Hold Me Like A Paperweight✓

Від tpwkharrry

32K 1K 49

~Boek 1 van "Hold Me Like A Paperweight"~ --- Selena Grays en Louis Tomlinson. Ze hebben niets met elkaar te... Більше

~ HOLD ME LIKE A PAPERWEIGHT ~
~ 1 ~
~ 3 ~
~ 4 ~
~ 5 ~
~ 6 ~
~ 7 ~
~ 8 ~
~ 9 ~
~ 10 ~
~ 11 ~
~ 12 ~
~ 13 ~
~ 14 ~
~ 15 ~
~ 16 ~
~ 17 ~
~ 18 ~
~ 19 ~
~ 20 ~
~ 21 ~
~ 22 ~
~ 23 ~
~ 24 ~
~ 25 ~
~ 26 ~
~ 27 ~
~ 28 ~
~ 29 ~
~ 30 ~
~ 31 ~
~ 32 ~
~ 33 ~
~ 34 ~
~ 35 ~
~ 36 ~
~ 37 ~
~ 38 ~
~ 39 ~
~ 40~
~ 41 ~
~ 42 ~
~ 43 ~
~ 44 ~
~ EPILOOG ~
~ FOREVER & ALWAYS ~

~ 2 ~

1.2K 33 3
Від tpwkharrry

{Gepubliceerd op 24 november 2018}

POV Louis:

Zodra ik thuis kom, loop ik naar boven en gooi ik mijn tas op de grond naast mijn bureau. Ik haal m'n boeken uit mijn tas en gooi ze in de hoek van mijn kamer, bij de andere boeken van school.

Mijn scheikunde boek valt open neer op de grond en ik bedenk me dat ik die meid nog moet appen over het verslag van scheikunde.

Die chick is op zich wel chill. Niet zo serieus als sommige andere meiden die op Silver Oak rondlopen. En nu ik eraan denk, heeft ze me haar Instagram niet verteld..

SELENA

16:48
hey ik zal scheikunde zo even sturen.. louis

16:54
Thanks! 😄

16:55
*foto's*

17:01
Dank je☺

17:02
geen probleem

17:04
welke vakken volg je ? 📚

17:12
Biologie, scheikunde, natuurkunde, wiskunde, Engels en Spaans. Jij?

17:13
zelfde, alleen geen natuurkunde en wel techniek.

17:13
Okay cool.

Zal ik haar nog vragen om haar Instagram? Ik zucht en val naar achteren op mijn bed. Ik kijk naar mijn telefoon en zie dat ze weer offline is.

Nou, dan vraag ik het wel een andere keer. Of ik zoek haar zelf wel een keer op. Eerst even gamen. 

Ik zet mijn tv aan en steek een sigaret op. Hopelijk komt mijn moeder niet naar boven, dan gaat ze weer lopen zeiken.. 

Of een van mijn zusjes, want die kunnen er ook wat van. Hoewel ik veel van ze hou, kan het toch wel irritant zijn.

POV Selena:

Ik plof neer op de bank in mijn slaapkamer en zet mijn tas naast me op de grond. 

Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en lees nog een keer de berichtjes met Louis. Ik heb gelijk z'n nummer opgeslagen. 

Na een paar minuten sta ik op en ga ik aan mijn bureau zitten. Ik sla mijn wiskunde boek open en probeer wat huiswerk te maken.

Na tien minuten geef ik het op en ik sla m'n boeken dicht. Ik loop naar de muziekkamer, pak mijn gitaar en begin te spelen. 

Ik speel wat akkoorden en tokkel een beetje en neurie een melodie.

Na het eten ga ik gelijk naar mijn badkamer. Ik zet het bubbelbad aan en gooi er een bruisbal bij. 

Op mijn telefoon zet ik de cd Fearless van Taylor Swift op. Ik hou echt van haar muziek! Ik snap niet waarom iedereen altijd over haar loopt te zeuren. Ook haar persoonlijkheid is zo mooi, ze is super lief.

Ik leg mijn telefoon neer en pak een handdoek uit de kast, die ik klaar leg. Daarna kleed ik me uit en stap ik voorzichtig in het warme water. 

Ik vraag me af of Louis thuis ook zo'n badboy zal zijn... Als ik zijn moeder was en hij deed thuis hoe hij op school doet, zal ik echt helemaal gek worden. 

Ik hoor dat mijn telefoon trilt op het plankje. Ik maak mijn handen droog aan een washandje en pak mijn telefoon. Het is een melding van Instagram. Mia heeft me een foto gestuurd.

Ik besluit later te gaan kijken. Ik wil nu even ontspannen. Ik sluit mijn ogen en zak wat verder het warme water in. De rozenblaadjes drijven langzaam langs en over mijn lichaam en de hele badkamer ruikt heerlijk.

Ik denk aan Louis en vraag me af of ik ooit vrienden met hem zou kunnen worden. 

Waarschijnlijk wel. 

Hoewel mijn vrienden dat niet zo leuk zullen vinden.. Zij mogen hem echt niet...

Ik klim na ongeveer een uur uit het bad. Het water is inmiddels afgekoeld en ik begin het koud te krijgen. Ik stap snel onder de warme straal van de douche om me af te spoelen en mijn haar te wassen.  

Dan loop ik met een handdoek om mijn lichaam terug naar mijn slaapkamer. Ik plof neer op mijn bank en zet mijn laptop aan. Ik ga naar Netflix en borstel mijn haar. Ook trek ik snel een slipje en een groot shirt aan. 

Ik blijf naar Friends kijken, terwijl ik in mijn bed kruip met mijn laptop. 

Als ik drie afleveringen heb gekeken, doe ik mijn laptop dicht en leg 'm naast me op de grond en doe mijn telefoon in de oplader. Als laatste doe ik de lamp aan en sluit ik mijn ogen. Ik val snel in slaap.

Ik pak mijn telefoon van mijn nachtkastje wanneer mijn wekker gaat. Ik zucht, druk 'm uit en sluit direct mijn ogen weer.

Het lijkt alsof het twee seconden later is, wanneer hij weer afgaat. Ik zucht en pak mijn mobiel. Ik kijk even naar het weer en sta dan zuchtend op.

Ik loop naar mijn kast. Zal ik vandaag een jurkje aandoen? Of mijn zwarte korte broek met een blauw topje?

Ik pak uiteindelijk een casual rood jurkje uit de kast en trek 'm aan. 

Ik doe mijn boeken goed in mijn tas en kijk dan nog even naar het rooster. Ik zie dat gym uitvalt en hebben we hebben nu een uur extra scheikunde. Waar is dat goed voor? Het jaar is amper begonnen, dan zijn er toch niet gelijk al extra lessen nodig?

Snel pak ik een oogschaduw palet en ik breng een klein beetje matte oogschaduw aan, daarna wat eyeliner en mascara. Ik borstel mijn bruine haar en laat het losjes over mijn schouders vallen.

Ik doe mijn scheikunde boeken in mijn tas en loop de trap af. 'Mam?' schreeuw ik zo hard mogelijk, maar ik krijg geen antwoord, wat betekent dat ze al naar het werk is. Ook Peggy, onze werkster, is nergens te bekennen..

Ik ga naar de keuken en trek de koelkast open. Ik pak wat yoghurt en muesli. Ik gooi een beetje bij elkaar en meng het met een lepel. Ik besluit er ook wat aardbeien doorheen te doen.

Dan neem ik het schaaltje mee naar de woonkamer, waar ik op de bank ga zitten en wat door mijn Instagram scroll, terwijl ik soms een hap van mijn ontbijt neem.

Wanneer ik mijn eten op heb, ruim ik mijn spullen op en zet ik het in de wasbak. Daarna loop ik naar de gang, waar ik een dunne trenchcoat aan trek. Dan pak ik de autosleutels en ga ik naar de garage.

Ik stap in mijn auto en verbind mijn telefoon met de boxen. Ik zet mijn Spotify afspeellijst aan en draai het volume omhoog, terwijl ik meezing met Pokerface van Lady Gaga.

Wanneer ik op school aankom, ga ik naar mijn locker en doe ik er mijn spullen in. Dan loop ik naar de aula, waar ik Owen zie zitten. Ik ga naar hem toe en plof naast hem neer.

Owen en ik zijn sinds het begin van de middelbare school al vrienden geweest. We hebben gewoon een goede klik, hoewel ik zeker weet dat we als een stel nooit zouden werken.

'Hey, zin in vandaag?' grinnikt hij. 'Altijd..' mompel ik sarcastisch. We kletsen nog wat totdat de bel gaat. Ik geef hem een snelle knuffel en ga dan naar het lokaal.

Ik ga zitten aan dezelfde tafel als gisteren. Louis is er nog niet, maar ik denk dat het zijn gewoonte is om te laat te komen.. 

De bel gaat en ik haal mijn boeken uit mijn tas. Ik sla mijn boek open en haal het verslag dat ik gisteravond nog snel heb gemaakt uit mijn tas. Het ziet er netjes uit.

De deur gaat open en ik kijk gelijk op. Louis komt binnen,zijn haar zit weer warrig voor zijn ogen. Hij draagt zijn boeken in een hand. Hij heeft een wit t-shirt aan en een grijze joggingsbroek.

Hij komt naast me zitten en slaat zijn boek open. 'Heb jij er nog een verslag van gemaakt?' vraagt hij.

'Eh, ja', zeg ik. 'Ik heb er geen tijd meer voor gehad. Ik was druk met..andere dingen. Kun je doen alsof we dachten dat we er samen een moesten maken?'

Ik knik. 'Ja, sure. Is goed.' 'Leuke outfit, love.' Ik voel dat mijn wangen rood worden. 'Eh, dank je..' zeg ik snel, terwijl ik naar mijn handen kijk.

Hij knikt en kijkt in mijn boek op welke pagina we zitten. Hij bladert naar de goede pagina. Hij buigt naar me toe en fluistert, 'Boring...' terwijl hij overdreven met zijn ogen rolt. Ik knik.

Louis hangt naar achteren op zijn stoel, doet zijn ogen dicht en legt zijn armen in zijn nek. Ik kijk naar hem. Zijn borst gaat rustig op en neer met zijn ademhaling en hij lijkt een klein beetje te glimlachen.

'Louis, Selena! Opletten!' zegt meneer Cowell. Snel kijk ik in mijn boek. Louis schuift naar voren. Hij gaat, net als ik, met zijn ellebogen op de tafel zitten.

Hij zit nu heel dicht bij me. Zonder dat ik er wat aan kan doen, buig ik me een beetje richting Louis. Onze schouders raken elkaar aan. 

Ik moet mijn nagels in mijn handpalmen drukken om niet te glimlachen. Ik draai mijn gezicht naar hem en hij draait de zijne op hetzelfde moment naar mij. Onze voorhoofden knallen hard tegen elkaar aan.

'Au!' mompel ik zachtjes. 'Gaat het?' vraagt Louis, terwijl hij over zijn hoofd wrijft. Ik knik, maar ik voel tranen van de pijn prikken. Hij heeft in elk geval een hard hoofd... Ik begin te lachen om mijn eigen gedachte. Hij schudt zijn hoofd en zegt: 'Echt niet, ik zie het toch aan je.'

'Nee, het gaat echt wel', zeg ik hem. Met twee vingers wrijft hij over mijn voorhoofd. 'Kusje erop?' Ik lach en schud mijn hoofd. 'No, sir, thank you.' Ik ga weer hetzelfde zitten zoals ik net zat.

Louis ook en hij leunt weer naar me toe, zodat onze schouders elkaar weer raken. Mijn hart slaat een slag over en gaat dan twee keer zo snel.

Ik kijk naar zijn gespierde armen die op de tafel liggen. Zijn armen staan vol met tattoos. Om zijn pols draagt hij een paar armbandjes. Zijn heeft zijn handen en vingers samengevouwen. Ik zie de aders onder zijn huid lopen. Met zijn duim wrijft hij over de rug van zijn eigen hand.

Ik kijk onder mijn wimpers door naar zijn gezicht. Hij staart afwezig voor zich uit en zijn blauwe ogen zijn zo'n mooie kleur... 

Damn, ik moet hier echt mee stoppen, anders komt het niet goed..

Продовжити читання

Вам також сподобається

472K 7.2K 108
Tessa een 22 jarige meid, woont met haar beste vriendin Britt in een appartement vlakbij Rotterdam. Britt gaat vaak uit en heeft eindelijk Tessa mee...
24.6K 2.7K 59
als Rose bij de eerste life show van X-factor zit houd ze het even niet meer en gaat naar buiten. om vervolgens een deur in haar gezicht te krijgen. ...
29.7K 866 40
Maddison of Madie voor de vrienden, heeft totaal geen sociaal leven. En niet omdat ze het niet wil, nee gewoon omdat ze er geen behoefte aan heeft. M...
3.6K 290 18
Matthy heeft t moeilijk. Niemand weet t van hem. Niemand weet dat hij eigenlijk autusme heeft. Dat hij sociale angst heeft. Dat hij maar een bepaald...