9- he said me haffı

4.6K 429 445
                                    

Louis, Andy ile biraz daha sohbet ettikten sonra aşağıya inmişti. Kevin ve Dan ayaklarını koltuğun önündeki masaya uzatmış bir şekilde ellerinde mısır gevreği zannettiği kaseyle televizyon izliyorlardı.

Acaba Harry neredeydi?

Adımlarını mutfağa yöneltip içeriye göz attı. Hiç kimse yoktu. Tam gidecekken tezgaha konulmuş jelibon paketlerini gördü. Zıplaya zıplaya jelibonların durduğu tezgaha ilerledi. Paketi açıp, birkaç taneyi ağzına attı. Gözünü kapatarak tadını çıkardı.

"Louis!" Arkasından Harry'nin sesini duymasıyla, ağzına doldurmaya çalıştığı jelibon dolu elini yere indirip ağzı dolu bir şekilde Harry'ye döndü.

"Ne yaptığını sorabilir miyim?" Harry söyledi ve kollarını önünde birleştirerek ona baktı. Jelibon dolu ağzını umursamadan konuşmaya başladı.

"Orodon no yopoyor gobo gozokoyorom?" (Oradan ne yapıyor gibi gözüküyorum?)

Louis ağzının içinden homurdanarak sordu ve kaşlarını havaya kaldırarak ağzındakileri çiğnemeye başladı. Harry kısa bir şekilde gülümsedi.

"Buradan bakınca ayıcık gibi gözüküyorsun." Söylediği şeye kaşlarını çatarken, Harry hâlâ gülüyordu.

Louis onu umursamadan paketi bittiği için diğer pakete geçip açmaya başladı. Harry yanına gelip paketi tutan eline vurarak paketin yere düşmesine neden oldu.

Ona ne yaptığını soran bakışı attığında, Harry kafasını olumsuz anlamda sallayıp Louis'ye baktı.

"Birinci ders: kalori aldıracak gıdalar yemek yok!"

"Affedersin?!" Louis ciyaklamıştı.

O kim oluyordu da Louis'ye karışıyordu?

Harry yanaklarını ve göbeğini şişirdiğinde Louis ne yapmaya çalıştığını anlamamıştı. "Bu sana tanıdık geldi mi?

"Ben bir kere öyle değilim!" Louis anladığında bağırıp karnını içeriye çekti.

"Elbette öylesin. Eğer müşteri çekmek istiyorsan, dediklerimi yapacaksın!"

Louis hangisine şaşırıcağına karar verememişti.

Louis'ye şişko demesine mi?

Yoksa..Emir vermesine mi?

"Bana emir veremezsin!" dediğinde, Harry dediği şeye alayla gülüp, kaşlarını çatarak kısa boyluya baktı.

"Bunu yapmak zorundasın." diyerek burnunu sıktı."Unutma öğretmen benim." Louis burnundaki parmağı itip kaşlarını çattı. Harry ukala bir şekilde gülümseyerek mutfağı terk etti.

Taburelerden birine kendini atıp başını ellerinin arasına aldı. Buradan kaçmak istiyordu ama kaçsa bile ne yapabilirdi ki?Birikmiş parası olsa bile nereye kadar dayanacaktı? Bir işe girse bile lise mezunu olduğu için almazlardı. Sam liseden sonra okumasını istememişti. Karşı çıkmaya çalışsa bile başarısız olmuştu. Polise şikayet etmek istedi Sam'i her ne kadar sevmese de, Louis için yaptıgı şey çoktu.

Louis böyle düşünüyordu.

Sam'de kendisini terk eder diye korkuyordu. Ama Louis onun kendisini böyle iğrenç bir yere getireceğini nereden bilebilirdi ki?

Jelibon paketini yırtıp umursamazca yemeye devam etti. Müşteri çekmek istemiyordu zaten. Kendini yakışıklı buluyordu.Ayrıca kilolu da değildi.

Lisede sevgilisi olmak isteyen kızlar vardı.(y/n; şu an Louis'nin ergen hali gözümün önüne geldi ağlyrm.)

dark sailHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin