Medicine (4.kapitola- I'D RATHER DIE)

178 13 1
                                    

Danny's POV:

I'm alone, and you're looking for your anyone

Does it hurt just to know that it's all gone?

I can feel the pain in the words that you say

Hidden in the letters that were written to no name

Let me be the hands that you hold to your fa-


"DRŽ SAKRA HUBU!!!" hodil jsem s mobilem o zeď a ten se rozletěl na kryt, displej a baterku. Po tvářích se mi začaly nezastavitelně hrnout slzy. Jo, první řez bolel vážně hodně, ale čím víc bylo krve, tím míň jsem to vnímal. Seděl jsem v posteli, nechápu proč, ale to mě taky uklidňovalo. Neměl jsem sílu, zkusit to svisle, ale na tom posledním jsem si dal záležet a doufal jsem, že zachvilku usnu a už se neprobudím a nikdo mě nenajde!


'Cause I know I know I'm not right

But I've got my whole life

And that's al-


J-Dog's POV:

Dylan věděl, že mám o Dannyho strach. Danny nám vždycky pomohl a teď je to i na mě, hlavně když vím, že jsem to pravděpodobně 'tak trochu' zavinil i já. Zastavili jsme před Dannyho domem.


Funny's POV:

Já, Jorel a Matty jsme vystoupili z auta před Dannyho domem. Nevypadalo to, že je vzhůru, ale i tak jsme zazvonili. Nic. "Danny, to jsme my!!!" zavolal jsem. Jordon byl doma a hlídal, kdyby se ten magor, jo George, vrátil. Zkoušel jsem mu volat- NEDOSTUPNÝ. Ustoupili jsme ode dveří a k zámku se sehnul Matty a vytáhl si z vlasů sponku. Chvíli s ní šteloval a dveře se potom otevřely. Bylo ticho... ale skoro ve všech místnostech se svítilo. "Danny?" zařval jsem a doufal jsem, že odpoví, ale nic. "PROBOHA!" uslyšel jsem Jorela a vydal jsem se za jeho hlasem.


J-Dog's POV:

Danny ležel v posteli, ruku od krve a mě bylo doprdele jasný, co udělal! "PROBOHA!" nezmohl jsem se si ani vzpomenout na jejich jména a měl jsem co dělat, abych se nepozvracel, protože se mi z krve dělá špatně. Dylan tam byl nejdřív a vrhl se k Dannymu. Já vzal mobil a rozklepaně jsem zavolal na 911. Matty, mezitím, co já jsem volal sanitku, pomáhal Dylanovi s Dannym. Potom jsem se vrhnul k nim a taky jsem jim pomáhal. Ježiši! Byl ledovej a všude byla krev a mě se chtělo zvracet a všude bylo světlo, ale tma a ta krev a krev a bože Joreli, udrž to!

When the end is getting closer

And the earth has burned the sky

Now repent 'cause it's all over

Just let me die

Vydrž to kámo...


Johnny's POV:

Jsem debil? Jsem debil. Jsem debil!!!

Seděl jsem u baru a civěl jsme do prázdný skleničky. Jack. Nic víc, nic míň. Přemýšlel jsem nad dnešní hádkou. Proč jsem tak žárlil a vyjel jsem po něm? Neměl jsem ho mlátit... ne! Ale co mám dělat? Nakráčet tam jen tak k němu domů? A co mu řeknu? Omlouvám se za to, že jsem byl totální kokot a žárlil, protože Tě J-Dog olízl? Musím si to promyslet... dopil jsem... zaplatil a vyrazil jsem domů, protože se musím trochu prospat.


Charlie's POV:

Rozezvonil se mi mobil. "Dylan?" vyhrabal jsem se z gauče a rozespale jsem mobil zvednul

"Kde jste?" sednul jsem si a protáhnul jsem se.

"Je doma 3 Tears?" zněl rozrušeně.

"Co se stalo? Není! Proč Dylane?" vylekalo mě to a nějak ze mě opadla únava.

"Tak nevadí, ale musíš přijet!" vykřikl a ten strach v hlase se přehlídnout nedal.

"Co se stalo?" zopakoval jsem a vzal jsem si klíče od auta.

"Danny!" řekl zlomeně a mě se sevřel žaludek. Co kurva?

"Co je s nim, Dylane?!" sedl jsem si do auta.

"Já... on se chtěl zabít, pořezal se, hodně... d- do nemocnice, rychle!" řekl.

"Už jedu.." a šlápnul jsem na plyn.



Hollywood Sickness [CZ]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें