Medicine (7.kapitola- FUCK OFF!)

155 13 0
                                    

Danny's POV:

"Hele Danny... jestli se nemýlim... tak právě přijel 3 Tears a je sám..." stál Aron u okna a moje jméno pořád vyslovoval s trochu nadřazeným tónem, ale nenadával mi ani nic. "COŽE?" normálně bych si prudce sednul a chtěl jsem utýct, ale teď jsem jen vyěšeně zvednul hlavu. "Nechceš ho vidět?" zněl udiveně. "Ne... to kvůli němu tu jsem..." bolelo to, tohle říkat, ale teď ho nechci vidět. Už nechci trpět. "Prosím Arone... já ho nechci vidět... nemůžeš... nemůžeš s tím něco udělat?" znělo to hloupě a já vypadal jako zoufalec, že prosím svého nepřítele o pomoc, ale já vážně nevěděl, co říkat nebo dělat. Zazvonil na sestru a dovnitř vešla hezká a mile vypadající blondýnka. "Arone?" usmála se. "Prosimtě, tady za Dannym jde návštěva, o kterou nemá zájem, zařídíš to, kotě? 3 Tears však víš." mrknul na ní a ona kejvla. "Dě- děkuju moc..." natáhl jsem k němu ruku s kanylou. Přišel blíž a chytnul mě za ní. "Děkuju moc..." pokusil jsem se usmát. "Ale jo, pohoda..." taky se usmál a potom si lehnul zpátky do svojí postele a unaveně vydechl. Za dveřma se ozval hluk. "Jak to myslíš, že nemůžu dovnitř?!" byl to George a zněl naštvaně. "Prostě Daniel Murillo si vzal před chvílí prášky a musí odpočívat! Teď tam jednoduše nemůžete!" byl to hlas té blondýny. "Ale..." zněl zlomeně. "Přijďte později!" řekla a bylo ticho. "Páni, ten zněl nasraně..." zakejval hlavou Aron uváženě. "Nechci ho vidět..." zabořil jsem hlavu do polštáře a pokusil jsem se spát.


Johnny's POV:

Přišel jsem tam a nějaká blonďatá čubka mi řekla, že tam nemůžu. Co? Proč? To je to tolik špatný? Proboha! Co jsem to kurva provedl? Sedl jsem si na lavici, či jak se tomu říká a začal jsem listovat v několik let starých časopisech. Budu tady klidně i spát, pokuď mě k němu nepustěj. Je to můj Danny a ne jej-... C...Co to tu právě probírám... proč... "Kurva!" zavřel jsem časopis a hodil jsem ho zpátky na stolek. Najednou se otevřely dveře od jeho pokoje a já ho uviděl. "Danny!" vykřikl jsem, ale on udělal krok zpět. Vykročil jsem, ale za ním se objevil Aron a taky udělal krok zpátky. "Ar... co tu děláš? Danny...?" podíval jsem se na jeho obvázanou ruku. Na obvaze prosakovala krev. 

"Ch... chci jít jen na záchod! Jdi pryč!" řekl zlomeně a viděl jsem ty slzy v očích.

"Ale Danny... já to-"

"Ty co? Ublížil jsi mi! Jdi prostě pryč!" sykl a potom se sesunul k zemi.

"Danny!" vykročil jsem zase k němu, ale Aron ho držel.

"Vypadni! Neslyšel jsi ho?! Prostě jdi do prdele! Neublížil jsi mu už dost?" podíval se na mě Aron a bylo slyšet, že Danny tiše pláče.

"Nečum a vypadni! Stav se třeba zejtra!" prásknul Aron dveřma a zírali na nás snad všichni z tohodle oddělení. Otočil sem se teda a šel jsem pryč... Ne... ztratil jsem ho?!


Danny's POV:

"Už odešel, můžeš jít!" oznámil mi, zase stál u okna. Šel jsem teda, myslel jsem si, že se po... Vrátil jsem se do pokoje, nejdřív jsem si jen sednul, ale potom jsem si i lehl. "Láska je svině, co?" zazubil se. "C-co?" zrudnul jsem. "Hele, je jasný, že vy dva jste spolu. Ten jeho tón, pohled. Jste spolu? Miluješ ho?" je jak holka, co se baví se svou kamarádkou. "Miluju... ale nasral... nasral se na mě kvůli totální píčovině! A prostě...nemám ani sílu ho vi-" začal jsem, ale najednou se Aron chytnul za břicho. "Prosím... tě... zavolej... něk-" vykřikl a já to udělal. Odvezli ho... proboha... co se to děje?!


Johnny's POV:

"Kámo, já a Jordon Tě budeme podporovat, tak se ale dej trochu dohromady!" seděli v mojí posteli a já brečel. "Jestli ho miluješ, tak se všechno dá srovnat..." povzbuzoval mě Matt. "Ale co když on nemiluje mě?" štěknul jsem a obličej jsem si zase zakryl rukama. "Jestli je pravda, co říkáš, že brečel, tak pro něj určitě muselo bejt strašně těžký Tě odmítnout! Danny by tě jen tak milovat nepřestal! Kdyby Tě nemiloval, tak by se nepokusil o sebevraždu, ale našel by si nějakou čubku a vymetal by bary! Tak laskavě přestaň fňukat, Ragane a doprdele si radši vymysli, jak se mu omluvíš! A měj na paměti všechny ty pitomosti, co jsi tenkrát udělal! Pohádali jste se kvůli tomu, že J-Dog zas dělal nějaký psoviny! Kvůli takový píčovině žárlit nemusíš, protože ať ty vidíš co chceš, Jorel nemá o Dannyho zájem! Všichni ho milujeme, je jako náš brácha!" chytil mě pod krkem Charlie, ale potom stisk povolil. "Rozumíš?!" dodal. "R... Rozumím... můžete... mě nechat chvilku na pokoji?" zaskočila mě ta jeho reakce. "Dobře brácho, zavolám tě na večeři!" objal mě Jordon a políbil mě na čelo. Matt mě taky objal a oba odešli. Vytáhl jsem blok. Je čas napsat omluvu.

Hollywood Sickness [CZ]Where stories live. Discover now