2.

7.3K 299 3
                                    

       

Chytil ma pod zadok, vyhupla som sa mu do náruče, nohy obtočila okolo drieku a kráčal so mnou do jeho izby. Nevnímala som nič okolo seba. Nechcela som. Malé démoniky by protestovali a to bolo posledné, čo som chcela. Sústredila som sa na Tomáša, na chlapca, ktorý sa snažil meniť na muža. Jeho telo, jeho bozky, jeho správanie, všetko mi prišlo až priveľmi rozprávkové. Neskutočné. Mala som to tušiť.

Bozkával ma na pery, krk, kľúčnu kosť, na uchu, všade kde vedel, že mi to spôsobí rozkoš a mňa to paralyzuje. Stiahol mi ramienko na tielku s ramienkom podprsenky a presne pobozkal  toto miesto. Z pier mi ušiel slastný vzdych. Počas bozku pery roztiahol do úsmevu, cítila som to. Pravú ruku mal na mojom páse, ľavou držal pevne moje stehno a tlačil ma tým viac k sebe. Chcel ma cítiť, čo najviac pri sebe. Vyzliekol mi tielko a hodil na svoj stôl. Opäť bozkával kľúčnu kosť, posúvajúc sa nižšie a nižšie, na moje prsia zasypávajúc jemnými a krátkymi bozkami. Sem tam zobral moju pokožku do zubov, cucol, potiahol a rýchlo pustil. Vedel čo mi robí. Mučil ma. Na brušku bozkával každý centimeter. Stále idúc nižšie. Rozopol opasok, gombík na džínsoch, stiahol zips a dal mi ich dole. Ostala som pred ním už len v spodnej bielizni. Chvíľu na mňa pozeral.
Pretočila som nás. Sedela som na ňom obkročmo a rovnako sedel aj on. Využila som príležitosť a vyzliekla mu tričko. Prišla tá chvíľa kedy som konečne uvidela jeho telo, tak vypracované, tak sexi. Túžila som po ňom. Celkom mi vzrušenie chýbalo. Nasledoval jeho opasok, gombík a zips a džínsy skončili na podlahe. Jeho pýcha sa predo mnou týčila a ja som ho chcela cítiť. Hlboko. Stále. Až do opätovného zabudnutia.

Všetko vzal do vlastnej iniciatívy a robil zo mňa ženu. Hral sa so mnou, dráždil, týral, užíval si moje telo. Po dlhom milovaní som zaspala. V noci som sa zobudila na jeho dotyk na mojom najcitlivejšom mieste, robil krúživý pohyb. Bozkával mi krk, do ucha šepkal, že ma chce, že ma potrebuje. A opakoval sa nekonečný maratón vzrušenia a chtivosti.
Jeho telo na tom mojom. Až priveľmi sa mi to vymykalo kontrole, až priveľmi sa mi páčilo ako sa správa. Aký je nežný, milý, láskyplný. Bála som sa čo bude nasledovať po tomto všetkom. Pretože nemala som pochybnosti nadarmo. Moje pocity sa vždy overovali. Napokon  som prestala riešiť minulosť a rovnako aj budúcnosť, pochybnosti, ktoré dávali na seba znať a užívala si daný moment, nehliadnuc na to, akú chybu robím.

,,Ani si nevieš predstaviť ako dlho som na tento moment čakal." povedal. ,,Stále som čakal na šancu kedy budeš aspoň na chvíľu patriť len mne a budem si užívať tvoju krásu, telo, všetko. Že budeš len moja a nikoho iného." Toto ma ešte viac potiahlo k môjmu vytúženiu.. Silno som zavzdychala a pritiahla si Tomáša ešte viac k sebe.

Chvíľu sme len tak ležali vedľa seba, hladkali sa a len dýchali.
,,Koľká som v poradí?" opýtala som sa. Musela som sa túto otázku opýtať nech ju nasledovalo čokoľvek. Trošku sa zasmial.
,,Vieš že ani neviem." povedal. Tentokrát som sa usmiala ja.
,,Koľký som v poradí?" opýtal sa on.
,,Vieš, že ani neviem." zasmiali sme sa obaja. ,,Ty si nebola vždy takáto, však." úsmev mi pomizol z tváre. Čakal na moju odpoveď. Nemal to vyťahovať. A ja som mala byť imúnna, tak ako pred rodičmi. ,,Nie." nevedela som čo ďalej. ,,Kým nezomrel on." Tieto slová sa ťažko drali z úst. Mala som pocit, že moje ústa sú niekoľko hektárová Sahara.

,,Kto je on?" Nezazlievam mu to, že sa to pýtal. Nikomu. Nikto nevie o tom čo sa stalo, ani Kika. Držím to v sebe už 3 roky a snažím sa s tým vysporiadať najlepšie ako sa dá. Nenašla som totiž osobu, ktorej som mohla natoľko dôverovať a ten krutý boj nad sebou vyhrať.
,,Moja prvá a zároveň posledná láska." hlesla som. Vtedy bol ticho on.
,,Koľko si mala rokov?"
,,Pätnásť, mali sme spolu nastúpiť na strednú. Boli letné prázdniny. Prišlo to tak náhle. Áno, viem, že sme boli ešte deti a celý život pred sebou, no detské lásky sú najkrajšie a obzvlášť tie prvé." Pritiahol ma ešte viac k sebe. Už mi unikali vzlyky. Potláčala som to. Ukázala by som svoju zraniteľnosť a on nemá právo to vidieť, napriek sexu, ktorým ma ohromil a svojim neobvykle pekným chovaním. ,,Pšššt, už nič nevrav. Chápem to. Už nemusíš pokračovať. „Chcel ma ukľudniť. Spomienky sú silné. Veľmi silné. Mala by som opäť navštíviť svoju psychologičku a jej sedenia nasadiť do bežného života.
Otočila som sa na neho. ,,Si v posteli skrátka dobrá."  Trochu to vytiahlo kútiky mojich pier, no nie dostatočne. Dala som mu dlhý bozk a konečne sme zaspali.

V sobotu ráno som sa zobudila prvá. Bola krásna slnečná sobota. Tomáš ešte spal a bol na zjedenie. Poobliekala som. Snažila som sa nájsť kus papiera. Inokedy odkazy nezanechávam ale včerajší večer bol fakt skvelý, po dlhej dobe. Ďakujem za včerajšiu noc. Mirka

Takto som papierika položila na nočný stolík vedľa jeho mobilu, dúfajúc, že to nájde. Po tichu som odišla z jeho bytu.
Nasadla som do auta a odišla domov. Otcove auto som pred domom nevidela a mamine som mala ja, tak bolo otázne, či sú doma.
Zaparkovala som pred garážou a vošla do domu. Všade bolo ticho a také prázdno. Vďaka bohu. Nemala som náladu vysvetľovať rodičom, kde som cez noc spala a podobné výhovorky.
Oblečenie som zo seba zhodila v izbe, vzala si uterák a odišla do sprchy. Potrebovala som ju horúcu. Aby zahriala celé moje telo. A mohla filozofovať.
Prúd vody stekal po mojej pokožke. Myšlienkami som sa vrátila o 3 roky dozadu. Nikdy som to neurobila, až teraz. Bože prečo sa to muselo stať práve jemu? Najúžasnejšiemu chlapcovi, ktorého som poznala.
Prečo sa všetko zle musí diať skvelým ľuďom?
Prečo musia trpieť za tento skazený a trpký svet, hlavne za ľudí, ktorý to spôsobujú?
Po kahličkách na stene som sa zošmykla na zem. Nechala som svojím pocitom voľný priestor, pretože som chcela naposledy plakať a zaoberaním sa minulosťou a chlapcom, ktorý navždy ostane v mojom srdci. Taká láska totiž nevyprcháva. Počas celého nášho života sa v nás drží a ukazuje, koho sme tak moc milovali. Nehovorím, že od tej doby som sa mala skvele. Každý deň som preplakala, trápila sa, vyčítala si všetko. Úplne všetko. Chcela som so všetkým skoncovať, vziať si život, nechať tu rodičov moju malú sestru, každého. Môj zrak mi opäť padol na žiletky a v hlave sa mi objavila myšlienka...

Za hranicami vášne ✅Where stories live. Discover now