My Adoption Story Ft Shawn M...

By anne823

5.5K 191 19

Na het concert van Shawn mendes krijgt zijn leven een hele rare wending. Nog geen maand later zit hij verwikk... More

]1[
]2[
]3[
]4[
]5[
]6[
]7[
]8[
]9[
]10[
]11[
]13[
]14[
]15[
]16[
]17[
]18[
]19[
]20[
]21[
]22[
]23[
]24[
]25[
]26[
]27[
]28[
]29[
]30[
]31[
]32[
]33[
]34]
]35[
]36[
]37[
]38[
]39[
]40[
]41[
]42[
]43[
]44[
epiloog

]12[

163 3 0
By anne823

p.o.v Shawn

Om 2 uur gaat mijn wekker. Nou, daar gaan we dan. Snel pak ik nog de laatste dingen in en zet dan ook Ava in de auto. Straks zal iemand op het vliegveld mijn auto weer naar huis brengen. Ik wil echt niet een taxi nemen met Ava bij me.

Ik rijd naar Heathrow. Vanaf hier vertrekken vliegtuigen rechtstreeks naar Toronto dus dat is wel fijn. Op het vliegveld haal ik eerst een kar waar ik onze spullen op leg en dan pas maak ik Ava wakker. Ze is heel slaperig en weet niet goed wat er gebeurd.

'we zijn op het vliegveld liefje. We gaan naar huis toe'. Ze komt tegen me aan hangen. Ik zal haar eerst wat wakker laten worden. Waarschijnlijk wordt ze zo wel wat spraakzamer. Met Ava in mijn ene arm en de kar vooruitduwend met de andere loop ik het vliegveld in. Het is zo immens groot. Niet normaal.

Na te hebben ingecheckt is Ava al redelijk wakker. Ze is tenminste weer volop verhaaltjes aan het vertellen wat mij laat glimlachen. Het slaat meestal nergens op maar het is wel grappig om te horen. 'zullen we eens naar de vliegtuigen gaan kijken' vraag ik aan haar. 'jaa'.

Samen met haar loop ik naar het grote raam toe. Vanuit hier kun je alle vliegtuigen zien opstijgen. Ava vindt het super indrukwekkend. 'kijk die daar' roept ze zodra er een de lucht in gaat. 'mooi he lieverd? Daar zitten wij dadelijk ook in'.

We wachten nog een hele tijd. Maar gelukkig houd Ava het goed vol. Ze wordt nog enthousiaster wanneer ze hoort dat we het vliegtuig in mogen. Waar heb ik haar aan verdiend? Samen met haar loop ik het vliegtuig in en ga op onze plaats zitten. De reis verloopt rustig en Ava slaapt al snel weer.

Weer op de grond in Toronto kan ík mijn blijdschap niet op. Eindelijk ben ik weer thuis. Eigenlijk had ik al veel eerder terug moeten zijn hier maar door Ava moest ik toch nog even blijven. Ik vind het maar wat fijn weer terug te zijn. Mijn ouders zullen me wel gemist hebben. En ik hun natuurlijk.

Met veel moeite lukt het me in de taxi te komen. Ze is al zo groot en het is best zwaar om haar te tillen. Vooral nu ze ligt te slapen. Ik geef mijn adres en zo zie ik de straten voorbij flitsen. Ze worden steeds bekender. Ook al ben ik hier bijna niet, toch voel ik me het best in mijn eigen appartement. Ik hou van Toronto met heel mijn hart.

Ik bedank de man voordat hij wegrijd en ik met Ava naar binnen loop. Wat is het toch fijn om weer thuis te zijn. In mijn appartement aangekomen leg ik Ava in de logeerkamer neer. Voor zolang kan ze daar wel slapen. Ik loop naar mijn eigen kamer waar ik al snel lig te slapen.

De volgende dag wordt ik wakker van Ava. Het is al heel licht dus waarschijnlijk ook al laat. Toch voel ik me nog steeds super moe. We zijn om 6 uur in de avond naar bed gegaan. 'goedemorgen Ava'. 'papa, waar zijn we' vraagt ze. 'we zijn in papa zijn huis. Hier woon ik'.

Na dat ik wat koffers heb uitgepakt en we beide hebben gegeten gaan we op weg naar mijn ouders. Gelukkig staat mijn auto hier want ik wil niet steeds in taxi's. 'waar gaan we naartoe?'. 'we gaan naar opa en oma'.

Bij mijn ouders huis aangekomen voel ik de drang naar de deur te rennen. Ik heb ze zo erg gemist. Eindelijk kan ik ze weer zien. 'kom Ava, we gaan naar opa en oma'.

Ze stapt uit de auto en loopt met me naar de deur toe. Ik open de deur. Ava loopt achter me aan het huis in. In de woonkamer zie ik ze beide al zitten. Alleen zien hun ons nog niet. Ava komt bij me staan en kijkt nieuwsgierig de woonkamer in. Langzaam loop ik de woonkamer in. Papa is de eerste die me ziet en krijgt een mega glimlach. Ook mama kijkt achterom en ziet ons staan.

'ahw Shawn. Je bent eindelijk terug'. Mijn moeder staat op uit haar stoel en trekt me in een stevige knuffel. Ava kijkt ongemakkelijk toe. Normaal praat ze alles bij elkaar maar nu is ze helemaal stil en houdt bang mijn hand vast. Toch niet zo van onbekende mensen als ik dacht.

'hoe was het in Londen met Ava?'. 'het was geweldig. We hebben zo veel leuke dingen gedaan. Maar ik ben heel blij weer thuis te zijn'. Mama laat me los en gaat naast papa zitten. Ik ga op mijn hurken zitten en houdt Ava in mijn armen. Ze vindt het spannend, dat merk ik.

'dit is dus Ava. Ze vindt het nu wat spannend'. Mijn ouders geven haar beide een hand die ze wat onzeker aanneemt. 'kom, dan gaan we op de bank zitten'. We lopen naar de bank waar Ava op mijn schoot komt zitten.

De hele middag praten we met mijn ouders. Ava wordt steeds losser en vind het wel gezellig. Ik neem nog een foto met mijn ouders en ook Ava wil een foto. Ik pak de foto van mij en mijn ouders en plaats die op instagram.

"home"

'we zullen maar eens naar huis gaan. Dan kunnen we nog wat eten en dan gaan we naar bed toe. Het was een lange dag gister'.

We nemen afscheid van mijn ouders en vertrekken dan naar huis toe. Bij mijn appartement aangekomen ligt Ava te slapen. Ik til haar naar boven en leg haar op de bank onder een dekentje. We moeten nog wel wat eten dus ik kan haar niet laten doorslapen nu. Ik maak wat pannenkoeken voor haar, maak haar wakker, laat haar eten en leg haar dan weer in bed.

Wat een dag. Ik ben zo gelukkig weer thuis te zijn. Ava lijkt nog niet helemaal op haar gemak maar het gaat wel goed. Ik snap het ook wel hoor. Ze heeft echt wel door dat ze ver van haar eigen huis is. Ze is in een ander land. Dat zal voor haar ook raar zijn.

De volgende dag komt Andrew aan in Toronto. We moeten nog veel bespreken voor het celebrity feestje. 'hee Shawn, goed je weer thuis te zien'. Hij geeft me een knuffel en loopt naar de woonkamer. Daar zit Ava op de bank tv te kijken met haar aapje in haar armen.

'zo, we zullen wat dingen gaan bespreken voor het feestje. Op de rode loper staan fotograven, binnen niet meer. Er mag binnen geen fotograaf aanwezig zijn. Alleen jullie mogen video's maken. Je moet dus nog steeds opletten dat ze niet op een filmpje staat' begint hij.

Ik vind het al fijn dat er binnen geen fotograven zijn. Het is zo vervelend wanneer er fotograven zijn. Ik heb dan geen controle over wat er op internet wordt gezet.

'je wilt Ava meenemen toch?'. 'jaa, heel graag' antwoord ik. 'oke, ik heb dus met wat mensen overlegt en we hebben iets super leuks bedacht. Je moet eerlijk zeggen of je het iets vind want het gaat wel om de privacy van je kind'.

Ik ben benieuwd naar zijn idee. Meestal zijn ze wel goed. 'ik had als idee dat jullie beide een soort superhelden masker opdoen.

(Ik bedoel deze)

Zo is haar gezicht toch wat bedekt en kan ze mee. Haar gezicht zal wel meer bloot gegeven worden in opzicht van normaal maar we hebben geen andere ideeën. We kunnen geen papieren zak over haar hoofd trekken.

Het leukste is als jij hem dan ook draagt zodat jullie een beetje matchen' zegt Andrew. Waar haalt hij deze ideeën toch altijd vandaan? Toch twijfel ik omdat het inderdaad heel bloot is. Het is wel schattig. En ooit zal haar gezicht toch wel in de media komen. Ik moet niet zo veel twijfelen.

'oke, we doen het' zeg ik. 'mooi zo. Dan zal ik zeggen dat ze kan beginnen aan jou pak en haar jurk. Het zal super leuk worden' glimlacht Andrew.

(In dit verhaal is Shawn 10× actiever op Instagram dan in het echt. Ik hou gewoon van instapost in een boek dus sorry als het er veel zijn. Maar als het goed is geen 2 per hoofdstuk ofzo want dat is wel heel overdreven)

Continue Reading

You'll Also Like

26.7K 1.4K 33
Je komt in de puberteit, en maakt dingen mee die niet normaal zijn. Maar komt dat omdat jij niet normaal bent?? niet kopieren a.u.b kom please met e...
23.1K 925 42
*Sequel to Sycamore High - Road To The World League* After losing the Kalos League finals yet again, Ash feels terrible. Not only did he lose the fin...
4.4K 409 14
Matthyas, beste vriend van Milo. Buiten Milo heeft Matthyas natuurlijk ook nog vrienden, waarmee hij om gaat. Op een avond gaat hij uit met zijn ande...
47.9K 1.8K 45
Kylie, een meisje van 14 jaar, wordt geadopteerd door de bekende band 5 Seconds of summer. Er is alleen één probleem: Kylie vertrouwt Ashton niet. Ho...