More than enough |SK| ✔ - ED...

By Cassie0W

273K 10.6K 192

#2 in Fanfiction - 12.5.2018 ♥ #5 in Teen Fiction - 5.4.2017 ♥ Everything is blurry, but the feelings are rea... More

Intro
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46
Part 47
Part 48
Part 49
Part 50
Part 51
Epilóg

Part 31

3.8K 175 7
By Cassie0W

Boli 3 hodiny poobede a už som vedela, že niečo rozhodne nie je v poriadku, keď mi Kian celý deň nezdvihol mobil. Vôbec nič, žiadna odozva sa mi od neho nedostala. Skúšala som sa mu dovolať hádam aj milión krát, no on sa neunúval to zdvihnúť ani raz. Dokonca mi ani raz nezrušil hovor, nechal ma len tak vyzváňať, no zbytočne a v úplnej nevedomosti.

Práve s Vivien sedíme v Nathovom aute a čakáme, kým do kufra naprace všetky veci. Samozrejme, že keď Vivien videla môj ustráchaný pohľad, zakiaľ som sa snažila dovolať Kianovi, všetko som jej musela rozpovedať. Ak mám pravdu povedať, bojím sa Kianovej reakcie, no na druhú stranu chcem už čo najskôr byť pri ňom, aby som mu to mohla vysvetliť. Teraz už nepochybujem o tom, že nás videl a vysvetlil si to po svojom.

Cesta trvala takmer 3 hodiny. Do New Yorku sme prišli okolo šiestej večer. Nath dobre poznal cestu a aj miesto, kde sa odohráva festival, pretože sa ho zúčastňuje už niekoľko rokov.

Zastavíme na veľkom parkovisku plnom áut a všetci si zoberieme z kufra veci. Športovú tašku v ktorej mám natlačené všetko potrebné, si prehodím cez plece a nasledujem Natha. Pred chvíľou volal s Tariqom, ktorý ho navigoval na miesto, kde majú rozložené stany. S Vivien sme šli za Nathom a Sherry a pri pohľade na ich prepletené ruky som sa musela usmiať. Sú spolu naozaj zlatí.

Po chvíli sme sa dostavili na miesto, kde boli tri veľké stany, do ktorých sa zmestia najmenej 4 osoby. Už z diaľky nám kývala Nikki, ktorá stála pred stanmi, aby sme vedeli , ktoré presne sú tie ich.  Aj keď sme sa snažili pomôcť Nathovi so stavaním stanov, neboli sme nijako užitočné a on to zvládol aj bez našej pomoci veľmi rýchlo.

„Kde je Kian?" snažím sa zistiť od Nikki, kde sa Kian nachádza, keďže nie je ochotný mi ani len zdvihnúť telefón.

Vyzerá celkom prekvapene, že sa jej to pýtam. „V Chill zóne. Sú tam všetci rozvalení na sedačkách."

Super. Hlavne keď neviem, kde chill zóna je.  Našťastie Nath vie presne, kde to je a spoločne sa tam vyberieme.

Nath nás prevedie cez rôzne zóny a časti festivalu, až napokon uvidím nápis Chill zóna. Je to niečo ako veľký prístrešok, no priestor je celý otvorený a pod prístreškom je množstvo sedačiek, húpacích kresiel a rôznych podobných blbostí, kde sa dá posedieť. 

Hneď sa začnem obzerať po priestore a moje oči sa rýchlo snažia vyhľadať Kiana.

„Tam sú, už ich vidím." Povie Sherry, no ja ich stále nemôžem zbadať.  Nasledujem teda jej kroky, no v momente, keď uvidím skupinku ľudí, ktorých veľmi dobre poznám, zasekne sa mi dych. Akoby ma niekto riadne praštil do hrude. Moje kroky sa v momente zastavia a srdce mi začne byť ako splašené. Nielenže bije ako splašené, ono doslova puká.

Pozerám sa na Kiana, ktorý sedí na jednej zo sedačiek a na jeho nohách má uloženú Annabel.

Annabel.

Neveriacky pozerám, takmer bez mihnutia oka a aj keď nechcem, z očí mi samé začnú padať slzy. Líca mám rýchlo vlhké a jediné, čo dokážem urobiť je stáť a pozerať sa na nich dvoch.

Nie, tomuto neverím. To je nejaký vtip?

„Čo to kurva..." zastaví sa pri mne Vivien a nechápavo pozerá na to, čo sa deje pred mojimi očami.

Ešte si nás nikto nevšimol a Annabel s úsmevom sedí v Kianovom lone a ruky ma obtočené okolo jeho krku.

Kian má v ruke fľašu rumu, z ktorej sa napije a nechutne sa zatvári.

Pri srdci ma pichne ešte viac, keď vidím ako Annabel pobozká Kiana a od krku sa mu posúva až k perám.

Toto sa nedeje naozaj. Chcú si zo mňa vystreliť alebo čo?  Líca mám už celé zaslzené, no stále som akoby v tranze a nič nedokážem urobiť. Nedokážem sa ani len pohnúť. Hrudník ma bolí čoraz viac a viac a pridáva sa k tomu aj môj žalúdok. Mám pocit, akoby som sa mala povracať.

„No! Konečne ste tu!" zakričí známy hlas, no nemám tušenia, kto to bol.  Tento hlas si taktiež získa Kianovu pozornosť a keď uvidí prichádzať Natha, očami začne blúdiť po celom priestranstve.

Viem, že hľadá mňa. Chce sa mi neboj ukázať s Annabel?

Naše oči sa stretnú len na niekoľko sekúnd, pretože po tom, čo ho Annabel znovu pobozká, už viac tento tlak nevydržím a rýchlo sa odtiaľto rozbehnem preč. Utekám rovnakou cestou, akou sme sem prišli a snažím sa čo najrýchlejšie dostať k našim stanom.

Prečo? Prečo to Kian robí? Do očí sa mi hrnie čoraz viac a viac sĺz, že takmer ani len nevidím a bolesť na hrudníku neustupuje.

Rukou si chytím hrudník a cez vzlyky sa naozaj nemôžem poriadne nadýchnuť. Svoje kroky zastavím na pol ceste a rukami sa začnem ovievať a všelijako nimi šermovať pred svojou tvárou.

Bože. Čo mám robiť? Dych sa mi stále neupokojuje a ja pomaly ale isto prichádzam o všetok kyslík v mojich pľúcach.

„Bianca, preboha!" zrazu sa pri mne objaví Vivien. Jej ruky ma nasilu posadia na zem, pričom mi jemne búcha po chrbte.

Pomaly cítim, ako sa ku mne dostáva čoraz viac kyslíku a moje dýchanie sa stáva stabilnejšie.

„Si v poriadku?" Spýta sa ma, keď sa vystriem a môžem sa konečne nadýchnuť. Chcela som jej odpovedať, že som okej, no nedokázala som to. Namiesto slovíčka áno zo mňa vyšiel vzlyk a z oči vodopády sĺz.

Na tvári sa jej objavil ľútostivý pohľad a rýchlo si ma vzala do náručia. Stískala som ju tak silno, ako som len mohla a plakala som ešte viac. Teraz ma nezaujímalo, že mam rozmazanú celú špirálu a že zrejme na mňa okolo idúci pozerajú ako na blázna. Chce sa mi plakať a nedokážem to nijako kontrolovať.

„Ššš." Snaží sa ma upokojiť Vivien. „To bude dobré, neboj." Hladká ma po chrbte, no to moje vzlyky neutišuje, práve naopak. Rozplačem sa ešte viac.

„Poď, ideme do stanu."  Povie a chytí ma okolo pliec. Nohy sa mi ťažko pohybujú, no spolupracujem s ňou a nechám sa viesť. Keď sa dostaneme k stanu, Vivien si ku mne prisadne a znovu ma objíme.

„Prečo?" potichu šepnem a odtiahnem sa od nej. S červenými, uplakanými očami pozriem do tých jej, ustráchaných.

„Nechápem." Pokrúti hlavou. „Prosím ťa neplač, je to idiot. Prvotriedny idiot." Povie a pohladí ma po kolene.

Ako nemám plakať? Ide to samo a v srdci cítim neskutočnú bolesť. 

Prečo dovolil Annabel, aby ho bozkávala a  takto sa ho dotýkala? Prečo?

„Poďme odtiaľto radšej preč, nechcem ho tu stretnúť."

„No nie, ja pekne pôjdem za ním a riadne mu vynadám. Čo si o sebe myslí?"

„Vivien, prosím! Prosím ťa, poďme niekam, hocikam, len nebudme tu."

Vivien si ťažko vzdychne a prikývne.

„Počkaj, zotriem ti špirálu." Zastaví ma pred tým, než vyjdem zo stanu. Z tašky vytiahene vlhčené obrúsky a zotrie mi špirálu, ktorú mám roztečenú určite po celej tvári. „Okej, poď." Chytí ma za ruku a spoločne ideme, ani neviem kam.

Nakoniec prejdeme na parkovisko a posadíme sa na obrubník, na miesto, kde nie je žiadne auto.

Moje vzlyky sa opäť vydrú na povrch a jediné na čo sa zmôžem, je uložiť si hlavu do dlaní a plakať. Ani len nemám slov na to, čo sa deje.

„No tak, Bianca...." upokojuje ma Vivien.

„A-asi sa pôjdem prejsť. Sama." Poviem jej a postavím sa zo zeme.

„No tak to teda nie! Nikam ťa samú v takomto stave nepustím!" postaví sa aj ona a založí si ruky na prsiach.

„Vivien.." bolestivo si vydýchnem. Áno bolestivo, pretože z toľkého plaču ma bolí celé telo. Čo všetko by som dala za to, keby to bolo len telo, ale je to aj srdce. Srdce je to, čo ma najviac bolí. „Naozaj teraz nemám náladu na hádky. Chceš mi pomôcť? Tak ma nechaj chvíľu osamote, prosím." Snažím sa ju presvedčiť. Hoc viem, že sa jej to vôbec nepozdáva, nechce mi spôsobovať ešte väčšie zlo a tak súhlasí. „Ale do pól hodiny sa vrátiš a maj mobil stále pri sebe.  Nie, že keď ti budem volať mi to nezdvihneš, jasné?!" výhražne na mňa pozrie a čaká na odpoveď. S falošným úsmevom prikývnem. „Dobre. Mám ťa rada." Povie a zanechá mi na líci bozk. Pozerám sa na jej chrbát ako odo ma odchádza. Znovu sa posadím na to isté miesto a znovu sa rozplačem.

Bože, ja krava! Prečo som vôbec dovolila si Kiana ku sebe vpustiť?! Už od začiatku mi všetci hovorili, že Kian nie je na vzťahy, tak prečo som si myslela, že pri mne bude iný? Tak ľahko som sa na neho namotala a pustila ho k sebe! Prečo by sa mal práve kvôli mne zmeniť? Tie jeho slová, ako pre neho veľa znamenám, boli iba hlúposti! Nič z toho nebola pravda a to ma štve ešte viac.

A tie jeho slová ako žiadna Annabel pre neho neexistuje, tiež výmysly!

To má byť akože odplata za Adama? Vážne sa takto Kian ponižuje? Prišla som sem so zámerom mu vysvetliť, že to, čo videl, nebolo tak, ako si on myslí a pritom ho tu ja nájdem ako sa s Annabel bozkáva a objíma. Odmietla som Adama, pretože jediný v mojich očiach a v mojom srdci je Kian a on mi spraví niečo takéto... očividne, ja nie som pre neho jediná.

Z očí mi vychádzajú stále nové slzy, no vzlyky sa postupne utíšili. Nemám už na ne silu. Nemám silu na hysterické  plakanie.

Musím to zapiť. Musím zapiť tú bolesť.

Mobil si vypnem, pretože viem, že sa do pól hodiny určite nevrátim a mobil by mi vo vrecku vibroval každú minútu. Za toto ma Vivien určite prizabije.

Rýchlo sa postavím a snažím sa nájsť najbližší bar. Nie je to až také ťažké, keďže sme na festivale a tu je bar na každom kroku. Nakoniec zakotvím pri jednom, ktorý nie je jeden z tých najväčších, ale určite sa nedá považovať ani za malý.

„Dva krát vodku a jednu kolu." Poviem čašníkovi a pár minúť na to mám pred sebou svoju objednávku.

Tak teda, na zdravie. Alebo skôr na to, aby som sa už nikdy nedala nachytať a hlavne neverila Kianovym hlúpym slovám. Už nikdy viac.

Jeden pohár vodky do seba rýchlo kopnem a ten druhý vypijem ešte rýchlejšie. Tvár sa mi skrúti do čudnej grimasy, no vôbec to neriešim a sadnem si za bar.

Bože, Bianca, už neplač! 

V mysli sa pokarhám za slzy, ktoré nedobrovoľne vychádzajú. Nedajú sa zastaviť len tak, že by som si to priala.

„Hej, slečna , slečna!" posadí sa vedľa mňa skupina troch chlapcov a dvoch dievčat. Všetci sú tmavší, pekne opálení, tmavé vlasy, hnedé oči. Tipovala by som, že sú to taliani. Aj ich prízvuk tomu nasvedčuje. „Neviem, prečo plačete, ale určite s tým hneď prestaňte. Ste predsa na festivale a teraz...teraz tu máte nás! Verte mi, pri nás budete plakať jedine tak od smiechu. Je to jasné?" usmeje sa na mňa jeden z nich a objíme ma okolo pliec. Som nútená sa usmiať, pretože ich charizma a dobrá nálada vyžarujú na sto kilometrov. „Ja som to vravel, už je tam malý úsmev." Ukáže na mňa a zasmejem sa ešte viac.

Ďakujem za krásnu odozvu k minulej časti veľmi ste ma potešili :) dúfam, že aj táto sa vám páčila a zanecháte aj teraz vote&koment.
A ešte mám na vás otázku. Ste radšej, keď pridávam kratšie časti, ale často alebo dlhšie časti, ale trošku neskôr?


Continue Reading

You'll Also Like

175K 4.6K 40
Ak vás omrzeli príbehy o nevinnej hlavnej hrdinke, toto je príbeh pre vás. Hlavná postava nie je žiadne béčko, má vlastný rozum a útoky vie oplácať r...
Cigarettes By S****a

Teen Fiction

349K 19.2K 52
„Nauč ma fajčiť." „Otvor ústa do písmena O."Urobila som ako nakázal a v momente ho pochytil záchvat smiechu. Až potom som pochopila, že moja požiadav...
169K 8.1K 54
(Poisonous blood) ,, Už viac nie si naša dcéra! Vypadni z nášho domu a viac sa nevracaj! Si monštrum!" skríkol otec a mama mu plakala v náručí. ****...