Guzzle, Guzzle (1.kapitola)

200 15 3
                                    

Charlie's POV:

Nikomu jsem to zatím neřekl, ale mezi mnou a Randi je konec. Kdo potřebuje zasranou ženu, když má Jacka? Rozdělal jsem druhou lahev a bylo mi teplo. Danny a George byli v Londýně a beztak právě šukaj a já tu sedím jak forever alone a chlastám...

ŽIVOT JE KURVA ZÁBAVA!

haha! Zábava, DĚSNÁ PRDEL!

Strašně se bavím! FAKT, ŽIVOT JE KRÁSA!

Zapálil jsem si cígo a pomalu se mi začaly zavírat oči...


Johnny's POV:

Vyprávěl jsem Dannymu nějaký starý vtipy a on se smál, kousal se do spodního rtu a prohlížel si mje tetování na ruce, jakoby je snad nikdy v životě předtím neviděl. Jsem ten nejšťastnější chlap na světě, přísahám.

Najednou se ale v pokoji zhaslo.

"Lásko?" podíval se Danny vyděšeně z okna. 

"Copak?" bylo mi to vlastně docela jasné.

"Bouřka..." 

"Ježiši, tak pojď víc ke mně a neboj se furt..." bylo to roztomilý, ale je mu už přes 30 a mě připadá, že mu jsou tak 4, když je bouřka. Vlezl si za mnou a objal mě pevně. Venku se hned na to ozval hrom a on si vlezl víc pod deku. "Pojď sem za mnou proboha!" zahuhňal vystrašeně.

"Co bych pro Tebe neudělal, ty magore..." je to hloupost, ale on... cokoli pro něj...


Charlie's POV:

Ráno mě probudilo, jak někdo zvonil. Otevřel jsem oči stoupl jsem si a rozšlápl jsem lahev. "Kurvafix!" řízl jsem se, ale jen trochu. Zvonek začal řinčet znova. "Už jdu!" ozval jsem se, zakopal jsem bordel pod koberec a došoural jsem se ke dveřím. "Nazdárek kámo!" stál tam Dylan a bez řečí vešel dovnitř. "Kde je Randi?!" podíval se na mě hned. "Ona?" nadechl jsem se. "Ne, ona! Tak kde je!" nakoukl do obýváku, ale pak se na mě zase podíval. "Kámo, kdy se to stalo?" objal mě. "Asi před tejdnem, nebo já nevim, 4 nebo tak dní po Dannyho a Georgeově svatbě..." řekl jsem. "Je mi to moc líto, brácho..." poplácal mě po zádech. Začal jsem brečet. "Proč vlastně kámo?" zarazil se najednou. Jsem ten typ, co se musí vypovídat a Dylan to moc dobře ví. "Prostě... prostě..." otřel jsem si slzy a teď jsem si připadal trapně, když jsem řval jak malá holka. "Ona Tě fakt podvedla?! Ta děvka! To si nedělej ano prdel!" došlo mu to najednou. "Dylane!" pořád jsem měl tendenci jí bránit... "Mýho kamaráda nebude nikdo podvádět!!" zas mě objal. "Jsem tu s Tebou!" dodal.

Vzpomínky mi pluly před očima pryč.

Bolelo to vědět, že to všechno možná zmizí v nenávratnu.

Bolelo to jako nikdy předtím..

Uh, život je taková sračka...


Funny's POV:

Nemohl jsem tomu uvěřit, že by podvedla Jordona. Jak se vlastně opovážila sakra?! Takovej bezva chlap! Kurvafix!!! Kdybych já byl ona, tak bych ho normálně uctíval! Vždyť byl bezvadnej manžel a jestli jim to neklapalo v posteli, tak to teda už fakt nevim, asi chtěla vělikost násady na smeták, nebo co! A jestli je to tak, tak ať si nemyslí, že s Charliem může jen tak zametat!  To já bych totiž pak mohl taky udělat s ní a to ta kurva kurva nechce, to jí můžu garantovat dvouletou zárukou!!! Prostě to nechápu!!!! 


Autorská poznámka: (Nemyslete si, že mám něco proti Randi, jsou s Charliem strašně kawaii, ale prostě jsem tu napsala tehdy ještě nějakej vedlejší děj, no xD Děkuji, že jste vydrželi xD) 

Hollywood Sickness [CZ]Where stories live. Discover now