I'm so sick (4.kapitola- ON TOUR)

270 17 2
                                    

[OK, tady začíná část příběhu, která mi vůbec nejde a tohle byl vůbec první pokus o něco... víc než líbání, nikdy předtím jsem to nepsala a je to pro mě trochu nový, takže prosím... omlouvám se, že je to naprostá sračka xD Děkuji (tady to teprve začíná, takže žádný... wohooah věci nečekejte, ale tohle platí i pro další díly... =D]

Danny's & Johnny's POV:

Byli jsme na turné a upřímně jsme si mysleli, že nám jebne. Žádný soukromí a nikdo to nevěděl... takže jsme se nemohli ani políbit a to bylo strašný utrpení. Naštěstí, že už je půlka za náma.

Johnny's POV:

Turné bylo asi v polovině. Konečně šli chlastat a já s Dannym zůstal sám. Dokonce i řidič šel chlastat a to bylo poprvé, co jsem mu za to, dá se říct, byl vděčnej. Vážně. Chytil jsem Dannyho kolem pasu a začal jsem ho líbat na krku. "Tolik jsem se těšil, až na mě budeš zase sahat..." začal se pitomoučce smát. To já taky chlapče, to já taky, Danny. V té... vlastně skoro tmě, mu krásně zářily oči a já ho pořád líbal. Strčil mi ruce pod tričko a pak mi ho taky svlíknul. Já nápodobně a dál jsme se nerušeně líbali. Ještě ani jednou jsem ho neviděl nahýho, ale to on mě nakonec taky ne... takže co. Sjížděl mi rukou po břiše dolů. "Ach bože, Danieli..." rozhlížel jsem se okolo, zatímco on mi rozepínal pásek. "Johnny?" usmál se na mě. Hrábnul jsem po maskách, co leželi na stole. "Taky jsem nad tím přemýšlel... ale nevezmeme si ty úplně na celej xicht, že ne..." řekl rozpustile. Souhlasil jsem. Začal se smát a nasadil si tu svoji. Vypadal vážně strašně sexy když mu nebylo vidět do očí... Přitlačil mě ke stěně tourbusu a dál jsme se líbali. Najednou jsme ale uslyšeli hlas Funnymana, potom Charlieho a bylo nám jasné... že máme po ptákách. "Ne... sakra..." řekl zklamaně Daniel a rychle se začal oblíkat. Nasoukali jsme se zpátky do triček a dělali jsme, jakože nic. Ještě, že byla tma a oni byli připitý, takže si nikdo nevšiml, že se tu asi něco před chvílí muselo dít (If you know what I mean ^•^). "Jdu se projít..." řekl jsem a odešel jsem pryč, abych si trochu provětral hlavu a případně si mohl domyslet, co by se asi stalo, kdyby se výjimečně rozhodli neopít tak, že bychom pro ně pak museli jít a po jednom je tahat za ruce a nohy dovnitř, aby je uklízečka v klubu nehodila nazítří do popelnice. 

Danny's POV:

Ráno, když jsem se probudil, tak byla půlka z nás už vzhůru. Jen já, George a Dylan jsme se ještě váleli. Zajímalo mě, kde asi můj nino, Johnny, včera byl. Když ostatní hulili venku (až na toho Dylana co spal), tak jsem se k němu přikradl a vzbudil jsem ho. "Ahoj lásko..." našpulil rty a přistál mu na nich polibek. "Ahoj... kampak jsi mi včera zdrhnul?" pohladil jsem ho po tváři. Pokaždý, když jsem se ho dotknul, tak se ki vybavil včerejší večer. "Potřeboval jsem si provětrat hlavu, jinak bych to nevydržel..." já si to myslel. "Jo, to já měl taky co dělat..." přitakal jsem a věnoval mu ještě jeden polibek.

Funny's POV: 

Vzbudil jsem se a viděl jsem Dannyho, jak zase stojí u Johnnyho a něco mu šeptal. Co, tak to jsem neslyšel. A vsadim všechnu svojí trávu, že mu potom dal pusu... 

Hollywood Sickness [CZ]Where stories live. Discover now