Bring it Back || Shawn Mendes...

By zajoslampafeny

375K 20.9K 1.1K

"- Elég nehéz úgy egy háztartásban élni valakivel, - szóltam közbe - hogy utálod az illetőt. - Nem utálod. A... More

Első
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik
Hatodik
Hetedik
Nyolcadik
Kilencedik
Tizedik
Tizenegyedik
Tizenkettedik
Tizenharmadik
Tizennegyedik
Tizenötödik
Tizenhatodik
Tizenhetedik
Tizennyolcadik
Tizenkilencedik
Díj
Huszadik
Huszonegyedik
Huszonkettedik
Díj 2.
Huszonharmadik
Huszonnegyedik
Huszonötödik
Update
Huszonhatodik
Huszonhetedik
Díj 3 -4 -5
Huszonnyolcadik
Díj 6- 7
Huszonkilencedik
Harmincadik
Díj 8- 9-10-11
Harmincegyedik
Harminckettedik
Reklám
Díj 12- 13
Harmincharmadik
Díj 14- 15- 16
Harmincnegyedik
Harmincötödik
Díj 17 - 18
INFÓK (pls olvass el)+ Kihívás + Díj 19
Harminchatodik
Harminchetedik
Díj 19- 20
Díj 21- 22
Harmincnyolcadik
Harminckilencedik
Negyvenedik
Reklám
Negyvenegyedik
Negyvenkettedik
Kulisszatitkok
Reklám
PLS
Life of the Party || Meglepetés
Life of the Party | I.

Utószó

3.4K 164 43
By zajoslampafeny

Sziasztok!


Hát igen, eljött a pillanat,  mikor hivatalosan is befejezem ezt a történetet. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki olvasta, aki vote-olt, kommentelt. Nélkületek valószínűleg nem jutottam volna a végére, mindannyian az inspirációim közé tartoztok!

A legelső fejezetet 2015. November 16-án tettem ki, és 2017. Február 3-án sikerült befejeznem. Majd tizenhat hónapon keresztül írtam, és úgy érzem, hogy ha nem is rengeteget, de fejlődtem a több, mint egy év alatt. Amikor publikáltam az első részt, eszembe sem jutott, hogy így fog tetszeni Nektek. Hogy lesznek akik folyamatos kommentelők lesznek, és hogy ennyi vote-ot fog kapni egy- egy fejezet. Lehet másnak, ezek nem nagy számok, de nekem a fülem is kettéáll tőlük.

Húsz fejezet érte el a 200 vote-ot, ezen kívül Tizenkilenc fejezet van 100 vote fölött, a legtöbb vote-ot kapott fejezet pedig az Első (234) majd azt követi a Huszadik (233). Összesen, jelenleg a történet 7.9K vote-nál jár, és Negyvenkét fejezetet élt meg. Magával a történettel pedig, 190 követőt "szereztem magamnak". Emellet, a sztori Huszonkettő díjat zsebelt be, ami elképesztő.

Ezek a számok megmelengetik a szívemet, tényleg elképesztően hálás vagyok, minenkinek, aki követte Shawn és Casey történetét. Remélem, hogy a befejezéssel senkit sem hagytam cserben, és, hogy ti is épp úgy élveztétek a fanfic olvasását, mint én az írását. Szeretném megköszönni @lidiaa36-nak a segítséget itt is; nélküle rengeteg helyen vakvágányra futottam volna, és talán sokkal hamarabb lezárom az egészet- vagy csak szimplán abbahagyom. Illetve hála ennek a fanficnek, rengeteg ismerős szerezhettem itt Wattpad-en; @LittlePann folyamatos visszajelései, és @HarishaAnne megjegyzései szinte minden fejezet alatt megtalálhatóak. Emellé természetesen, ahogy már írtam, köszönöm minden nem megemlített kommentelőnek is a segítséget!(: 

Rengeteg ötlet veszett el írás közben, és végül teljesen más kimenetele lett az egésznek, mint ahogy az eleinte terveztem; de egyáltalán nem bánom, talán egyszer még egy plusz fejezetbe össze is szedem ezeket az ötletek a füzeteimből, hadd nevessetek rajtuk- egynéhány igen meredek. 

Ezzel le is zárnám ennek a könyvnek az írását, rengeteget tanultam, miközben írtam ezt a történetet, és csak remélni tudom, hogy tényleg fejlődtem is valamit. Remélem a továbbiakban, mikor megjelenik új történetem azt is szívesen olvassátok majd, és ott is találkozunk (ami ha minden igaz, hamarosan el is érkezik).


Bring it Back || Shawn Mendes. /BEFEJEZETT/

2017.02.03.

Continue Reading

You'll Also Like

196K 7.7K 27
BEFEJEZETT; ❝ - Meg akarlak menteni! - Úgyse tudsz! ❝ íratlan szabály, hogy mardekáros nem kezd griffendélessel. egy fiú, aki utálja a lányt. egy...
5.9K 534 7
"Van, hogy egy nőnek, nem a méhéből, hanem a szívéből születik gyermeke." "Egyedül Chiara tart még életben." Köszönöm a borítót és a GIF-et @BlueBeli...
21K 2.1K 145
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
381K 7.6K 26
-Mi-mit csinálsz? -kérdezem,ahogy Maxim felém közelítve leveszi a pólóját és rámászik az ágyra. -Azt amit már rég megkellett volna csinálnom. -mondja...