More than enough |SK| ✔ - ED...

By Cassie0W

273K 10.6K 192

#2 in Fanfiction - 12.5.2018 ♥ #5 in Teen Fiction - 5.4.2017 ♥ Everything is blurry, but the feelings are rea... More

Intro
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46
Part 47
Part 48
Part 49
Part 50
Part 51
Epilóg

Part 38

4.6K 179 0
By Cassie0W

Neviem ako dlho sme tam takto stáli, ale užívala som si to.

„Asi..." pomaly sa od neho odtiahnem. „Asi by som sa mala ísť odmaľovať." Poviem a ukážem na svoju tvár. Make-up je už dávno fuč, o čo sa postarali moje slzy a oči mám určite celé rozmazané.

„Leonardo nám vlastne poslal vodiča, aby sme prišli na ples." Pomaly prehovorí a nasleduje ma do kúpeľne.

„Vážne nemám náladu a ani silu ísť niekam na ples." Poviem, keď vstúpim do kúpeľne a začnem sa hrabať v skrinkách a hľadať niečo na odlíčenie. Kian si sadne na okraj vane blízko pri mňa a založí si ruky na hrudi.

„To som rád, pretože si neviem predstaviť mňa na plese." Uškrnie sa a po všetkých tých slzách sa obaja zasmejeme.

Na tampón si nanesiem odličovacie mlieko a celú tvár zbavím zbytkového make-upu. Aj keď ho už veľa nezostalo.

„Nepozeraj tak na mňa." Poviem Kianovi a utriem si už očistenú, mokrú tvár do jedného z bielych uterákov. Celý čas na mňa ticho hľadí.

„Si taká krásna." Povie potichu a chytí ma za boky. Jemne si ma pritiahne k sebe a svoje ruky spojí za mojím chrbtom. Tie svoje uložím na jeho pleciach a prejdem nimi až k jeho krku. „Neskutočne ťa ľúbim."

„Aj ja ťa ľúbim, ale vieš, že ak sa to stane novu tak..."

„Nestane. Už nikdy nespravím takú chyba, že by som mohol o teba prísť. Nikdy. Bol som tak hlúpy." Prehovorí ešte pred tým, než stihnem dopovedať vetu.

Nepoviem nič, iba ho nežne pohladím po tvári. Zavrie očí a vydýchne si.

„Už ťa nikdy nesklamem." Otvorí oči a verne pozrie do tých mojich.

Dúfam, že to tak bude. Nechcem byť už od neho odlúčená a taktiež nechcem znovu cítiť to sklamanie.

„Dúfam, že mi veríš, že som s Annabel nič nemal. Naozaj. Viem, že to tak nevyzerá, ale neklamem ti. Si jediná, ktorú som kedy chcel." Zelená v jeho očiach je teraz svetlejšia, než hocikedy pred tým a ja by som mu v tento moment uverila aj to najväčšie klamstvo sveta. Ale nejako proste viem, že ma neklame. Verím mu.

S malým úsmevom na tvári prikývnem a nahnem sa pre bozk. Nežne ho pobozkám a užívam si jeho mäkké pery na tých mojich. Som ním tak pobláznená, že to neviem slovami ani popísať. Keď sa odo mňa odtiahne a usmeje sa na mňa, žalúdok mi začne zvierať od toľkého šťastia , čo práve cítim a srdce bije, akoby skákalo od radosti.

Znovu Kiana silno stisnem vo svojom náručí a spokojne privriem oči.

*

„Bianca." počujem Kianov hlas pri mojom uchu. „Zlato." Pohladí ma po tvári a ja pomaly otvorím oči.

„Hm?" zdvihnem hlavu z Kianovej hrude a pozriem mu do tváre. Črtá sa mu tam, ako vždy, jeho typický úškrn. Ten mi veľmi chýbal.

„Poď, ideme spať." Povie potichu a zloží moje nohy na zem, ktoré boli pred tým prehodené cez tie jeho.

Po tom ako som sa odmaľovala a Kian informoval šoféra, že jeho služby už nebudeme potrebovať, sme si šli s Kianom sadnúť do záhrady pri oheň, na mäkké sedačky a nejako som pri tom ako mi Kian rozprával, zaspala. Na sebe mám ešte stále čierne šaty, pretože sa mi až príliš páčili na to, aby som si ich dala hneď dole. Ani som si ich neužila, mala som ich na sebe dokopy možno tak hodinu.

Rozospato sa postavím a natiahnem ruky k nebu. Kian uloží svoju ruku na môj chrbát a kráča vedľa mňa až do izby. Pomaly ani nevidím kam šliapem, idem len po pamäti, pretože som taká unavená, že nedokážem ani otvoriť oči. Toľký plač, ktorý tu dneska prebehol ma unavil viac ako nejaký maratón, ktorý by som aj tak nebola schopná zabehnúť.

„Nič nevidím." Zamrnčím, keď Kian zatvorí dvere a zostane tu úplná tma.

Zrazu zažne veľké svetlo, ktoré ma v momente oslepí. „Lepšie?" posmešne sa zasmeje.

„Preboha, zhasni to." Zvraštím obočie a hodím sa na posteľ.

O chvíľu Kian zažne malé svetlo vedľa postele, ktoré je sto krát lepšie než to otrasné, silné svetlo na strope.

„Zlato, ešte sa postav, nebudeš spať v tých šatách." Povie potichu a chytí mi ruky. Hoc s veľkou nevôľou, no vďaka jeho pomoci sa postavím a Kian si ma otočí chrbtom.

Zips mi pomaly rozopína a ako vidím, vôbec nemá naponáhlo. Stále mám zatvorené oči a ešte pred tým, než si stihnem dať dole ramienka, spraví to za mňa Kian. šaty spadnú na zem a ja z nich vystúpim. Otočím sa k nemu a to ma donúti otvoriť oči. Stojím pred ním len v spodnom prádle, ako vždy v bielom. Očami behá po celom mojom tele a ústa má jemne pootvorené.

„Utri si sliny." Poviem uštipačne a prebehnem mu prstom po brade.

Rýchlo si ľahnem do postele a zakryjem sa paplónom.

„A nechceš náhodou aj pyžamo?" zasmeje sa.

„Náhodou nie. " odpoviem a zatvorím oči. „Nekecaj a už poď konečne ku mne."

Nič mi neodpovie, iba počujem ako si vyzlieka nohavice a keď si konečne priľahne a pritisne si ma ku hrudi cítim, že mu chýba aj tričko. Ešteže.

Ruku ma oblapenú okolo môjho trupu a obaja máme skrčené nohy.

„Ľúbim ťa." Zašepká a vtisne mi pod ucho jemný bozk.

„Aj ja teba." Takmer nezrozumiteľne zamrmlem a v momente padám do ríše snov.

*

Ráno sa zobudím na lúče slnka zasahujúce moje oči. Automaticky zvraštím obočie a rýchlo ich znovu zavriem . Keď sa pomrvím, Kianove ruky pevnejšie zovrú moje telo. Drží ho rovnako ako včera večer, keď som zaspávala.

Pomaly sa otočím a ľahnem si chrbtom na matrac a vyrovnám sa. Hlavu pootočím ku Kianovi, ktorý stále ešte pokojne spí.

Prstami mu jemne prejdem po líci a obdivujem jeho krásnu tvár. Milujem na ňom snáď každý jeden detail.

Po mojom nežnom dotyku sa mu na tvári objaví malinký úsmev. Najskôr to pripisujem nejakému snu alebo pokojnému spánku, no keď pootvorí jedno oko a s úsmevom na mňa pozrie, viem, že to má na svedomí môj dotyk.

„Dobrá ráno." Poviem a taktiež sa na neho usmejem.

„Dobré." Prehovorí s jeho chrapľákom.

„Mali by sme vstávať."

„Mali?" zamračí sa na znak, že sa mu nechce zrovna dvakrát vychádzať z tejto pohodlnej postele.

„Áno, mali." Zopakujem, no spravím presný opak toho, čo hovorím. Prisuniem sa ku Kianovi ešte bližšie a aj ja zatvorím oči, rovnako ako Kian.

Trvá nám to zhruba pól hodinu kým sa vytrepeme z postele a spoločne prídeme do kuchyne. Za stolom sedí iba Sherry, ktorá pije kávu. Ako náhle nás uvidí, na tvári sa jej objaví úsmev väčší než je slnko.

„Dobrá ránko." Hneď nás pozdraví, ani len nestihneme obaja vstúpiť do miestnosti.

„Dobré." Zasmejem sa na jej výraze a otvorím chladničku.

„Kde je tu kúpeľňa?" spýta sa Kian.

„Na chodbe, druhé dvere napravo." Poviem a on sa hneď vytratí z kuchyne. „Sherry, môžem s tebou hovoriť?" prejdem k nej spolu s dvomi pohármi plnými džúsu. Jeden pre mňa a jeden pre Kiana.

„Áááno?" nadšene sa na mňa pozrie a presne vie, čo sa jej chcem spýtať.

„Ako je možné, že sa tu Kian včera zrazu, len tak objavil? Ty si to akože všetko plánovala?" posadím sa oproti nej a pozerám na ňu so zdvihnutým obočím.

„Nooo, nie tak celkom. Len keď som ťa videla aká si bez života a nedokázala si si to tu poriadne ani užiť a tiež som vedela, že vy dvaja blázni by ste si to akurát komplikovali, tak som tomu trošku dopomohla. Kde sa môžete lepšie uzmieriť než na Floride? S Carmen som to všetko dohodla a ona bola asi ešte viac nadšená ako ja a to je už čo povedať. " s úškrnom dvakrát nadvihne obočie a ja iba nad ňou prekrútim očami.

Samozrejme, že do toho musela byť zapletená aj krstná, inak by to ani nešlo.

„Si blázon, naozaj."

„Nevadí." Zasmeje sa a odpije si z kávy, ktorú drží v ruke.

O chvíľu cítim za sebou telo, z ktorého ide príjemné teplo. Kian ma pobozká na vrch hlavy a sadne si vedľa mňa. Pohľad pootočím k nemu a obaja sa na seba usmejeme.

Posuniem pred neho pohár s džúsom a odpijem si z toho môjho.

Keď sa pozriem na Sherry, s nenápadným úškrnom nás sleduje a pred tým než stihne niečo povedať ju predbehne Carmen, ktorá práve vstúpi do kuchyne.

„Prajem dobré ráno." Pozdraví nás a nalieva si kávu do bielej šálky. Vážne? Ešte aj šálku musí mať bielu?

„Kedy dnes odchádzame?" spýtam sa jej a ona sa s potmehúckym úsmevom na mňa pozrie.

„No...lietadlo nám odchádza o druhej, aleee...no vieš, napadlo mi, či by si tu ty a Kian ešte nechceli zostať. Vieš, len tak na jeden alebo dva dni. Viem, že si plánovala, že sem pôjdete spolu a mne to teda určite nerobí problém ti to tu na pár dni prenechať."

„To myslíš vážne?" pozriem na ňu so široko otvorenými očami od údivu a keď pozriem na Kiana, na tvári ma taktiež prekvapený výraz, ktorý hneď vystrieda jeho krásny úsmev.

„No jasné. A Neboj sa, s mamu to vybavím." Povie, akoby čítala moje myšlienky a vedela, čo som chcela povedať.

„Zostaneme?" nadšene sa spýtam Kiana a chytím ho za koleno.

„No, ak vám to teda nebude vadiť..." pozrie na Carmen a ona sa na neho urážlivo pozrie.

„Aké nám? Prosím ťa, tykaj mi, nie som zase až taká stará, aby si mi vykal." Prekrúti očami a zasmeje. „A nie, určite mi to nebude vadiť, veď sama som vám to navrhla."

„Tak teda zostávame." Široko sa na mňa usmeje, ruku si prehodí cez moje plecia a prisunie si ma bližšie k nemu.


Ahojte iba vám chcem poďakovať za to, akí úžasní ste. ďakujem za všetky krásne komentáre, ktoré ma vždy potešia a potom sa kvôli vám usmievam celý deň ako slniečko na hnoji :D takže, naozaj ďakujem a dúfam, že aj dnešná časť sa vám páčila :)

Continue Reading

You'll Also Like

754K 37.9K 46
Od strednej boli najlepší priatelia. Ona a on. Ona pracuje ako sekretárka riaditeľa firmy. On je bohatý majiteľ celosvetovo známej reštaurácie, ktorá...
466K 16.9K 79
Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubývajúca je cool a šialená Lua, ktorá ju z...
118K 4K 73
Láska, nenávisť a pomsta. Z toho nikdy nevzišlo nič dobré. ..... Riley je 18 ročné dievča, ktoré sa ocitne v nes...