Epilóg

3.8K 224 46
                                    

Zamyslene som pozerala do prázdna, z čoho ma vyrušil Jax

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zamyslene som pozerala do prázdna, z čoho ma vyrušil Jax. Pod stolom mi stiskol dlaň a venoval široký úsmev. Opätovala som mu ho, aj keď ten môj vôbec nebol taký veľký ani žiarivý.

Zakázala som si na to myslieť a radšej skontrolovala ostatných.

Pri našom stole bolo plno. Jack si s Aaronom robil srandu z Arna, ktorý pretáčal očami a snažil sa ich ignorovať. May s Drewom si práve vymieňali ospalé bozky a ignorovali pohľady celej školskej jedálne.

Nie, ešte sme im to nepovedali. Čoskoro.

Môj pohľad sa stretol s Cerissiným. Sedela od nás o dva stoly ďalej a rozprávala sa s Pietrom. Váhavo sa na mňa usmiala a ja som jej kývla hlavou. Ešte som jej úplne neodpustila, musí sa trocha posnažiť.

Rovnako ako Jax.

,,Vieš, počula som že je v meste teraz veľký výpredaj, a keďže May je dnes zaneprázdnená," pohľadom som sa presunula na bozkávajúcu sa dvojicu a pretočila očami, ,,Myslím že by si mi mohol robiť spoločnosť." Usmiala som sa a pozrela sa na jeho zamračenú tvár.

,,No tak to teda určite ni-" začal, ale zastavila som ho škaredým pohľadom.

,,Ešte ani zďaleka si sa nedostal z toho pekla, kam si sa sám dostal. Takže, ak nechceš mať oficiálne veľmi nahnevanú priateľku, radšej by si tam mal ísť so mnou. A keď už sme pri tom," anjelsky som sa usmiala. ,,Hodili by sa mi nové topánky. Dúfam že máš na kreditnej karte dostatok peňazí. Nechceš aby som predsa trpela nedostatkom topánok, však?"

,,Samozrejme, že nie," odfrkol si. ,,Pripadám si ako v nejakom zlom filme, kde hrám frajera pod papučou. Keby som bol na tom filme v kine, neviem či by som sa skôr ľutoval, alebo sa posral od smiechu."

,,Neboj sa, určite by si bol tá filmová hviezda na ktorú by potom mali crush všetky dievčatá, čo ťa videli hrať," ukľudnila som ho.

,,Oh, takže sa presúvame do sekcie flirtovania?" žmurkol na mňa.

,,Vyzerá to tak. Teraz si však na rade ty."

,,Som predsa gentleman, kľudne ti prenechám slovo."

,,Aký pozorný," pochválila som ho.

,,Len pri tebe, Zlatko."

Pred celou školou som mu vlepila pusu na líce. Myslím, že som v živote ešte nikdy nezažila také ticho. Po pár sekundách však bolo preč, a teraz sa naopak začali šíriť konšpiračné teórie. Nech sa len šíria. Nech každý vie, že milujem Jaxa Collinsa.

,,Čo ťa trápi?" opýtal sa Jax. Samozrejme že vedel, že sa niečo deje. Domyslí si aj to, čo by som  chcela nechať utajené.

,,Jordan," špitla som. ,,Mali ste dohodu. Ty si ju porušil. Určite nebude nadšená..."

,,Hej," usmial sa na mňa. ,,Neboj sa. V hľadaní špiny na ostatných ľudí som naozaj dobrý. Chceš vedieť tajomstvo?" zašepkal a naklonil sa ku mne bližšie. Horlivo som zakývala hlavou.

,,Jej priateľka Amelie bola v detstve veľmi...divoká. Celkom mi to uľahčuje," uškrnul sa.

Tento chlapec ma jedného dňa zabije. Naozaj.

____

Chcela by som poďakovať theamint za poskytnutie recenzie, takže ak budete mať niekedy čas, určite si pozrite jej  "knihu" Tajomstvá Wattpadu. Veľmi sa mi páči ako profesionálne písanie recenzií berie :)

DangerousWhere stories live. Discover now