More than enough |SK| ✔ - ED...

De Cassie0W

273K 10.6K 192

#2 in Fanfiction - 12.5.2018 ♥ #5 in Teen Fiction - 5.4.2017 ♥ Everything is blurry, but the feelings are rea... Mai multe

Intro
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 40
Part 41
Part 42
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46
Part 47
Part 48
Part 49
Part 50
Part 51
Epilóg

Part 39

5.4K 183 0
De Cassie0W

Krstní a Carmen si po chvíli začali baliť všetky veci a chystať sa na odchod. Predsa len musia byť na letisku o niečo skôr.

Zrejme vyzerám ako najšťastnejší človek na svete, pretože sa tu celý čas usmievam ako trafená, ale nemôžem si pomôcť. Neverím tomu, že s Kianom tu ešte sami zostávame na pár dní.

Dohodli sme sa, že tu zostaneme ešte dva dni a rovno sme si aj objednali letenky domov. Je to taký primeraný čas, aby sa mama nezbláznila od strachu.

Medzi tým ako sa oni balia, ja robím cestoviny. Priznávam, neviem variť a cestoviny sú asi najjednoduchšie jedlo, čo môžem spraviť. Kian mi pritom pomáha a neviem, či sa mi to iba zdá alebo vie variť lepšie ako ja. No, pravdu povediac, každý vie asi variť lepšie než ja.

On bol v podstate nútený naučiť kulinárčeniu, keďže žije sám. Nemôže predsa stále žiť iba z kupovaných jedál.

„Hmm. Vážne je to dobré." Pochváli ma Carmen, keď ujedá zo svojej porcie na tanieri.

„V podstate to navaril Kian." zasmejem sa a Carmen na neho prekvapene pozrie.

„No, ale už budeme musieť ísť." Rýchlo Povie Leonardo a servítkom si utrie ústa po tom, čo doje cestoviny.

Je 12 hodín poobede a obaja, ja aj Kian stojíme pri dverách a lúčime sa s krstnými a so Sherry, hoc sa budeme vidieť o také dva dni. Nevadí.

Carmen mi dáva podrobné inštrukcie ako mám nadstaviť alarm a ostatné podrobnosti ohľadom domu.  Rozlúčim sa s nimi a krstná si samozrejme neodpustí dať Kianovi bozk na líce.

Som presvedčená, že Kian používa nejaké čary, aby celá  ženská generácia Balmerovcou bola ním ohúrená. Inak si to neviem vysvetliť. 

*

„Biele, červené alebo ružové?" spýta sa Kian a pozerá do otvorenej chladničky na vína, ktorá je zabudovaná v kuchynskej linke.

„Hmmm. Červené." Poviem mu výber vína na ktoré mám práve chuť a načiahnem sa pre sklenené poháre na stopkách.  „Nezízaj." Napomeniem Kiana, keď vidím ako čumí na môj zadok, keď vyberám z hornej poličky poháre.

„óóó pardon." Povie smiešnym hlasom a zdvihne ruky hore v obrannom geste  .  Obaja sa na tom zasmeje a prejdem k nemu, aby som mu mohla dať rýchly bozk. Samozrejme, že on má iné plány a keď sa chcem od neho odtiahnuť, nedovolí mi to. Jednu ruku mi oblapí okolo trupu a prisunie si ma ešte bližšie k svojmu telu a náš bozk prehĺbi.

Keď mi jemne zahryzne do pery, neviem prečo, prinúti ma to zachichotať sa a odtiahnem sa od neho. „Poď." Chytím ho za ruku a ťahám na záhradu.

Znovu si sadneme na moje obľúbené miesto na  sedačke a ovládačom zapálim oheň na tom  ohnisku, ktorý ale vyzerá ako krb.

„Neviem či sa mi to iba zdá, alebo je Carmen mnou nejaká ohúrená." Zasmeje sa Kian, keď sedím v jeho náručí opretá o jeho hruď. Ruky má omotané okolo môjho trupu, ako to rád robieva a jemne mi prechádza po pokožke pod mojim tričkom.  V ruke mám pohár plný vína a stále mi z neho ubúda rýchlejšie a rýchlejšie. Kian si dal iba trošku, ževraj jemu to moc nechutí. No určite, je len vyberavý.

„No, to sa ti teda nezdá. Podľa ma by bola veľmi rada keby namiesto mňa, chodila s tebou ona." Poznamenám so smiechom a odpijem si z pohára.

„Bohužiaľ, má smolu, pretože ty si jediná ktorú chcem." Povie vážnym hlasom a pobozká  ma na krk.

„óóó, vážne?" odtiahnem sa od neho  a s úškrnom na neho pozriem. Do prázdneho pohára si dolejem ďalšie víno.

„Áno. Čo? Neveríš mi?" spýta sa ma s nadvihnutým obočím a snaží sa tváriť  seriózne, ale môj úškrn spôsobí, že aj jeho kútiky sa začnú zdvíhať dohora.

„Mala by som ti veriť?" odpijem si z pohára, no neustále udržujem s Kianom očný kontakt. Pohár Odložím na stôl a pomaly sa približujem tvárou ku Kianovi.

„To by si teda mala." Prehovorí a rukou zájde na môj chrbát. Teda vlastne trošku nižšie než je môj chrbát.

„V tom prípade ti verím." Poviem, keď som už úplne blízko pri jeho perách a s hlbokým citom ho pobozkám.

Ani neviem ako, ale zrazu sa ocitnem na Kianovych rukách. Rukami ma drží pod kolenami a za chrbátom. Aby som nespadla, musím sa chytiť jeho krku.

„č-čo to robíš?"

„čo tak dať si malé osvieženie?" povie hlbokým chrapľavým hlasom a ja si ani len nestihnem uvedomiť jeho slová a už som vo vode. Ona ma naozaj hodil do bazéna!

Hneď sa vynorím spod vody a odstránim si vlasy prilepené na mojej tvári. Očami sa snažím rýchlo vyhľadať Kiana, no to si on už sťahuje rifle   a iba v boxerkách skáče do vody.

„Kian!" zakričím pomedzi smiech, keď ma jeho skokom celú ošpliecha. Hneď na to sa vynorí a mokré vlasy si prehodí na jednu stranu.

So smiechom priplávam k nemu a svoje ruky oblapím okolo jeho krku.

„Takže toto má byť to malé osvieženie?"

„Uhm..." prikývne a jeho pohľad vyzerá ako zhypnotizovaný, keďže pozerá iba na moje pery a pritom si kúše do tej svojej. Provokatívne sa k nemu priblížim ešte viac a svoje telo nalepím na to jeho najviac ako sa dá.

Jeho ruky omotané okolo môjho pásu ho zrazu silne stisnú. Viem, čo všetko mu spôsobujem a to ma donúti uškrnúť sa. Jemne obtriem svoje pery o tie jeho, no nepobozkám ho. Keď zistí, že čakám, kým to spraví on ako prvý, najskôr zavrčí, no neváha ani chvíľu a priložení pery na tie moje. Vášnivo a chtivo.

Bozk preruším a začne si vyhŕňať mokré tričko, prilepené na mojom tele. Zdvíham ho pomaly a keď si ho prevlečiem cez hlavu, odhodím ho niekam do vody.  Kianové oči sa rozšíria a stmavnú. Vidím v nich túžbu, no taká istá sa určite odráža aj v mojich očiach.

Chytím do rúk jeho tvár a znovu ho vášnivo pobozkám.  Naše bozky sú dravé, no pritom stále v istom smere nežné, pretože sú plné lásky. Jeho horúci jazyk sa dotýka toho môjho a Kianove ruky si tlačia moje telo na to jeho čoraz viac. Bozkami prejde na môj krk a keď sa jeho jazyk dotkne miesta kde mám tepnu, slastne vydýchnem.  V bruchu mi lietajú motýle a po celom tele mi behá príjemná elektrina. 

Oči mám zatvorené, no keď ich otvorím, vidím krásnu modrú oblohu s hviezdami. Svietia a sú krásne, no nie krajšie ako oči muža, ktorý ma práve obdarúva bozkami.

Chcem ho. Chcem ho v každom možnom smere. Tu a teraz.

Rukami mu nežne prejdem po zátylku a odtiahnem sa od neho, no nie veľmi. Naše nosy sa dotýkajú a obaja si pozeráme hlboko do očí.

„Ideme do izby?" spýtam sa ho potichu a trošku neisto. Som si istá, že sa chcem dnes s Kianom vyspať, no aj tak sa mi hlas jemne trasie.

Na moju otázku neodpovie slovne, no jeho zaťatá sánka a chtivá, tmavá zelená v jeho očiach sú mi jasnou odpoveďou.

Preplávam ku stavaným schodkom z bazéna a Kian ide hneď za mnou. Nemôže si odpustiť jeho ruky na mojom zadku počas toho, ako vychádzam von a zopár bozkov. Keď vyjdem na suchú zem, otočím sa ku Kianovi, ktorý ma sleduje a prepletiem naše prsty. Vyslúžim si od neho krásny úsmev a vedie nás cez dom až do mojej dočasnej izby.

Zastavíme sa pred posteľou a Kian zažne malú lampu, pretože je tu úplna tma. Prejde k dverám, ktoré zatvorí, no hneď  sa vráti ku mne.

S hlbokým nádychom na neho pozriem a čakám na jeho reakciu.

Chytí ma za boky a pritisne si ma k sebe. Nežne ma pobozká na pery, no čím viac bozky prehlbuje, tým sú vášnivejšie. O chvíľu ucítim jeho studené prsty na mojom pleci ako mi sťahuje ľavé ramienko na podprsenke dolu. Keď spadne pod moje plecia, venuje mi naň pár jemných bozkov. 

O chvíľu zopakuje to isté na druhej strane. Končekmi prstov prejde po mojej pokožke na chrbte, až sa dostane ku zapínaniu podprsenky. Na tele mi nabehne husia koža aj keď mi líca horia ako oheň.  Jednoducho ju odopne a ja neváham a nechám ju, nech spadne z môjho tela na zem.

Rukami, ktoré sa mi jemne trasú, zaháčim o lem mojich nohavičiek a pomaly si ich začnem sťahovať dolu. Neustále pozerám Kianovi do očí a keď posledný kúsok môjho oblečenia spadne na zem, pomaly si ma očami premeriava. Ústa sa mu jemne pootvoria  a obe ruky položí no moje boky.

Začne ma obohacovať bozkami a rukami prechádza po celom mojom tele, akoby sa chcel dotknúť každej jednej časti. Moje ruky sú uložené na jeho šiji a mám pocit, že teplota v izbe stúpla o desiatky stupňov. Jeho vášnivé bozky mi spôsobujú neopísateľnú slasť a perami nezostáva len na mojich perách, ale putuje nimi po mojej sánke a krku.

Zopár vzdychov sa prederie cez moje ústa a keď si ma Kian prirazí o seba, aj z jeho úst vyjde povzdych. Veľmi dobre cítim ako je vzrušený.

Začneme sa posúvať dozadu a o chvíľu narazím nohami do postele. Prirodzene spadnem na mäkký matrac. Kian sa ku mne hneď nakloní a venuje mi dlhý bozk. Potom sa odtiahne a prejde ku svojej taške, ktorá je odložená pri skrini.

Využijem zatiaľ čas a posuniem sa vyššie na posteľ k poduškám.

Kian v ruke drží modrý balíček a sadne si už bez boxeriek na posteľ. Ani sa nenazdám a už sa znovu skláňa nado mnou a nežne ma pobozká.

„Si si istá?" pozrie mi do očí, no aj napriek malému svetlu v nich určite môže vidieť všetky moje pocity. Som nervózna, ale aj nedočkavá a šťastná. 

Prikývnem a vyslúžim si od Kiana ďalší nežný bozk.

Kian vie, že nikdy pred tým som sex nemala a som rada, že na  mňa nikdy netlačil.

Keď sa s Kianom spojíme, ucítim tlak. Nie je to nič príjemné. Sústredene sa pozerá do mojej tváre a viem, že sa snaží byť čo najopatrnejší. Najskôr to naozaj nie je príjemné, no Kian sa mi to snaží čo najviac spríjemniť bozkami a postupne bolesť zaniká. Jeho bozky k tomu dopomáhajú ešte viac a naše telá sa súmerne o seba trú.

„Ľúbim ťa." Šepne počas toho ako sa pomaly pohybuje a pobozká ma na pery. 

„Aj ja teba." Poviem, keď sa perami presunie na môj krk.

Telo sa mi chveje a je to naozaj krásne ako sme zrazu jedno telo. Prsty zaborím do jeho kučier a jemne za ne zaťahám. Potom ich presuniem na  Kianov chrbát, kde zanechám červené stopy a to spôsobí jeho ťažký vzdych do môjho krku.

„Bože."  Zamrmle a začne sa pohybovať o trošku rýchlejšie, no nie priveľmi. Berie ohľad na to, že som to pred tým nikdy nezažila a všetko robí veľmi jemne a nežne. Jednu ruku má vedľa mojej hlavy a pravou mi prechádza po nahom tele. Prechádza cez boky na zadok a zastaví na stehne, ktoré stlačí a zdvihne vyššie tak, aby bolo opreté o jeho telo.

Cítim sa úžasne a hoc sa na Kianovom čele začnú črtať jemné trblietky od potu, nezabráni mi to v tom, aby som ho obdarúvala bozkami na jeho krku.  Znovu započujem ďalší jeho vzdych a ten sa spojí s tým mojim, keď mi Kian stlačí zadok ešte viac.

Cítim, že už obaja prichádzame k nášmu spoločnému cieľu. Všetko je ešte intenzívnejšie a o chvíľu vo mne vypukne vlna potešenia. Dám to dostatočne najavo silným stiskom Kianovho bicepsu a silným vzdychnutím a o chvíľu na to príde uspokojenie aj u Kiana.

Postupne prestáva s pohybmi a zadýchaný si uloží hlavu na moju hruď. Oči mám zatvorené a pomaly sa nám obom ukludnuje dýchanie.  Otvorím oči a pozriem na Kiana, keď cítim ako zdvihol svoju hlavu a zanechá mi dva bozky na mojich prsiach. Toto si samozrejme nemohol odpustiť.

Zasmejem sa nad jeho gestom a keď sa posadí a odloží použitý kondóm, ja sa načiahnem pre tenkú hodvábnu prikrývku a zakryjem svoje nahé telo.

Kian sa ku mne hneď vráti a ľahne si tak, že má opretú hlavu o čelo postele.

„Poď ku mne." Prisuniem sa k nemu a hlavu si uložím na jeho hruď. „Bolelo to?"  spýta sa akoby s výčitkou v hlase.

Hlavu pootočím k nemu a usmejem sa na neho. Záporne pokrútim hlavou a načiahnem sa tvárou k nemu pre pusu. S radosťou mi jednu venuje. Teda, nie len jednu. „Bolo to krásne." Poviem a vidím v jeho očiach radosť.

Znovu si hlavu uložím naspäť na jeho hrudník a započúvam sa do bitia jeho srdca. Bije veľmi  silno. Jednou rukou ma Kian drží okolo ramien a druhou prechádza pre mojej ruke, ktorú mám uloženú na jeho vypracovanom bruchu.

„Mala by som sa ísť osprchovať, som spotená." Zamrmlem, keď mám už zatvorené oči a som až príliš unavená na to, aby som to skutočne išla spraviť.

„Ne eee. Zamrnčí Kian, ktorý určite tiež už napoly spí.

Stisnem Kiana vo svojom náručí a veľmi rýchlo upadnem do hlbokého spánku.

Continuă lectura

O să-ți placă și

Fake Family De Sladkych16

Ficțiune adolescenți

303K 8.9K 83
"Ak chceš sex stačí povedať" uškrnie sa. Hneď sa od neho odtiahnem. "Bože ty si prasa" buchnem ho do pleca a odídem. "Ak by si si to rozmyslela stačí...
Nepoddajná Charizma De dqnxxlq

Ficțiune adolescenți

130K 5.2K 46
,,Čo to je?" spýtal sa, ani sa nenamáhal pozerať na skicár na zemi predo mnou. Namiesto toho jeho oči boli uzamknuté v mojich. Prehltla som sliny, z...
Cigarettes De S****a

Ficțiune adolescenți

349K 19.2K 52
„Nauč ma fajčiť." „Otvor ústa do písmena O."Urobila som ako nakázal a v momente ho pochytil záchvat smiechu. Až potom som pochopila, že moja požiadav...