I'm so sick (6.kapitola)

225 15 3
                                    

Danny's POV:
Johnny spal vedle mě. Já jsem si ještě prohlížel nějaký píčoviny na instagramu. Je čas se mu pomstít. Byl jsemn rad, ze jsme to klukům řekli, rozhodne to bylo lepší , než kdyby jsme se před nima museli schovávat. AH, ale chtěl jsem přeci pomstu... Za to, ze me takhle bez varování udělal. To byl pocit! Ale když pomsta, tak se vším všudy. Zamknul jsem dveře a vytáhl jsem pouta a pásku. To jsem ale hajzl. Netuším, na co to tady mám, ale asi jsem někdy počítal se situací jako je tahle. Ale s holkou. Teda az do minulýho léta, kdy se Johnny opil a potom me pořád naháněl po domě, protože si myslel, že jsem holka. Nechápu proč, ale to mě nějak popostrčilo a já se do něj postupem času zamiloval. Život je složitej. Připoutal jsem mu ruce k posteli a oči mu zavázal. Políbil jsem ho a pak jsem mu rozstříhal tričko, ve kterým spal. Pořád spal, takže jsem toho využil a svlíknul jsem ho úplně a sám jsem zůstal oblečenej.
"Danny, není tu zima zlato?" zeptal se, ještě mu nic nedošlo. "Danny, hej, co to má znamenat?" začal se vrtět.
Políbil jsem ho, abych ho ujistil, že jsem to já. Ale pak jsem mu sjel jazykem až na krk a tam jsem několikrát opsal číslo '3', co tam má vytetovaný. Pokračoval jsem pres hrudník a pak jsem se chvilku zastavil.

Johnny's POV:
Nic jsem neviděl a on mi snad dokonce spoutal i ruce! Neřekl ani slovo a sjel mi jazykem na krk a pak dolů. "Danny, ne!" myslel jsem si, že se ještě nechá přemluvit, když se zastavil, ale pak si to strčil do pusy a mě došla slova.
"Je ti zima J3?!" řekl po chvilce. Trochu mi byla a tak jsem kejvnul. "Aspoň se máš do čeho vyřvat." smál se a hodil přes nás deku a vesele si pokračoval. Ale neudělal to jako já.
"Johnny, chci Tě" zřejmě mi osvobozoval ruce z pout ve kterých jsem nebyl už hodně dlouho. "Myslíš..." konečně jsem mohl mluvit. "Jo,přesně tak to myslím." překvapilo mě, že je oblečenej. "Tos mi udělal naschvál, že jo?" políbil jsem ho.

Funny's POV:
Sledovali jsme s klukama miss mokrý tričko. Ve skutečnosti jsme ale debatovali o G-Beastovi (aka Danny) a létajícím máslu (3 Tears). Ale sluší jim to, fakt..." rozplýval se J-Dog. "Taky bych si přál, aby mě měla moje holka tolik ráda." přisvědcoval  mu Matty. "Hmmmm...." bručel jsem a přidal se do  kroužku závisti. Najednou se ale ozvalo Levitate a to tak nahlas, že se mi rozechvělo pivo v ruce. "CO TO KURVA?!" zařvali jsme všichni a Charlie vypnul televizi. "To ti dva magoři.... " poznamenal správně Kurlzz.

Johnny's POV:
S každou sekundou to bylo lepší a lepší. Ruce jsem nechal pro něj. Do pravý mi zarejval nehty a do levý mě pořád kousal do prstu. Pustili jsme Levitate co nejhlasitějš, protože jsme tak nějak podvědomě tušili, že se to bude hodit. Snažil jsem se bejt co nejjemnější, abych mu nijak neublížil. Věděl jsem, že už to moc dlouho nevydržím. "Prosím... Ještě... Trošku..." zavzdychal mi do ucha. "Budu... se snažit..." pošeptal jsem mu zpátky. Ne...už... se to...nedá...už jen... Ach bože!!
"Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!!!!!" málem jsem se udusil a Danny mi málem ukousl prst. Ale kvůli tomu prstu jsem samozřejmě tak nekřičel. Vypnul jsem Levitate a snažil jsem se propadnout dech, ale to se mi moc nedařilo. Danny chňapnul po mojí ruce. "Teče ti krev." ukázal na můj ukazováček. "To nevadí... Nepujdeme se os-osprchovat a pak spát k tobě?" nabídl jsem mu. "Já bych rád, ale asi se ani nehnu..." začal se smát. "Neboj, já te odnesu..." co bych to byl jinak za gentlemana?! Vzal jsem ho do náruče a jemně jsem ho políbil. V koupelně jsem ho musel pořád držet, protože se opravdu nebyl schopen udržet na vlastních nohou. Pustil jsem vodu a vzal jsem ho zase do náruče. Byl strašně lehkej a držet ho nebyl problém. Zakryl jsem mu obličej tím svým a políbil jsem ho. Nechal jsem na nás klidně dopadat vodu.

Vzal jsem ho a omotal jsem ho osuškou. Hezky jsem ho vzal pod hlavou a šel jsem s ním zpátky. Je to vážně strašnej miláček. Ještě jsem popřál dobrou noc všem, co seděli tiše v obýváku a odešel jsem spát. Uložil jsem ho vedle sebe a zhasnul jsem.

Hollywood Sickness [CZ]Where stories live. Discover now