22- always wanna go but you never wanna stay

3.9K 369 284
                                    

iyi okumalar☄

***

Louis rahat bir uykunun ardından gözlerini açmadan, ellerini havaya kaldırarak bedenini gerdi. Gözlerini yeni uyanmışlığın verdiği mayhoşlukla araladı. Fakat karşısında ona yeşil gözlerini irice açmış gülümseyerek kendisine bakan Harry'i beklemiyordu. Korkuyla kendini geriye atınca yataktan düşmesi kaçınılmaz olmuştu. Acı içinte tıslayıp yatakta karnını tutarak kahkaha atan Harry'e öldürücü bakışlar atmaya başladı.

"Seni aptal!" diye bağırdı. "Yanımda ne işin var?!"

Harry kahkasını azaltmaya çalışırken, ellerini beline koymuş ona çatık kaşlarıyla bakan Louis'ye döndü.

"Asıl sen benim odamda ne arıyorsun?" Harry kaşlarını kaldırmış, Louis'nin sorusuna soruyla karşılık veriyordu.

Louis gözlerini kaçırarak birşeyler bulmaya çalıştı.

"B-ben- Uykulu olduğum için...Odaları karıştırdım!" Bariz bir yalan. "E-Evet odaları karıştırdım." Dudaklarını birbirine bastırıp, Harry'e döndü. Harry ona pek inanmış gibi durmuyordu.

"Beni odada bırakıp giderken, bayağı ayıktın halbuki?" Louis ima ettiği konuyu anlayınca, dudaklarını birbirine bastırdı ve kaşlarını kaldırarak gülümsedi.

"Yoksa beni burada mı bekledin?" diyerek dudaklarını büzdü.

Harry'e gelişi güzel geçirmek istiyordu. Hala ayakta dikiliyordu ve uykusundan uyanması sinir bozucu olduğu için gergindi.

"Hayır! Peter'dan korktuğum için buraya geldim!" Harry söyletmeyi başarmıştı işte. Arkasını dönüp kapıya gidecekken Harry'nin seslenmesiyle durdu.

"Neden Peter'dan korktun?" Louis Harry'e döndü. "Bir şey mi oldu?"

"Peter uyur gezer mi?" Harry, Louis'nin sorusuyla kaşlarını çattı.

"Bildiğim kadarıyla değil." dedi "Neden?"

"Dün gece odaya girdiğimde birden arkamda belirdi.Seslendim ama cevap vermedi. Hiçbir şey demeden yatağına gidip yattı ve bir süre sonra sayıklamaya başladı."

"Peki ne gibi şeyler sayıklıyordu?" Louis'den gözlerini çevirip karşı duvara bakmaya başladı.

"Tam hatırlamıyorum ama kendi suçu olmadığını söyleyip duruyordu. " Eliyle kafasını kaşıyıp düşünmeye başladı. "Senin suçun olduğunu söyledi...Sanırım rüya görüyordu."

Harry birden duvarda olan bakışlarını Louis'ye çevirdi. Ellerini saçlarından geçirdikten sonra dolabına doğru ilerlemeye başladı.

"Bir sorun mu var, Harry? " Harry'e ilerlemeye başladı.

"Hayır beni biraz yalnız bırakabilir misin?" Harry'nin hareketlerine anlam veremese de üstelemeyip başını salladı ve Harry'den uzaklaştı. Kapıya ilerleyecekken tekrar Harry'nin sesiyle durduruldu.

"Burada kalmaya devam edebilirsin." Sesinde ki yoğunluk aldı götürdü. "En başından olması gerektiği gibi."

Harry'e tekrar döndüğünde kendisine bakmadığını farketti. Birşey söylemek istiyordu ama vazgeçip kapıyı açtıktan sonra hole çıktı. Peter ve Harry arasında neler olduğunu bilmesede öğrenecekti. İkisinin arasında olanlar kafa karıştırıcıydı ve birbirlerine ağrasif davranıyorlardı.

Holde ilerlemeye başladı. Tuvalete doğru ilerleyecekken, sağ taraftaki odalardan Dan'in çıkmasıyla ona baktı. İkiside birbirlerine baktıktan sonra bakışlarını tuvaletin kapısına çevirdi. İkiside aynı anda tuvalete koşmaya başladılar. Dan kısa farkla öndeydi.

dark sailHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin