2.

2.9K 197 12
                                    

/,,Povedz April, že jej spravím zo života peklo."

Usmial sa a odkráčal preč. Sestrička sa na mňa pozrela, niečo si zapísala do notesu a zavrela sa Jaxom dvere. Už som zostal len ja a biela farba./

S prázdnymi rukami som kráčala ku jedálni a dávala si načas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

S prázdnymi rukami som kráčala ku jedálni a dávala si načas. Nemalo zmysel sa tam ponáhľať, pretože nič pekné tam na ma nečakalo.

Odkedy Jax odišiel sedíme rôzne. Keďže May a Drew sa neznesú pri jednom stole, sedia vždy na opačných koncoch jedálne. Aj keď je to hrozné si vyberať, nakoniec si vždy sadnem k Drewovi. Možno May ľúbim a je to moja najlepšia priateľka, Drew je stále môj brat. Aaron teda sedí s May aby nebola sama a Jack sa ledva ukáže na obed.

Tak to teraz je.

A nenávidím to.

Ako som si mohla myslieť, že bez Jaxa to bude lepšie? Pretože to nie Jax je zvrátený, ale táto škola je. Ako divoké zviera ktoré treba držať na vôdzke. Škoda že tu nie je nikto, kto ju dokáže udržať.

Cerisse totálne sklamala. Bitky nemá kto stopnúť v tú najhoršiu chvíľu, a tak sa stalo že niekto skončil v nemocnici. Pieter sa správa ako nechutné prasa, nevhodné poznámky lietajú kade tade a dievčatá bez frajerov sa cítia nepríjemne. Nie je tu nikto, kto by upokojil Jacka. To by sme potrebovali asi najviac.

Najzvláštnejšie je, že Jax neskončil vo väzení ako som predpokladala. Dostal niekoľkomesačný pobyt na odvykačke nariadený štátom.

Prešla som okolo svojej skrinky a skoro sa rozplakala.

Ach, áno. Nie je tu nikto, kto by zabránil šikanovaniu.

Na mojej skrinke bola zeleným sprejom napísaná veta: Jaxova štetka. Keby tu bol, nikto by si to nedovolil. Keby tu bol...

Chcelo sa mi smiať aj plakať. Cerisse ohrozila celú moju rodinu aj napriek tomu že som ju varovala. Len vďaka Jaxovmu mlčaniu, nech už bolo z akéhokoľvek dôvodu, sme ostali v bezpečí. A za to mu musím byť vďačná.

Spoza mňa sa ozval šum mnohých hlasov a ja som zaúpela. Čo sa zasa deje? Čo sa pokazilo?

Zastavila som a započúvala sa do klebiet ktoré sa šírili rýchlosťou svetla. Ach, nie. Alebo ach, áno?

To meno som si opakovala často, ale bolo iné ho počuť nahlas a nielen v mojej hlave. Nechcela som vidieť jeho tvár, čeliť mu bolo posledné čo som chcela. Lenže mala som toľko otázok, preboha... Odpovie mi vôbec na ne? Pozrie sa na mňa? Uvidím jeho čierne oči a započujem ešte zvuk jeho hlasu či smiechu? Asi nie, ale s určitosťou viem že práve rozprávam ako troska. A nepáči sa mi to.

Využíval ťa.

Áno, to mi Jack pri menšej hádke vykričal do tváre. Stretávať sa so mnou bol len rozkaz od Jordan, no to ostatné rozkaz nebol. Som naivná a hlúpa, keď ospravedlňujem jeho činy. Áno, to rozhodne som. Ale aj ja som ho len využívala. Chcela som sa dostať k tajomstvám, ale namiesto toho som omylom objavila srdce. Nie, nikdy ma nemiloval, tým som si istá, ale možno od toho nemal ďaleko. A možno ani ja.

Ale teraz je to jedno, lebo je to preč, ako dnešná pekná nálada.

Lebo je naspäť a to všetko mení. Aspoň dúfam, ale niečo by mohlo ostať rovnaké. Jax však prešiel okolo mňa, nevenoval mi ani jeden pohľad a nedal na sebe poznať že vie že tu som. A to je oveľa horšie. Jeho príchod ale možno znamená, že všetko sa zlepší. Dá sa Jack dokopy? Takmer určite. Dúfam. Napätie medzi Drewom a May? Uvidíme.

Budú mi ostatní opäť dôverovať a mať ma radi ako pred tým? Nie...

Ale skúsim to. Pretože nikdy pred tým som nemala takých priateľov ako teraz. Nikdy som nikomu tak nedôverovala ako im, a za to stojí bojovať. Sklamala som ich, ale som ochotná všetko napraviť. Podarí sa mi to. Pretože ak Jax s pokrútenou povesťou je pripravený bojovať, budem aj ja.

Po pár sekundách som vošla za Jaxom do jedálne.

DangerousWhere stories live. Discover now