For The First Time In My Life (4.kapitola)

151 12 1
                                    

Aron's POV:

Bylo ráno a já se chystal jít na zkoušku. Najednou, když už jsem se chystal vyrazit, se ozvalo ťukání na dveře.

Čekal jsem všechny, jen ne jeho.

Před chvílí jsem se vzbudil u něj doma a on je najednou tady. "Co se Ti stalo Danny?" pustil jsem ho dovnitř. Nic neřekl. Jen mě objal a začal brečet. Zakopl jsem dveře- dneska nestihnu zkoušku, mám pocit. "Pojď Danny, musíš si lehnout..." vzal jsem ho okolo ramen a odvedl jsem ho do ložnice. "Tady máš něco na sebe, protože vidím, že jsi zřejmě ležel na zemi a... hned jsem zpátky..." dal jsem mu nějaký svý věci, ikdyž nevím, jestli mu to bude. Šel jsem najít nějaký prášky proti bolesti, protože ta nateklá tvář nevypadala moc dobře. Zapátral jsem v lékárničce a přeci jen jsem tu ještě něco našel. Napustil jsem do sklenice vodu a šel jsem zpátky za ním. Poslechl mě a seděl na posteli. "Šup, lehni si a tohle si vem. Taky mi to pomáhá, když mi dá někdo na budku..." sám sebe jsem překvapoval přívětivostí k němu. Zalezl si pod deku a beze slova prášek spolknul.

"To je od George..." promluvil najednou a zíral do blba.

"Proč?!" a co víc, proč mě to nepřekvapuje?

"Pohádali jsme se a on mě zmlátil..." řekl zase. Opatrně jsem si sedl vedle něj.

"To mu není podobný..." ne, pokud nejde o něco, co nadevše miluje.

"Řekl jsem, že se bojím, aby ho Asia nechtěla zpátky a on jí nepodlehl. A začli jsme na sebe ječet..." řekl. Bože... ten jeho prázdnej pohled mě sral.

"Danny..." chtěl jsem říct, že se to urovná, ale vím, že tím bych to asi spíš jen zhoršil. "...Danny, nezírej tak nepřítomně proboha..." už jsem mu to doopravdy musel vytknout. Ale doufám, že to neznělo vyčítavě.

"Chci... spát... ale buď... tu se mnou..." tohle jsme praktikovali i v nemocnici. Když se bál nebo byl zmatenej, tak chtěl, abych byl s ním. Dobře teda. "Tak se teda šoupni, stejně se taky potřebuju vyspat..." svolil jsem nakonec a on se pousmál. Ale nebyl to doopravdický úsměv. Byl falešnej jak mý tetování v první třídě.

Zavřel oči a usnul a já chvilku po něm. Johnny 3 Tears, nauč se kontrolovat...


Matt's POV:

Probudil jsem se a slyšel jsem z kuchyně Jordona. Někomu dával asi dost vážnou přednášku.Vylezl jsem z postele a předtím jsem ze sebe setřásl celkem uspokojivě vypadající holku, se kterou jsem včera očividně dělal píčoviny (doslova) a vydal jsem se za Charlieho hlasem.

U stolu seděl George, hlavu měl založenou v dlaních a Jordon vypadál rozvášněně a nasraně jako prase. "Georgi! Ty seš fakt vole pitomec! Myslíš to vážně?! Tys mu dal do držky?! A kde je teď? Kde máš přítele? Kde máme zpěváka?! Posral jsi to! Ale já ti řeknu co! Ty si vymyslíš kurva dobrou omluvu, někam ho pozveš a tam se mu omluvíš! Za měsíc začíná tour a jestli se zase pokusí zabít nebo udělá nějakou podobnou píčovinu, tak už fakt nevím, co s Tebou. Chápeš!!!?" zařval Jordon a šel z něj strach. "Jenomže Asia mi chce vzít Avu! Chce se o ní se mnou soudit! Já na něj nechtěl zaútočit!!" třásl se Georgeovi hlas. Počkat, jestliže to správně chápu- DANNY JE PRYČ? J...jakto? Ale! Ah...

Hollywood Sickness [CZ]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن