Medicine (11.kapitola)

157 14 0
                                    

Johnny's POV:

"3 Tears..." uslyšel jsem a na rameni mi ležela něčí ruka. Antikomunistický tetování- Aron. Tekly mu slzy a bylo mu zřejmě jasný, co se stalo. Vybavil jsem si ten den s Dannym. Byli jsme někde, ani nevím kde, v San Franciscu, nejspíš. Byli jsme na tour a ještě jsme to zbytku neprozradili. Byli jsme na pláži a byli jsme strašně napřed. Tam jsme si sedli do písku a čuměli jsme, jak se pomalu zatahuje. Pomalu se blížila bouřka a hřmělo a Kurlzz byl pomalu na druhým konci pláže, snažil se zachytit nějaký paprsky slunce na obličej. Beze slova zíral a potom mě políbil. Potom hned začlo pršet. Bylo to kouzelný. Nepřipadal jsem si jako člověk. Nikdy s ním. Připadal jsem si výjimečně, že můžu být v jeho společnosti. A teď... je pryč.


"Neměl bych pro někoho dojít?" řekl Aron a otřel si slzy. Asi si myslel, že jsem s nevšiml, ale všiml. I přes svoje vlastní slzy."Ještě... se s ním chci roz... rozloučit..." zašeptal jsem. "Já...musím si jít zahulit..." vytáhl z šuplíku cigarety a odešel.

Znovu jsem si Daniela prohlídl. Měl černý pyžamový kalhoty a šedý tričko s černým nápisem "FUCK! I'M IMMORTAL!" To mě rozbrečelo ještě víc. Proč to nemůže být pravda? Měl pootevřenou pusu, rty bezbarvé. Oči měl pootevřené, ale nesledovaly mě. Kůži měl matnou, bledou, na dotyk jemnou a chladnou. Ležel nehnutě, ruce uvolněné, dlaněmi nahoru, prsty pokrčené. Vlasy měl suchý, na straně trochu uležený. Na krku měl řetízek. Jo, ten jsem mu dával, když jsme ještě ani nebyli spolu. Udivuje mě, že ho má na sobě. Dal jsem mu ho před dvěma lety. Přesně si na to vzpomínám.

I přes to, že nejevil známky života, a to mě děsilo, měl jsem nutkání mu věnovat poslední polibek. Políbím ho, odejdu domů, půjčím si Charlieho zbraň, nechám si to projít hlavou a na druhý straně, jestli nějaká existuje, tak tam uplatím někoho flaškou vodky, aby mi řekl, kde je Danny. A kdyby mi nikdo neporadil, tak bych si ho našel sám. A potom bychom se vrátili na tu pláž a seděli tam už navždycky. Všechno kolem nás by umíralo, ale my ne. My budeme nesmrtelný. Všechny ty noci, co jsem propil, strávil s děvkama nebo jinak promrhal jsem mohl být s ním. Ale on je teď pryč. Leží tady, mrtvý, s mizerným přítelem, co vedle brečí jak malá holka. Danny, odpusť mi to prosím. Jen jeden polibek. Vím, že to asi neucítíš. Ale je mi to jedno.

Naklonil jsem se k němu a políbil jsem ho. Ikdyž byly jeho rty úplně ledové, pořád mě to uklidňovalo, byly stejně jemný, sladký a překrásný. Jsou prostě jeho. Danieli Murillo, taky Tě zbožňuju. "Proč on a né já?!" problesklo mi hlavou a zase mi začaly týct po tvářích slzy. Ani si neuvědomuju, kdy předtím přestaly. Je toho moc. Odtáhl jsem se od něj a naposledy jsem ho chytil za ruku.

"MILOVAL JSEM TĚ, MILUJU A VŽDYCKY BUDU. Odpouštím Ti a o to samé prosím já Tebe. brzy se uvidíme. Budu s Tebou vždycky a všude. A chci, aby jsi byl šťastnej. Miluju Tě, lásko." vstal jsem a tak trochu doufal, že mi odpoví, ale to se nestalo.

Najednou, když jsem chtěl skoncovat naprosto se vším, odejít a prostě už se vzdát téhle ubožárny, které se říká život... STISKNUL MOJÍ RUKU. "N-nikam nechoď! Prosím!" řekl tiše. "Danny... žiješ nebo mám halucinace..." byl jsem v šoku, skoro na pokraji šílenství, řekl bych. "Ž...žiju... snad..." nepatrně se usmál a ta divná bledá barva kůže se začala měnit na normální. "JDI PRO DOKTORA!" slyšel jsem Arona, kterej právě přišel a potahoval, ale neotočil jsem se na něj. "On žije?!" řekl s údivem. "Jo! Prostě... jdi prosím!"otočil jsem se na něj konečně a on poslušně jako pes běžel pro doktora. "Políbíš mě potom?" zeptal se. "Proč potom?" udělal jsem to radši hned. Nemůžu riskovat, že ho znova ztratím. Potom tam přišli doktoři a jedna sestra skoro omdlela. "Odvezeme ho na vyšetření, ale bude to trvat! Chcete tu zůstat?" podívali se na mě. "Já... pojedu se domů trochu prospat, ale slibuju, že se pak hned vrátím!" řekl jsem a Danny se usmál. "Dobře děláš, lásko..." poslal mi vzduchem polibek a odvezli ho, mezitím co jiná sestra si tam donesla kbelík a vodu. Nasedl jsem do auta a dojel domů. Nikdo si mě ani nevšiml. Lehl jsem si a ihned spal.



Charlie's POV:

Nemám tušáka, kdy přesně přišel George domů, ale spí už dobrých 14 hodin. Všechno co se tam stalo jsem už věděl od Arona a jeli jsme za nima s Jorelem. Už jsem se těšil, až Dannyho uvidím.

"Tak co, jak je brácho?" podíval se a něj Jorel a Aron seděl vedle něj na posteli. "No... prej nevěděj, jak je to možný... ale... teda sice jsem je musel hodně přemlouvat... ale... podepsal jsem revers a jedu domů. Pmůžete mi překvapit 3 Tearse?" usmál se ďábelsky. Taky netuším, jaktože... ale asi je doopravdy už lepší. Poznal bych kdyby to jen hrál, jen aby už tu nemusel ležet. "Ah, no jistě!" s Jorelem jsme si vyměnili pár pohledů a souhlasili jsme. "A TY!" řekl Daniel a ukázal na Arona. "Ty se stav! Moje číslo máš, protože jsem Ti ho uložil do mobilu, když jsi spal..." postavil se a vzal tašku, ve který měl nespočet krabiček s léky. "A to ani nevíš, co jsem dělal já, když jsi spal..." zakejval Aron hlavou. "Já taky neřekl, že jsem dělal jen tohle..." jo, je zdravej, to se pozná. "No jo prosimtě! Hele Mourovatej, neser mě!" dal mu Aron kamarádsky pěstí do ramene.


Danny's POV:

Před chvílí jsem sice málem umřel, ale najednou mi bylo výborně. Vyšetření dopadly výborně a tak jsem prostě podepsal revers a Charlie a Dog mě odvezli domů. Přivítal jsem se se všema a byl jsem neskutečně rád, že je všechny vidím. "Kde je George?" vlastně jsem to věděl a tohle byla spíš taková řečnická otázka. "Spí!" naznačil Matt a já se vydal do jeho pokoje.

Spal tak klidně a mírumilovně a já budu ten zmrd, co ho vzbudí. To jsem prostě celej já. Položil jsem si tašku na zem, sundal jsem si bundu i boty. Kapuci od mikiny jsem si přetáhl přes hlavu a vlezl jsem si za ním pod deku. "Tak ty nebudeš vstávat?" políbil jsem ho na nos a on skoro vyděšeně otevřel oči. Chvilku mlčel."Halucinace?"

"Ano..." kejvnul jsem.

"Ne... Danny... miluju Tě!" objal mě a začal mě líbat.

"Awww, jste roztomilí! Podívejte se na ně!!!" začal se ve dveřích smát Charlie. Zvednul jsem prostředníček a nenechali jsme se rušit. Miluju je. Zbožňuju ho. ♥

Hollywood Sickness [CZ]Where stories live. Discover now