18- metanoia

4.6K 399 805
                                    

y/n; medya→ginuwine - pony
iyi okumalar🌙
***

"

Harry uyan seni lanet olası kafamı karıştırıp uyuyamazsın!"

Louis, Harry'nin söylediği afilli sözden beri onu uyandırmaya çalışıyordu. Tekrar tokatını geçirecekti ki, Harry'nin ağzı açık uyuyuşuna güldü ve yanağına yavaşca elini sürttü.

Sarhoş olduğundan mı saçmalıyordu?

Yoksa, gerçekten Louis'yi seviyor muydu?

Louis şapşal şapşal gülümsüyordu. Alt dudağını ağzına almış parmaklarıyla oynuyordu. İlk defa birinden böyle sözler duyuyordu. Lisede kızlardan farklı şekillerde sevgi kelimeleri duymuştu. Ama Harry'nin söylemesi ona farklı duygular hissettirmişti.

Neredeyse bir saattir orada oturmuş, boş duvarı izleyerek Harry ile sevgili olsalardı nasıl olacağını hayal etti.

Hayallerinin sonu çıkmaza sürükleniyordu.

Bu işi yaptığı sürece aralarıda birşey olacağını zannetmiyordu. Şu an düşündüğü şeylere gülmekle yetindi. İlk geldiği günden itibaren aralarında kavga etmekten başka birşey geçmemişti. Aklına onu öpmeye çalışması, cinsel temaslar ve gerisi gelince kendine gelmek için silkelendi.

Aşağıdan evin kapısının kapanma sesini duyunca, panikleyip ayağa kalktı. Çocuklar gelmiş olmalıydı

Harry'nin hâlâ uyuduğunu görünce odada volta atmaya başladı. Eğer Peter onu odada göremezse belki aramaya çıkardı. Saat epeyce geç olmuştu. Gerçi, Peter'ın sallayacağını pek zannetmiyordu. Yine de çocukların diline düşmek istemezdi.

Kapıya yaklaşıp sessizce çıktıktan sonra ardından kapattı. Odasına doğru ilerleyip, karanlık odaya giriş yaptı. Kapıyı hafifçe aralık bıraktı. Yatağına doğru ilelerken holden Kevin ve Peter'ın gülme sesleri duyduğunda kendini yüzüstü yatağa atıp aceleyle gözlerini kapattı.

Kalbi o kadar hızlı atıyordu ki, kulaklarında kalp temposunu duyabiliyordu. Kapının açıldığını görünce gözlerini kapattı. Holün ışığı gözüne geliyordu. Odanın ışığı aniden kapanıp açıldı. Tek gözünü kısarak açıp karanlıkta Peter'ın yere kapakladığını görünce gülmemek için dudağını dişledi. Peter'ın sezsizce küfür ettiğini duydu.

"Evan, uyudun mu?" Louis isminin yanlış ve kötü telafuzla söylendiğini duyunca, kaşlarını çattı.

Evan da kimdi?

Peter'ın sarhoş olduğunu farketti. Yatağında çöküntü hissedince, soğuk oğlanın yatağına oturduğunu anladı. Yanağında Peter'ın elini hissedince nefesini tuttu. Peter parmaklarıyla Louis'nin tenini okşadı.

Louis, bugün kaç defa şaşkınlık duygusunu yaşadığını çözemiyordu.

Yanağındaki eller çekildiğinde, aynı zamanda yatağında ki çöküntünün gittiğini hissetti. Nefesini yavaşca dışarı bıraktı. Bir zaman sonra üstüne örtülen çarşafı hissettiğinde, oda zaten karanlık olduğu için gözlerini araladı. Peter yarım yamalak üstüğünü örtükten sonra yalpalayarak yatağına ilerledi. Sırt üstü kendi yatağa bıraktıktan sonra Louis bir süre bekleyip yatakta kıpırdadı. Çarşafı üzerinden atıp yatakta oturur pozisyona geçti. Odada küçük horultular duyduğunda, Peter'ın uyuduğunu anladı.

Yavaşca ayağa kalkıp, Peter'ın üstüne örttüğü çarşafı elinde top haline getirdi ve kapıya yöneldi. Ses çıkarmamayı başarıp hole çıktı. Sesli şekilde nefesini dışarı verip çaprazında ki Harry'nin bulunduğu odaya girdi.

dark sailHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin