16.

6.2K 322 20
                                    

Prajem príjemné čítanie



        ,,Fakt si mu povedala, že má malého pinďúra?" opýtala sa ma Kika s neskutočným smiechom a slzami v očiach.

Svoju odpoveď som potvrdila. ,,No naozaj." Spustila ešte väčší smiech. V tvári bola celá červená a mala som pocit, že sa čochvíľa zadusí pre nedostatok kyslíka.

,,Ako si mohla povedať pinďúra? To bol problém povedať penis?" Moja priateľka ma nedokázala pochopiť.

,,Ježíš, veď ma poznáš. So sexom nemám problém, ale čo sa týka vyjadrovania mužských pohlavných orgánov som na tom ako päť ročné dieťa." To bol môj večný problém. Povedať priamo chlapovi slovo penis, ale nielen chlapovi ale celkovo v akomkoľvek rozhovore. Od dievčaťa v devätnástich rokoch by človek očakával, že sa bude vedieť slušne a na rovinu vyjadrovať. Môj prípad to akosi nebol.

,,Už si dosť stará na to, aby si vedela povedať slovo penis." Starší dôchodcovský pár sa zhrozil, keď počúval náš rozhovor. Škaredo pozerali na Kristínu.

,,No čo ujo, aj vy máte penis. Je to normálne slovo," ohradila sa na nich, stará pani zhíkla a ja som sa musela smiať. Nedalo mi to. Niekedy tá Tinina otvorenosť nebola na správnom mieste. Niečo si zašomrali a už si nás ďalej nevšímali. Sedeli sme v knižničnej kaviarni, kde boli koláče, hojdacie siete a bolo to tu zariadené tak old new artom, ako to ja nazývam. Skombinovať staré a nové je skvelé. Popíjali sme bielu čokoládu a zohrievali sa v teplúčku. Vonku sa to teplom nazvať nedalo. Bola neskutočná fujavica a nebolo možné vidieť ani meter pred seba.  ,,Ty si celý penis. Ešte stále som sa od teba nedozvedela žhavé novinky s Adamom." Chcela som ju nechať hovoriť, no musela som pokračovať, ,,ále, niekto sa nám červená. Kristína, odkedy sa červenáš len pri zmienke na jeho meno?" Faktom bolo, že bola zlatá. Už dlho sme spolu nikde takto neboli. Dalo by sa povedať, že naše stretnutie boli pomaly len takou raritou. Mrzelo ma to. Verila som, že aj ju to mrzelo. Chcela som svoju kamarátku späť, hlavne časy, keď sme hádzali pukance do telky, keď Bella bola s Jacobom a nie Edwardom, keď sme môjmu susedovi nalievali riedidlo a benzín do schránky, pretože som ho nenávidela. Keď sme sa večer v posteli pripité pretekali, ktorá z nás si prdne teplešjím prdom. Musela som ale uznať, že takto šťastnú som ju už dlho nevidela.

,,Ja som sa asi zaľúbila," preniesla potichu. Skoro mi zabehol malý oriešok, ktorý som mala v čokoláde ako pozornosť podniku.

,,Nemožné." Škaredo na mňa zagánila. ,,No naozaj Kika, veď ubehli len tri mesiace. A z toho chodíte spolu oficiálne len od silvestrovskej párty."

,,Miriam, je to možné. A neviem čo sa ti na tom nepáči." Musela som krútiť očami.

,,Nie že nepáči. Ale to je logické, že nie je možné tak rýchlo sa zaľúbiť."

,,Ty si sa tiež hneď zamilovala." V hrsti ma mala ona. Trochu sa mi zahmlilo pred očami a zabolelo brucho od nervov. Položila som si otázku odkiaľ to vie. ,,Odkiaľ," ani som nestihla dopovedať a skočila mi do reči. ,,Martin mi niečo spomenul, že máš za sebou vzťah, ktorý je už pre teba minulosťou a nechceš to rozoberať." Ten skurvený zradca! Ako mohol? Nebola som schopná slova, Kristína očividne áno. ,,Čo si to hovoríš za kamarátku, že mi ani nepovieš, že si prežila ťažký vzťah? Mala som pocit, že si vždy hovoríme všetko." Nešlo ju zastaviť a aj tak som ju prestala počúvať. Mojím ohniskom sa stali dvaja ľudia stojaci za oknom. Chlapec a dievča. Stáli oproti sebe, to dievča mu niečo hovorilo a on sa stále usmieval. A potom sa pobozkali. Potom sa mi chlapec otočil tvárou na malý moment a vytratil sa mi všetok kyslík z pľúc. Dievča ho objalo a vydalo sa na cestu do mesta. On sa na ňu pozeral a zakýval. Už som ani nepočula Kristínino hrkútanie. Moje uši už len zachytili jej do riti. ,,Videla si, to čo ja?" opýtala sa. Len som prikývla, v ústach som mala sucho a nedokázala som nič povedať.

,,Čo to kurva malo znamenať? Odfiknem mu vajcia!" Hromadil sa vo mne všetok hnev. Cítila som sa ako kuchta, ktorú používa moja mama. Ak by pohľad zabíjal, tak za sekundu rozbijem to okno a úlomky skla by sa do chlapca zabodávali ako bodavé ostne. Znovu sa pozrel do vnútra, preto sme sa rýchlo skrčili, aby si nás nevšimol. Pod stolom som vytiahla mobil a otvorila správy. Týmto si to overíme. Trochu sme vykukli spoza stola, aby sme sa presvedčili či príde smska. Odoslala som ahojky:*. Pár sekúnd na to dotyčný vyťahoval svoj mobil z vrecka kabátu a niečo čítal.

,,Máme ho!" vykríkla som. Pár ľudí sa na nás obzrelo no ignorovala som ich. Ten hajzel. Urýchlene som potrebovala ukľudniť. Bolo mi jedno, že mi zmizla všetka farba z tváre a ľudia ma sledovali. Len som počula ako mi Kristína hovorí, aby som pila a k perám tlačila pohár. Napila som sa. Zvráštila som čelo a na jazyku pocítila trpkú chuť Kapitána Morgana.

...

       

skočíme dnes niekam na večeru? od Tomáško. Ooo chlapcovi sa uráčilo ozvať sa mi.

jasné, príď po mňa o 7. Kliklasom na odoslať. Mala by som sa učiť na písomku z matiky, ale toto boloprvoradé. So mnou sa nik zahrávať nebude.  Tatko mi povedal, že mama budev práci až do večera. Zatiaľ čo on pozeral historický film o Hitlerovi, ja somsa rozhodla prepadnúť mamin šatník. Musela som vyzerať ako kus, veľmi drahýkus, ktorý nie je možné si tak ľahko a rýchlo dovoliť. A mama si dá na oblečenízáležať. Ako ekonómka musí vyzerať vždy upravene a skvelo. Na šatách nešetrí apreto som sa rozhodla loviť. Nenašla som tam nič. Všetky sexi šaty boli fuč.Potom mi napadlo, že od Kiky by som mala jedny mať, raz mi ich požičala nadvojité rande, ktoré sme absolvovali a aj tak som si ich neobliekla. No nadnešok budú perfektné. Rozhodla som sa ísť bez podprsenky, do týchto šiat bolinevkusné a navyše nemala som sa za čo hanbiť.  Šaty boli vypasované natelo béžovo striebristej farby bez rukávov, dĺžkou boli ani nie do polkystehien a zvýrazňovali každú krivku môjho tela.



  Šaty boli vypasované natelo béžovo striebristej farby bez rukávov, dĺžkou boli ani nie do polkystehien a zvýrazňovali každú krivku môjho tela

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





Vlasysom si zopla do jemného drdolu, na uši si dala mamine perličky, ktoré som sipožičala a obula lodičky v maslovej farbe.

            Navoňala sa voňavkou, ktorú využívam len špeciálne účely. Prišiel presne, cesta autom prebehla potichu. Kráčali sme do luxusnej reštaurácie a ešte nekomentoval môj look. Ani nemohol, mala som na vrchu zimný kabátik po kolená. Videla som tam len samé prominentné páry Košíc: boli prominentní len kvôli peniazom. Radili sa medzi nich mestskí poslanci, podnikatelia a iní manažéri či riaditelia. Mala som pocit, že sme tam najmladší. Ale vzhľadom na to ako sme sa chovali a boli oblečení určite sme tam zapadli. Vkusne nahodený čašník nás odprevadil k nášmu stolu. Bol viac menej v súkromí. Stále som nechápala načo toľko intimity a luxusu. Tomáš mi ako správny džentleman pomohol zobliecť kabát. Nechápala som z akého dôvodu hral tie hry. Chvíľu ostal v nemom úžase a pozeral na mňa ako na zázrak.
,,Mirka, si fakt nádherná." Inokedy by ma to potešilo, ale vtedy mi z toho skôr zle. Len som na neho falošne žmurkla a usadila sa. O chvíľku prišiel čašník a tiež na mňa trochu civel. Zatiaľ všetko správne spĺňalo účel. Tomáš z toho nadšený nebol.
,,Môžete nám radšej doniesť jedálny lístok?" Malo to znieť ako otázka, no povedal to panovačne cez zaťatú sánku. Čašník úctivo prikývol a odišiel. Prešla som rovno k veci.
,,Ak chceš sex nemusíš robiť takúto maškarádu. Tak hovor!" Prišla na mňa chuť všetko si vydiskutovať a vynadať mu.

Za hranicami vášne ✅Where stories live. Discover now