I'm so sick (5.kapitola)

266 16 2
                                    

(-asi týden po návratu z turné-)

Johnny's POV:

Mlátil jsem do dveří u Dannyho pokoje. Byli jsme na párty, ale potom mu někdo zavolal a on zmizel. "Danny, zlato! Otevři mi!!!" byl jsem z toho už celkem zoufalej. Sám mě tehdy prosil přeci, abych si nic nedělal. Je možný, že by to teď udělal on? Takhle beze slova a bez varování. Ne...

Dveře se konečně otevřely a on si pak lehnul zpátky do postele. Zavřel jsem za sebou. Fyzicky byl v pohodě, to jsem poznal... "Co se stalo?" ale bylo vidět, že brečel. "Umřela mi sestřenice..." dostal ze sebe. Sundal jsem si boty a bundu a lehl jsem si za ním. "To bude dobrý..." utěšoval jsem ho, zatímco on plakal Dlouho a vyčerpaně. Hladil jsem ho po vlasech, abych ho uklidnil. Pomáhalo to sice pomalu, ale nakonec se mi ho přece podařilo uspat. Přikryl jsem ho dekou, pevně jsem ho objal a brzo jsem taky usnul.

Probudil jsem se a Danny na mě zíral. Tohle jsem úplně miloval, jak vždycky tohle po ránu dělá. "Jdu se osprchovat..." řekl s úsměvem a šel a já hned po něm. Potom jsem se vrátil za ním a ještě jsem si lehl a on za mnou a pořád na mě koukal těma svýma neuvěřitelně velkýma očima. "Proboha živýho, jak může bejt někdo tak roztomilej, kurva!" přitáhl jsem si ho k sobě a políbil jsem ho. Plně spolupracoval a o to to bylo lepší. Zajel jsem mu rukama pod tričko a on mi zespoda tlačil nohu do rozkroku. "Tváříš se jak andílek, ale vypadá to, že začínáš pěkně vystrkovat růžky, co, Danny?" zašeptal jsem mu do ucha. "You know, I can take you straight to heaven if you let me..." zazubil se a přetáhl mi tričko přes hlavu a odhodil ho někam do roku místnosti.

Čekal bych, že to bude on, kdo se tu z nás dvou bude víc stydět, jenomže teď jsem si tím nebyl úplně jistej. Taky jsem ho svlíknul a on ležel a sledoval, co se bude dít. Ty jiskřičky v očích se prostě nedaly přehlídnout, ať už jsem chtěl, nebo ne. 

Odhodil jsem i poslední kousek jeho oblečení a on si nasadil  svou masku. Tentokrát tu úplnou. "Chceš si jí vzít taky?" zeptal se ještě, než si jí zapnul. Kejvnul jsem. "Tu na cel-" "NE!" řekl jsem, nemusel to doříkávat. Nasadil jsem si jí a konečně jsem započal to, co jsem měl v úmyslu. "Three... Tears... proboha... kde ses... to... kurva... naučil?!" ani se nehnul. Nemohl jsem odpovídat. Občas jsem se na něj podíval. Bylo to opravdu sexy, když měl tu masku a já mu neviděl do obličeje. Jen se pořád prohejbal do zadu a kroutil hlavou sem a tam. 

Funny's POV:

Probudil jsem se mezi prvníma a první co mě napadlo byl Daniel a George. Co asi dělaj? Chtěl jsem se zeptat, jestli neviděli můj ovladač od PS3, ale u Johnnyho nikdo nebyl. Bylo mi jasný, kde asi jsou. Stoupnul jsem si za dveře a chtěl jsem zaťukat. "Seru na to... beztak..." mávnul jsem ale nakonec rukou... Když tam jsou spolu... tak kdo ví, co se tam děje.

Danny's POV:

Díky bohu, že jsem měl masku! Ne, vážně jsem se mu nechtěl dívat do očí... když mi dělá tohle, sakra! Asi bych se propadl. Tušil jsem, že když tak skvěle používá jazyk při líbání, že i tohle by mu mohlo jít, ale že až takhle, o tom se mi snad ani nezdálo...

Johnny's POV:

Z celého srdce jsem si to užíval a bavil jsem se. Bylo to rozkošný, jak se snažil nevzdychat a styděl se jak malá holka (ne, s malýma holkama v posteli zkušenosti nemám, tak to vyznít nemělo, vážně!!!). Nicméně mu to nevycházelo a občas mu to prostě 'ulítlo'. Wow, obdivoval jsem ho ale, jak dlouho to vydržel. "U-N to the D-E-A-D!!!" zařval najednou (nechápu proč zrovna tohle...) a vytýhl mě za ruce nahoru, zaryl mi nehty do ramene a otočil hlavu pryč ode mě. "Celkem mi to šlo, ne?" rozepnul jsem si masku a s´jemu taky. "Celkem? Kurva celkem? To jsi trénoval all day all night od tý doby, co jsem Tě políbil?" otřel jsem mu slzy, ikdyž bych mu je rád nechal, protože s tím vypadal ještě víc roztomile (to jde?!)."Ne, to bylo vážně poprvý, přísahám!!!" odpověděl jsem konečně. "A proč vlastně pláčeš?" dodal jsem ještě. "To není ze smutku... ale... nikdy jsem nezažil lepší sex nesex, chápeš?!" objal mě. Najednou se ale otevřelky dveře. Danny se schoval pod deku a já se podíval, kdo to sakra je. Byl to J-Dog. "Jo-Jo-Johnny?!" podíval se na mě. "Co?" snažil jsem se dělat, jakože nic. "Co děláš v Dannyho pokoji?!" ukázal na mě. "J... jdi prosímtě, ano?" ukázal jsem na něj zpátky. On se otočil a vážně odešel "Miláčku, myslím, že je na čase jim to říct..." podíval jsem se na Dannyho a vstal jsem z postele. "Jo, dobře, jen si něco zařídím, dobře?" políbil mě a já odešel za ostatníma. 

Vešel jsem do obýváku a všichni na mě zírali. Danny tam přišel chvilku za mnou a ostatní na nás pořád upírali pohledy. "Jak bych to řekl..." začal jsem, ale nevěděl jsem, jak pokračovat. Nicméně, kdybych nechal mluvit Dannyho, tak by to pro něj určitě bylo trauma. "Já... a Danny... jsme pár." prostě jsem to ale vyklopil  a chytil jsem Dannyho za ruku. Čekal jsem vlnu hloupých narážek nebo tak a taky znechucených obličejů. Ani jedno se ale nekonalo. "Tak... to jsme... nečekali... ALE ZE SRDCE VÁM TO PŘEJEME!!!" řekli společně. "V... vážně?!" překvapilo mě to a Dannyho samozřejmě taky. "No jo! Jste naši bros sakra! Co sis myslel, že vás pověsíme za koule do průvanu, nebo co? A navíc si myslíme.. nebo aspoň já... že vám to spolu strašně sluší!" zakejval hlavou Kurlzz. Měl jsem radost.

"Můžu mít dotaz?" přihlásil se na obědě Charlie. "No... proč ne..." schválili jsme to s Dannym. "Vy už jste se..." naznačil rukou. Danny vyprskl polívku na Jorela a nemohl se přestat smát. "To bylo... eh.. jasný, že se na to zeptá!" řekl a snažil se vykašlat zeleninu z polívky, co měl skoro až v nose. "Myslíš jako píchání?" potřeboval jsem to trochu specifikovat, abych mohl odpovědět přesně. "Jo, přesně..." zakejval hlavou. "Nope." řekli jsme sborově s Dannym. Pořád jsem byl ale trošku očarovanej z toho, jak pozitivně to vzali. "No... a jak dlouho jste spolu?" řekl Charlie. "Skoro 2 měs-" Charlie ses neuvěřitelným bordelem převrhl na zem. "2 měsíce a ještě jste nesexovali?!" podíval se na nás neveřícně. "Vy jste nějaký pobožný nebo co?!" 

"Každej není takový nadržený hovado..." zabručel Dylan. 

"Hele... zrovna ty mlč..." zazubil seCharles. 

No, žádná sláva to není ani u jednoho.

Hollywood Sickness [CZ]Where stories live. Discover now