne sme odišli do kuchyne. Bez slova sedíme pri stole. Ja som stále odbiehala po chlieb, šunku, zeleninu, pitie, všetko možné. Po raňajkách som ho vyprevádzala k dverám. Keď sa pred nimi nečakane zjavil Tomáš. Ktorý mal byť mimochodom v Bratislave. Na druhom konci Slovenska.

,,Môžeš mi vysvetliť čo tu robil Martin?" skríkol po Martinovom odchode a ja som sa zľakla.

,,Prespal u mňa," vysvetlila som mu a pošúchala si oči. Necítila som sa vyspatá a stále som mala žalúdok na vode.

,,Alebo sa skôr s tebou vyspal." To mi zodvihlo všetok adrenalín v mojom tele.

Môj krik sa ozval celou miestnosťou. ,,Prosím?"

,,Počula si." Obrátil sa mi chrbtom a prešiel si po temene hlavy. ,,Inak by si nebola len v nohavičkách a jeho tričku." Pozrela som na seba. Naozaj som mala jeho tričku. On odišiel len v košeli a svojej mikine.

,,Bola som opitá, tak som sa obliekla v noci do jeho vecí. To je normálne predsa."

,,Áno je. Ale nie pri tebe, ktorá s každým spí!" Hneval ma. Začala som byť agresívna. Dovoľoval si veci, na ktoré nemal ani zďaleka právo. ,,Choď do riti!" Hodila som po ňom vázu, ktorá bola v chodbe po mojej ľavej ruke. Stihol sa jej včas uhnúť a ona dopadla na stene a roztrieštila sa na malé kúsky.. ,,Nepoznáš ma! Len so mnou spávaš, nič iné!" Vybehla som  rýchlo po schodoch hore a mierila do kúpeľne s úmyslom sa zamknúť a nevidieť jeho tvár. Bola som nabrúsená ako cirkulárka. Vzbĺkla by som rýchlejšie ako zápalka. Tomáš ma ale stihol chytiť za predlaktie a prudko mnou otočil. Narazili sme na stenu. Trošku to zabolelo. ,,Takže ťa nepoznám, hm?" Mala to byť otázka, ale skôr to znelo ako konštatovanie. Bozkával mi krk a rukou hladil stehno. Bola som divná, pretože ma to napriek všetkému neskutočne vzrušovalo. ,,Kto si hryzie spodnú peru, keď píše? Kto myká ľavou nohou ak niečomu nechápe a je nervózny." Kládol otázky za sebou a stíhal ma aj bozkávať. To už som sa naozaj cítila ako najväčší debil. Nemohol to odkiaľ vedieť. Nikdy si ma extrémne nevšímal a nepôsobilo to ako z jeho hlavy. ,,Ešte stále máš pocit že ťa nepoznám?" Ani mi nedá šancu odpovedať a zapĺňal moje ústa svojimi.. ,,Sakra dievča, ja som z teba úplne tvrdý a ty toto hovoríš?" Rýchlo zatvoril dvere do kúpeľne, sťahujúc zo mňa tričko, zo seba svoje veci. Zatiahol nás do presklenej sprchy. Nestíhala som sa zo všetkého spamätávať. Bola som len jeho marionetou a on bábkarom. Tak ľahko som mu dovolila mnou manipulovať. Bozkávali sme sa a hladili pod prúdom horúcej vody. Dotýkala som sa jeho horúce penisu, ktorý mal byť čoskoro môj a videla som na ňom, že sa mu to páči. Zakláňal hlavu dozadu a opieral si ju o kachličky. To čo som následne urobila, zo mňa vyprofilovalo ešte väčšiu kurvu, akou som sa cítila. Kľukla som si pred neho. Ústami a rukou som mu spravila potešenie. Cítila som ho všade. A to bola chyba. Naziapal na mňa ako na poslednú smietku prachu na svete a ja som mu po tom všetkom ochotne vyfajčila a dovolila mu spraviť sa mi do úst. Aj keď sa mi to protivilo a bolo mi z toho ešte viac zle.

****

,,Mirka sme doma!" zakričala mama zdola. Zľakla som sa. Aj Tomáš. Obaja sme sa okamžite obliekali. Chaoticky sme pobehovali po izbe, dať na seba správne oblečenie.

,,Dobre mami," zakričím jej späť.  Obaja oblečený sme si sadli na moju posteľ a tvárila sa, že sa pred hodinou nič nestalo. Mama prišla do izby a hneď si všimla Tomáša.

Slušne sa jej pozdravil. ,,Dobrý deň."

,,Ahoj, vítam ťa u nás."

,,Mami to je Tomáš, môj kamarát." Čudesne sa uškrnula a bolo mi jasné, čo si myslela. Považovala ho za môjho priateľa. Bola to mama, ale dakedy ma skutočne hnevala.
So slovami takže kamarát opustila moju izbu a ja som sa cítila nadovšetko trápne a hrozne. Tomáša to nerozhodilo a opäť sa ma už začal dotýkať a chcel zas raz viac. To som už nemohla dopustiť. Povedala som mu, že dole je mama a môže kedykoľvek prísť hore. Klamala som. Mala toľko toho na robote, že ja som bola na rade až večer. To on ale nevedel a bola som aspoň na malý moment v obrovskej výhode, za ktorú som sa pochválila. Po jeho odchode som sa pozerala pred seba. Štípali ma oči. Chcela som si poplakať, no okamžite som sa zahriakla, že kvôli nemu to nebude. On mi za to nestál. Na to som prišla príliš neskoro.

Za hranicami vášne ✅Where stories live. Discover now