4.

2.9K 212 21
                                    

/,,Prečo je len Drew tak tvrdohlavý?!"/

/,,Prečo je len Drew tak tvrdohlavý?!"/

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Vieš, začalo to úplnou hlúposťou. Všetky zlé veci začínajú hlúposťou. Zo srandy som mu povedala, že je to maminkin maznáčik," zasmiala sa May, ale po lícach jej tiekli slzy.

,,Ešte chvíľku sme vtipkovali, ale potom to prestalo byť zábavné. Začali sme sa obviňovať navzájom. Hovorila som mu, že sa nedokáže rozhodovať sám za seba. Mne zasa povedal že som občas ako utrhnutá z reťaze. A keď som mu povedala, že občas porušiť pravidlá nevadí a že by mohol byť viac ako Jack alebo Jax, strašne sa nahneval." May sa rozplakala a ja som ju objala, aj keď vo vnútri som ju chcela zaškrtiť. Toto povedať Drewovi, ktorý obetoval sympatie i lásku rodičov len aby sa s nimi mohol stýkať? Samozrejme, nie že by nás rodičia neznášali, no...už to nie je tak ako pred tým. A May by to mala vedieť.

,,Povedal, že som potom mala začať chodiť s Jackom alebo Jaxom. Lenže ja som to tak nemyslela, naozaj! A keď som mu to chcela vysvetliť, odmietal ma počúvať. Proste ma odrezal, akoby som bola len otravná záťaž. Preťal lano," vzlykala mi na rameno a krčila mi mokré tričko.

,,Vieš čo by bol dobrý nápad?" začala som. May smutne pokrútila hlavou.

,,Keby si za ním išla práve teraz. Kým tu  budem, už ti neutečie a ty mu to  celé vysvetlíš. Dobre?" May sa zatvárila pochybovačne.

,,Myslíš, že je to dobrý nápad?"

,,Tak chceš sa s ním udobriť, alebo nie? Ak hej, musíš pre to aj niečo urobiť," poučila som ju. Vážne prikývla a postavila sa. Prehodila si vlasy cez rameno a snažila sa pôsobiť aspoň trocha dôstojne, ale s červenými očami a odtlačkom môjho trička na tvári to tak úplne nešlo.

,,Poď sem," pozvala som ju a posadila ju za môj toaletný stolík. Hrebeňom som jej rozčesala vlasy a opravila maskaru. Keď odchádzala z izby, ukázala som jej palce a vydýchla si nad pokojom ktorý prišiel po jej odchode. Prečo mám pocit, že problémy ostatných ľudí sa riešia oveľa ľahšie ako tie vlastné?

Keďže náš dievčenský večer bol skazený, vzala som si do ruky mobil a chvíľu hľadela na dlhý list telefónnych čísiel. Mohla som zavolať ktorékoľvek dievča z našej školy, pretože núdzu o kamarátov som nikdy nemala. Z nejakého dôvodu som ale nemala chuť na bezstarostné štebotanie a tak som našla prvé meno ktoré ma napadlo.

April: Ahoj Aaron, nechcem by si s Jackom prísť ku nám?

Prst som nechala vo vzduchu nad tlačidlom odoslať a v duchu váhala. Je to dobrý nápad?

Kašľať na to!

Správu som odoslala a pre istotu dopísala že mám kopu jedla a netflix. To bolo hlavne pre Jacka, aby sa mu ľahšie rozhodovalo.

Ľahla som si na posteľ a čakala, no na moje nešťastie mi neprišli žiadne nové správy. Možno to naozaj bola hlúposť. V tej chvíli mi však niekto rozkopol dvere na izbe, až som sa vyľakane posadila.

,,Ahoj, vtáčatko," zaspieval Jack a priložil si ruku na hruď. ,,Zlomené srdcia bolia, no nevedel som že si až také zúfalá aby si volala nás."

,,Čo?" prekvapene som vydýchla, ale hneď sa spamätala.

,,Nemám zlomené srdce ty idiot!"

,,Možno, ale nemáš od toho ďaleko," povedal a hodil sa na posteľ. Za ním sa objavil Aaron a ústami naznačil slovo prepáč. Usmiala som sa naňho a v kútiku duše sa naozaj potešila, že prišli.

,,Takže , pozrieme si nejaký horor?" navrhla som.

Pomaly som sa priblížila zozadu k Jackovi a presne vtedy, keď na obrazovku vyskočil Mr

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pomaly som sa priblížila zozadu k Jackovi a presne vtedy, keď na obrazovku vyskočil Mr. Killer s vytaseným nožom, som ja skočila na Jacka. Zatiaľ čo on vypúšťal y úst samé nadávky, ja som sa len smiala.

,,Kurva, Ril, to vôbec nebolo vtipné!" povedal, ale hlas mal nejaký piskľavý, čo rozosmialo dokonca aj Aarona. Vymenili sme si spolu úsmev, ktorý hovoril že to sakra bolo vtipné, ale ďalej sme do Jacka nerýpali. Potrebuje sa predsa dostať z toho šoku, no nie?

,,Myslíte, že mi Jax niekedy odpustí?"

Po tejto vete nastalo v izbe hrobové ticho, ktoré prerušilo akúkoľvek zábavu. Mala som chuť dať si facku, lebo som to spôsobila ja. Nečakane sa mi však okolo pasu utiahli dva páry rúk a skryli ma v objatí.

,,Bude to lepšie."

Neviem kto to povedal, a v tedy mi to bolo úprimne jedno. Hlavne že to niekto povedal, a že som tomu vtedy verila.

____
Táto časť je strašná, ja viem. Vôbec sa mi nepáči ale nemám silu ju prepisovať.

DangerousWhere stories live. Discover now