For The First Time In My Life (3.kapitola)

148 11 0
                                    

Funny's POV:

Probral jsem se a venku byla ještě tma. Nebo snad už? Sedl jsem si. Blackout. Nic si nepamatuju. Teda až na to, že tam byla ta prsatá zpěvačka z tý hustý skupiny a napálila Johnnyho ex. Co to mělo kurva bejt?! A nezdálo se mi to nakonec jen? Ne, nemoment! Marishka napálila Asii a ta pak zůstala ležet na zemi! A potom se pustilo "Beat steady knockin'" a všichni začli pařit a já si dal brka a Danny a J3T taky a potom Charlie ukazoval weenie... a... KURVA, MĚLI BYCHOM PŘESTAT HULIT!

Z 'přemýšlení' mě vytrh Aron, co se právě probouzel vedle mě. Za normálních okolností bych asi jen dál tupě seděl, ale teď jsem se neskutečně lekl a málem jsem mu taky jednu napálil, ne ze vzteku, ale prostě tím leknutím. "Typíčo..." zaskučel a schoval si obličej do dlaní. "To je zkurvenýho světla..." dokončil větu a zívnul. Potom se ale zarazil. "CO SE SAKRA VČERA STALO?" vypadal vyděšeně. "To se mě neptej!" zvedl jsem ukazováček, aby si všiml toho důrazu na 'NE' a stoupl jsem si. Chvilku jsem hledal vyhulenou rovnováhu a rozhlídl jsem se kolem. Asia ležela na stejným místě jako včera. Napadlo mě, jestli není třeba mrtvá, ikdyž celkem pochybuju, že by jí ještě o hlavu menší ženská, dokázala zabít jednou ranou. No, ale na druhou stranu nikdy nevíš, co se skrývá pod krátkou sukní. Nemusí to bejt jen prsatá krasavice, ale taky třeba Jeffree Star! Na to pozor, holky a kluci- HLAVNĚ KLUCI! Pohovka byla rozmontovaná a válela se ve všech rozích místnosti. Kytky stály ve dřezu nebo ve skříni, asi aby nepřekáželi opilcům, co chrápali na parapetu a nádobí bylo rozházený všude, některý rozbitý, zbytek špinavý anebo i poblitý. U stolu chrápal Skrillex, ti dva černovlasí týpci s tou Marishkou a ještě J-Dog. Proboha, J-Do'?! Příště bychom měli radši pro všechny případy slavit v kostele!!!


Danny's POV.

Seděl jsem před domem a George asi ještě spal. Ale já se bál. Vím, že je to pěkná píčovina si tohle myslet... ale co když ho chce Asia zpět? A povede se jí to? A já budu zase jen ten, co bezcílně miluje někoho, pro koho není dost dobrej. Proč přišla? Včera mi vůbec nic nepřišlo líto nebo tak, ale dneska, když už ze mě vyprchal všechen alkohol tak mi všechno nějak začíná docházet a mě to upřímně děsí. Proč se cejtim najednou tak sám? A proč mám pocit, že včerejšek byl na dlouhou dobu jeden z mých posledních šťastných dnů?


Otevřely se dveře. Co se stane? A co řekneš, Danny? Co řekneš, George? Co budeš dělat? Sedl si vedle mě a prohlídl si mě. "To mě dneska ani nepolíbíš?" řekl smutně. "Promiň..." zakroutil jsem hlavou a trochu doufal, že tím setřesu i všechny myšlenky na tu ASIU. Už jsem ho skoro políbil, ale on se otočil pryč. "C-co je?" sevřel se mi žaludek. Co jsem provedl minulou noc? "Nechci ho, když jsem si o něj musel říkat..." řekl uraženě. "A co se stalo, proč jsi tu?" dodal a konečně se mnou navázal oční kontakt."Nic" věděl jsem, že tím ho maximálně tak akorát naštvu, nic víc. "Danieli, mě lhát nemusíš a ani to neumíš...Dělej, mluv..." ukázal na mě ale. Nadechl jsem se. "Bojím se, že tě chce Asia zpátky..." řekl jsem a už jen z pomyšlení na to se mi dělalo špatně.

Ten její včerejší pohled. Sice byla nachcaná jak mraky, ale ani tak se nedal přehlídnout ten hladovej ženskej pohled. A chtěla maso! Ale to už je moje!!! "Ty si myslíš, že bych se k ní vrátil?" řekl zraněně, ale výsměšně. "Nevím, ale..."

"Takže si myslíš, že jsem děvka a šel bych za ní?!"

"To jsem přeci vůbec ne-"

"Ale to je jedno, myslíš si to!"

"Takže ty teď čteš i myšlenky?!"

"Jo a vidím, že ani po tom všem mi nevěříš!"

"C-co?! Jen Tě nechci ztrat-"

"Prostě mi nevěříš!!!"

"Drž mlč sakra! Miluju Tě! Co víc po-"

"A jak já můžu věřit, že TY mě DOOPRAVDY miluješ?!"

"Ja mi můžeš nevěřit!!! Sám jsi před chvílí sly-" v tu chvíli jsem ale dostal pěstí. Rozkousl jsem si ret. A potom přiletěla další rána a já ležel na zemi. "3 TEARS!" ozval se Dylan. Já se ale zvedl a utíkal.

Co se to stalo doprdele?

On mě zase zmlátil?

Motá se mi hlava.

Proč J3T?

Proč?!!!!

To je konec?

A kam půjdu?!


Pfff... štěstí je tak pofidérní děvka. Včera jsem si připadal úžasně, dneska se mi chce zase umírat. Včera jsem se smál a dneska mě všechno bolí. Strašně moc.

Hollywood Sickness [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat