Mystery - Alisia Hope Kwon

Od XiujumHope

45K 3.9K 253

Mystery taip jie mane vadino iki kol galiausiai išsiaiškino kas aš iš ties esu. Alisia Hope Kwon mergina pasi... Více

1-First time
2-Rude
3 - Conference
4 - Not my problem
5 - Kwon's
6 - Who are you?
7 - I know you Yeol
8 - Let's just pretend
Sorry
9 - My life love
About next part
10 - Suit dance
11 - 28 massages from Chanyeol
12 - You still like him.
13 - I kill him
14 - Kiss time.
15 - Broken Hand...
16 - Min-Ken
17-Red Roses
18 - Go away Park Chanyeol
19 - All members in my house
20 - Fire
Please Help 💔
21 - New Home
22 - Dancing
23 - Run Alisia Run
24 - True
25 - Marry me if you want my forgiveness
26 - No Choice
27 - Oh come on!
28 - Again in fight.
29 - Wedding dress
30 - Oh hell no Alisia...
31 - What's going on?
32 - Confused
33 - What the hell?
34 - Injured
35 - Xium - Lee Kwon
36 - Letter
38 - Underground garage.
39 - Hot night (N-18)
40 - Awkward
41 - Date
42 - Goodnight
43 - Asshole
44 - Baby
45 - The End
New Story "JOURNALIST"

37 - It's better then you

984 91 8
Od XiujumHope

First of all: neatsiprašinėsiu dėl to , kad ilgai nekėliau istorijos , nes yeah visos tikriausiai suprantat , jog man 21 metai ir aš turiu darbą su afigienu grafiku , tad per pirmą laisvą dieną aš guliu , kaip negyva , o per antrą (jai pasiseka tokia turėti) tvarkausi namie arba aplankau šeimą. Tad būkit kantrios , nes aš jūsų niekad nepamiršiu ypatingai , kai kiekviena kart jums pakomentavus aš gaunu tris pranešimus , tad visad jus prisimenu. :P

P.S daug klaidu ir man dzin nepatinka neskaitykit arba pačios pabandykit parašyti po 14 valandų pamainos , be klaidų.

***********************************************************************************************

„Hello Counselor" laida tikriausiai buvo vienintelėjo korėjos laida kuri man atrodė įdomi ypatingai , kai pati esu nekartą galvojusi ten siųsti savo susirūpinimus dėl sesers darboholizmo. Šyptelėjusi palindau po dušu vis dar drėgnus plaukus supyniau į netvarkingą kasą. Iš spintos ištraukiau pirmą pasitaikiusi džemperį užsivilkusi jį ant juodos maikutės pažvelgiau į veidrodį. Juodas džemperis buvo perdidelis mažiausiai trim dydžiais ir atrodė taip lyg priklausytu ne man. Gužtelėjusi pečiais iš stalčiaus pagriebiau languotas pėdkelnes ir džinsinius šortukus. Apsirengusi dar kart nužvelgiau save veidrodyje.

Netvarkingai supinti ilgi rožiniai plaukai , kelios banguotos sruogelės laisvai plaikstėsi apie veidą. švelnus nešviesus makiažas , plizgančios rausvos lūpos derėjo prie spindinčiu akių. Beveik kelius siekentis juodas džemperis uždengė džinsinius šortus , bet pabrėžė lieknas kojas ir mažą ūgį. Apsiaviau ilgaaulius pagriebusi šaliką apsiviniavau jį apie kaklą ir išpėdinau iš kambario.

Butas skendėjo tyloje. Nekreipdama į tai dėmesio nužingsniavau link virtuvės , bet sustojau ties svetainę. Pakreipusi galvą stebėjau , kaip Baekhyun bučiavosi su mano jaunėle. Kilstelėjusi antakį papurčiau galvą ir tęsiau kelionę iki virtuvės. Pagriebusi iš šaldytuvo buteliuką gazuoto vandens įsidėjau ausines ir jau buvau pasiruošusi apleisti namus.

-Mažuliai tik nesimylėkit ant mano sofos!

Riktelėjusi uždariau buto duris. Pasileidusi ant viso garso The Rose „Sorry" nupėdinau į liftą. Nuspaudusi R1 mygtuką užmerkiau akis ir leidau muzikai užvaldyti mane. Jutau , kaip tyliai dainuoju , o atsistumdama nuo lifto sienos šokio judesiais daėjau iki savo džipo. Per visą mašiną skambėjo mano dainuojami žodžiai pasibaigus dainai pasileisdavau ją per naują.

Palikusi mašiną aikštelėje vėl įsidėjau ausines ir patraukiau pastoto link kur turėjo vykti laida. Įžengusi į vidų pažvelgiau į apsaugos darbuotoją kuris jau skubėjo manęs link. Išsiėmiau ausines susitaikiusi , kad nebegalėsiu klausytis muzikos.

-Atėjau į Hello Counselor filmavimą Alisia Hope Kwon arba Mystery,-tariau galingai uolai sustojusiai prieš mane.

-Tiesiai kolidoriumi ir po dešine bus duris su laidos pavadinimu.

Linktelėjusi nupėdinau jo nurodyta kryptimi. Pastatas buvo 5 aukštų prie durų kambarėlis su apsauginiais , o kiek toliau registratūros postas. Praėjusi jį linktelėjau keliom merginom ir toliau nekreipdama dėmesio į aplink vaikštančius žmones įsikišau ausines ir tyliai niunuodama Backstreet Boys dainą ėjau šokio žingsneliu link tikslo.

-You're my daybreak, you're my California sun
You're my Memphis, New York, New Orleans all rolled into one
In the city, the country, the mountains or sea
Wherever you are, baby, that's where I wanna be...

Jutau kaip žodžiai palieka lūpas , bet tokia muzikantų yda , kai jie nori dainuoti niekas jų nesustabdys. Su ausinėmis ausyse ir dainos žodžiais besiliejančiais iš lūpų pasukau po dešinę ir vos nesusidūriau su Suho spėjau atšokti nuo jo , bet užkliuvau žmogu buvusį už manęs. Vaikinas griebė mane už rankos , kad neparvirsčiau. Tramdydama iš kažkur atsiradūsį juoką išsitraukiau ausines ir pažvelgiau į asmenį buvusi už manęs. Tai buvo Lee Young-ja viena iš laidos vedėju.

-Labai atsiprašau nenorėjau jūsų užkliūti ar neužgavau???,-žvelgiau į ją susirūpinusiom akim.

-Brangioji mane sunku užgauti. Ar pati neužsigavai?,-plačiai šypsodamasi pasiteiravo ji.

-Man viskas gerai. Atsiprašau už savo nemandagumą aš Alisia Hope Kwon arba Mystery,-ištiesiau ranką.

-Lee Young-ja. Žinojau , kad turi gražų balsą , bet niekad nesitikėjau , jog tikrovėje jis skambės dar geriau.

Nuraudusi nuo jos žodžiu pasimečiau. Tai padaryti būdavo labai sunku - priversti mane nurausti ir pasimesti. Klapsėdama akim atsisukau į Suho bandydama surasti žodžiu ką jai atsakyti.

-Ji tikrovėje ir gražesnė,-mestelėjo vaikinas kuris niekad negalėdavo užsičiaupti,-Smagu tave vėl sutikti Young-je,-tarė Yeol paspausdamas merginos ranką.

-Mes veluoja,-mestelėjo Suho patraukdamas durų link.

Šypsodamasi susipakavau ausines ir pėdinau paskui jį. Išjungusi telefono garsą pasisveikinau su darbutojais. Pasidėjusi daiktus kambariuke kuriame jie turėjo būti saugiai užrakinti leidausi apkarstoma laidais. Vaikinas taisantis prie manęs mikrofoną vis nesiliovė raudonavęs. Nusukau akis į šoną stengdamasi suteikti jam daugiau erdvės. Kai galiausiai jis pabaigė savo darbą nusiaviau batus. Išėjau į sceną kur jau visi buvo susirinkę. Pasisveikinusi su likusiais vedėjais atsisėdau šalia Chanyeol , nes tai buvo vienintelė laisva vieta neskaitant tos kuri buvo viduryje - skirta svečiui. Prodiuseriui pradėjus skaičiuoti laiką iki laidos pradžios giliai įkvėpiau ir susitaikiau su mintimi , jog turėsiu tvardytis netrenkusi tam gigantui per galvą.

-Sveiki atvykę į Hello Counselor. Yaaaa šiandien turime daug svečių.

-Šalia manęs sėdi EXO lyderis Suho ir Kai , taip pat mus aplankė ir Chanyeol,-šypsodamasi kalbėjo Young-ja.

-Pažiūrėkit į ją visa nuraudusi dėl gražių vaikinų,-salė nuaidėjo nuo juoko.

-Vaikinai neseniai išleidot nauja savo dainą.

-Taip „Tempo" yra mūsų naujas kūrinys tikimės , kad jums jis patiks ,nes daina šiek tiek skiriasi nuo mūsų kitų dainų,-kalbėjo Suho.

-Jūs pardavėt virš milijono kopiju dainai dar neišėjus , tai tikrai turėtu būti gera daina.

-Iš ties mes šiandien paruošėm jums trumpa pasirodymą.

-Tada ko laukiat?

Vaikinai pakilo iš savo vietos. Sustoję į eilę pasiruošė atlikti mažą pasirodymą. Stebėjau , kaip jų kūnai juda pagal ritmą neatsilikdami vienas nuo kito. Judesiai buvo suderinti ir gerai paruošti. Buvo aišku , kad šie trys vaikinai ir visa jų grupė yra tikri profesionalai - to nebuvo galima pasakyti apie mane. Aš buvau gera atlikėja iki kol man nereikėdavo to daryti ant scenos , kai visi galėdavo matyti mano kaukę. Dabar kai nebegaliu jos dėvėti buvo keistoką. Jutau visų įsmeigtus žvilgsnius į mane. Tikriausiai tik dabar supratau , ką padariau per tuos apdovanojimus. Esu kaip žirafa - man reikia labai daug laiko iki kol suprantu visą informaciją. Šypsodamasi paplojau vaikinas kurie grįžo į savo vietas. Yeol sudrimo šalia manęs švelniai užkliudydamas mano koją.

-Taip pat pas mus svečiuojasi Mystery. Kaip jautiesi viesiems atskleidusi , kaip atrodai?

-Keistai. Lengiau buvo slėptis po kaukę , tada bent nereikėdavo sukti galvos dėl savo išvaizdos ir laisvai galėdavau išeiti į gatvę,-šypsodamasi kalbėjau.

-Mes su Alisia susidurėm kolidoriuje nepatikėsit , bet jos balsas tikrovei skamba kurkas gražiau. Ji ėjo prieš mane su ausinėm ir dainavo,-kalbėjo Young-ja.

-Man taip dažnai nutinka,-sumurmėjau iš gėdos.

-Man įdomu ,kaip tavo balsas skamba tikrovėj. Jums įdomu???,-paklausė salėje buvusiu žyrovu.

Šypsodamasi klausiausi šuksniu. Giliai įkvėpiau ir iškvėpiau.

-Galiu padainuoti The Rose dainą „Sorry".

Visiems pradėjus ploti užsimerkiau. Leidau melodijai nusinešti mane , o žodžiams laisvai lietis.

- The eyes that looked at me before

Your hands, I've get used to already

Now I'm in the picture too

But my tears have turned red

The street I've met with you

The hours that we spent together

I think I can't let them go

I feel tired tonight

A word that you can't forget in a breeze

Sorry, for not turning back

Sorry, for selfish self of mine...

Atmerkiau akis tik po paskutiniu akordų. Salėje pasigirdo plojimai. Nužvelgiau visus sėdėjusius ant scenos. Young-ja valėsi ašaras. Nustebusi išplėčiau akis..

-Nenorėjau jūsų pravirkdyti,-kiek išsigandau.

-Tu tikrai sukurta dainuoti , o Chanyeol sukurtas stebėti tave dainuojančia.

Dar labiau sutrikusi pažvelgiau į gigantą sėdinti šalia manęs. Vaikinas gindamasi iškėlė rankas. Primerkiau akis.

-Aš nieko nepadariau,-sumykė jis.

-Aš tave stebiu Park.

-Alisia megstukas kurį dėvi kam jis priklauso?

-Susilaikysiu nuo atsakymo,-tariau nusisukusi į auditoriją.

-Manau Chanyeol greitu metu pasiges ne vieno savo megstuko.

Vos netrenkiau pati sau. Tie vedėjai leidžia visiems manyti , jog aš ir gigantas vis dar kartu. Giliai įkvėpusi ir iškvėpusi stengiausi į tai nekreipti dėmesio. Pagaliau jie nusprendė pereiti prie žmonių atsiųstu laiškų. Pirmoji problema kuria šiandien turėjome aptarti vadinosi „Mano vyras mano esantis karaliumi" vedėjas pradėjo skaityti laišką:

„Sveiki esu Him-Mong. 4 metus esu ištekėjusi už 10 metų vyresnio vyro , kuris su manimi elgiasi , kaip su tarnaite. „Atnešk man vandens" , „ Tiks vienas patiekalas? Pagamink dar keturis ir patiek juos ant didesnio stalo." „ Tu manai , kad namie ilsėsies , sutvarkyk namus." , „ Atnešk mano danktų šepetuką". Ir taip kekviena dieną. Auginu 4 ir 6 metų berniukus taip pat dirbu puse etato. Prašau padėkit priversti mano vyrą atsipeikėti."

Žvelgiau į vieną tašką galvodama ką daryčiau tos merginos vietoj. Tikriausiai jau seniausiai būčiau išsiskyrusi arba blogiausiu atveju nudėjusi savo vyrą. Čiuožykla nusileido jauna moteris gal kokių 25 metų. Kai su Suho padėjo jai daeiti iki jos vietos. Atsisėdusi ji prisitatė ir trumpai papasakojo savo istoriją kuria parašė laiške.

-Jūsų vyras dirba?,-paklausiau.

-Taip.

-Dauguma moterų jūsų padėtyje būtų namie ir augintu vaikus. Kodėl jūs dirbat?

-Mano vyras neduoda pinigų ant vaikų knygų , o jos labai brangios. Jai paprašau jo pinigų jis liepia eiti pačiai ir užsidirbti,-liūdnai atsakė ji.

-Manau pats laikas sutikti jūsų vyrą.

Visų akys nukrypo į vyriški kuris atsistojęs prisitatė ir vėl atsisėdo svečiam skirtoje vietoje. Žvelgiau į vyriški bandydama suprasti kodėl tokia daili ir jauna moteris tekėjo už tokio... švelniai tariant kvailio. Niekaip negalėjau rasti atsakymo. Nieko neturiu prieš apkūnius žmones , bet prieš jį... manau prieš jį buvo nusiteikusi beveik visa salė ypatingai , kai jis pripažino , tai jog viskas ką jo žmona papasakojo buvo tiesa.

-Atsiprašau ar jūs nebijot , jog jūsų žmona jus paliks jai ir toliau su ja elgsitės , kaip su tarnaite?,-paklausė gigantas kuris sėdėjo taip pat susiraukęs , kaip ir aš.

-Ji nepaliko manęs einant prie altoriaus , tad tikrai ne paliks ir dabar. Matai aš sugebėjau nusitempti mergina prie altoriaus jai nespėjus manęs palikti.

Atrodo visa salė sulaikė kvapą. Net vedėjai sėdėjo išsižioje. Niekas nesitikėjo , to tai buvo smūgis žemiau juostos. Ir tai įžeidė mano išdidumą , jog toks pašlemėkas drįso lyginti save ir Chanyeol ypatingai kai galiu garantuoti , jog jis iš ties nieko nenutuokia apie tai kokie buvo mano ir giganto santykiai.

-Cha...

-Ar jūs esat tikras , kad jis nenusitempė manęs prie altoriaus? Ar matėte mane nemuvant sužadėtuviu žiedo? Tai kuo mes leidžiam pasauliui tikėti - tai nėra ta tikroji tiesa kuri vyksta mūsų gyvenime. Jūs elgiates su savo žmoną , kaip su tarnaite ir lyginat save su daugumos dievuku Park Chanyeol tikėdamasis , jog atrodysit geriau? Jūs klystat. Viena yra rodyti nepagarba artimam , bet visai kas kitą tai daryti nepažystamam. Mano patarimas jūsų žmonai - kuo greičiau jį palikit esate jauna , graži ir neįtikėtinai stipri moteris , tad tikrai užauginsit vaikus viena ypatingai jai jūsų vyras nepasikeis. Nesileiskit menkinama , nes jūs kaip ir visos tokios stiprios ir žavios moterys nusipelnot nuostabaus gyvenimo arba bent jau vyro kuris sugebės pats išlaikyti šeimą ir padėti jums su namų ruošos darbais. O jums ponas asmeniškai sakau šito giganto ,- paėmiau Chanyeol didelę leteną,- Ir mano santykiai visiškai nėra panašūs į jūsiškius , nes jis sugeba daugiau , nei tik nusitempti merginą prie altoriaus.

Pokračovat ve čtení

Mohlo by se ti líbit

300K 15.1K 99
18-metė koledžo studentė su paprastu gyvenimu, puikiais pažymiais ir mielu vaikinu. Ji visada viską planavo iki tol, kol nesutiko storžievio vaikino...
218K 10.2K 171
Rebecca Barms. Tapusi įšūkiu net jam.
67.7K 4.6K 70
÷ Mūsų žvilgsniai susitiko Jo lūpos keliavo mano kūnu ir nė neketino sustoti Ar tai tikrai vyksta? Daugybė jausmų Daugybė minčių Kuris man rūpi labi...