Blake Hansen

By Andia1210

72.7K 2.8K 413

A nevemből kiindulva gyanítom nem kell bemutatkoznom. A gyerekkoromat figyelemmel kísérhettétek így arról se... More

1. Hansen
2. Vacsora
3. Interjú?
4. Kávét
5. Meg fogok bolondulni
6. Kiöltek minden érzést a szívemből
7. Vásárlás
8. Nem a csajom!
9. Nem nyílik az ajtó
10. Vihar
11. Maga lázas?
12. Esernyő
13. Csak Blake
14. Megfázás
15. Doktor néni
16. Nem randi!
17. A nevetése
18. Madelyn
19. Részeg pillanat
20. Milliárdos
21. Őszinteség
22. Karácsonyi party
23. Akarom!
24. Havas alpok
25. Élethű látomás
26. Csak nem dugtok?
28. Te fent én lent
29. Álmatlanság
30. Tök pontos
31. Meglepetés
32. Édes mint a méz
33. Utolsó kívánság napsugár?
34. Félek tőled
35. Csata
36. Olyan vagyok mint az exe..
37. Mámor
38. Telhetetlen
39. Pók?
40. Nyerő csapat
41. Rózsa vagy tulipán?
42. Randi
43. Blake maci
44. Vibrálás
45. Többre vagy képes!
46. Te vagy akiről álmodtam
47. Visszavágó
48. Féltékeny típus
49. Vallomás
50. Egyetlen szó
51. Rossz fiú
52. Téged nem indít be?
53. Kipróbálhatom?
54. Töltény nélkül!
55. Rég látott ellenség
56. Leszarom ha könyörögnek
57. Hansen rezidencia
58. Én ölöm meg!
59. A régi ágy
60. Díszpinty
61. Vörös csipke
62. Csali
63. Egy vérbeli Hansen bosszúja
64. Mond ki édesem!
65. Életem végéig
66. Csók?
67. Köszönetnyilvánítás

27. Családi vacsora egy angyallal

1K 38 0
By Andia1210

-Hhh... nem... nem megy Blake!-járkált fel-alá a szobában.
-Gyere kérlek. Gyanítom éhes vagy. Lemegyünk és kajálunk egyet. Nem kell senkihez hozzászólni se.-nyúltam a keze után és húztam közelebb magamhoz.
-De mindenki bámul. Apád ijesztő! Az a másik manus is...
-Steve?
-Igen! Az is tök para! Mekkora darab az a hapi?
-Hhh... Steve talpig úri ember. Apám meg... hát nem mondom hogy maga a szentlélek, de tudja mikor mit kell mondani. Nem fog se piszkálni, se faggatni.
-Istenem. Mindjárt behányok az idegtől.-szorította össze a szemeit. Kezei jég hidegek voltak annyira izgult szegény.
-Mit tegyek hogy megnyugodj?-kérdeztem halkan.
-Üss agyon!-motyogta az orra alatt.
-Nem teszem meg azt! Mást kérj.
-Nyugtató?
-Nem nyugtatózlak be! -húztam még közelebb így a lábaim közt ácsorgott. Kezeit az ajkamhoz húzva finoman megpusziltam, majd ahogy felnéztem rá a mellkasomhoz húzva melegíteni kezdtem.
-Nem.. nem szeretnék beszélgetni Blake.
-Nem is kell. Leülsz mellettem és eszünk. Ennyi.
-Tesód pasija még itt van?-nézett fel a szemeimbe.
-Hhh.. itt, de ő kurva nagy ívben el fog kerülni. Úgyhogy amiatt nem kell aggódj. Rád se fog nézni.-simítottam a füle mögé a haját mire a kezemre simult a tenyere.
-Ugye mellettem leszel?
-Persze! Ki más mellett lennék.-cirógattam meg az arcát. Istenem de szép vagy. Basszus annyira ártatlan a tekinteted. Egy angyal.
-Köszi.-kúszott egy apró mosoly az ajkaira. Én kizökkenve az ámulatból felkeltem az ágyról és kézen fogva az ajtó felé húztam.
Ő szorosan mögöttem lépkedett majd ahogy a lépcsőhöz értünk elengedte a kezem. Lefelé sétálva anya egyből felénk kapta a fejét, majd elénk sietett.
-Drágaságom! Szereted a teát?-kérdezte óvatosan Natashától.
-I..igen.
-Gyere ,válassz bátran akkor. Van méz is. Blake azt mondta úgy szereted.-simította a hátára a kezét és a konyhába kísérte. Én a konyhasziget túloldalának támaszkodtam és onnan figyeltem Natashát akinek reszketett a keze így megköszörülve a torkom próbáltam felhívni magamra a figyelmét. Sikerült is, mivel egyből rám kapta gyönyörű barna szemeit így én egy bátorító mosolyt küldtem felé egy kacsintás kíséretében. Ő halványan elmosolyodott ahogy érezte hogy semmi baj nincs, majd egy filtert kivett a fa dobozból.
-Blake drágám! Te is iszol egyet?-lépett mellé anya.
-Igen. Kérek én is.-Nat egyből felkapta ismét a szemeit majd elém tolta a filterekkel teli dobozt.-Válasz nekem kérlek.
-De melyiket? Nem.. nem tudom, hogy..
-Bármit választasz, tökéletes lesz.-mosolyodtam el mire zavarba jött.
Anyám Nat mögött apámmal szemezett. Tudom hogy azért vigyorog mert udvarlok a szembe velem lévő hölgynek, de most cseppet se kötötték le ők a figyelmem. Inkább Natashát figyeltem aki hosszas gondolkodás után kivett egy filtert.
Elém tolva a bögrém a tea után nyúltam, majd megsimítottam a kézfejét ahogy elhúztam a pulton a csészét. Anyu az ajkait harapdálva próbálta visszafogni a vigyorgást, de igen nehezen ment, nem tudta titkolni.
-Blake! A hölgyet kísérd a nappaliba. Addig mi anyáddal megterítünk.-sétált Apa Natasha mellé aki szemmel láthatóan rettegett tőle.
-Gyere.-biccentettem a kanapé felé így ő ahogy tudott mellém sietett.
Zoey és Derek átvették anyáéktól az asztal megterítését így csak mi ketten és Steve üldögéltünk a kanapén.
Felpillantva keresztapámra egy halvány mosoly kúszott az ajkaira, majd a mellettem ülő lányra biccentett. Nat nem mert felnézni. Csak a bögréjét tanulmányozta a kezében így a vállán áttéve a kezem közelebb húztam.
-Ne idegeskedj. Nincs semmi baj.-suttogtam halkan hogy csak ő hallja.
-Mindenki bámul.-motyogta alig hallhatóan.
-Nem bámul senki csak én. De az ne zavarjon.-Steve a szövegemen elmosolyodott így felkelve a kanapéról apáékhoz sétált.
-Ízlik a tea?-kérdezte félénken.
-Nagyon finom. Pláne hogy te választottad nekem.
-Tényleg ízlik?-nézett fel a szemeimbe egy apró mosollyal az ajkain.
-Bizony.-kacsintottam rá vigyorogva majd belekortyoltam a teába. Nat kipirult arccal lehajtotta a fejét, mire apám lépett mögénk.
-Nem szeretnék megzavarni semmit! Csak az lenne a kishölgy felé a kérdésem, hogy ugye nem allergiás semmire?-támaszkodott meg a kanapé háttámláján mögöttünk mire Natasha félve felpillantott rá.
-N..nem. Nem vagyok.-nyelt egy nagyot.
-Rendben. Akkor megnyugodtam.-mosolyodott el, majd rám kapta a szemeit. Felnézve rá egy kacsintással jelezte, hogy már most bírja Natashát. Nem is értem miért hiszik azt hogy a csajom, holott nem az!
-Köszönöm Mr. Hansen.-suttogta halkan mire apa elvigyorodott.
-Blakenek köszönje. -paskolta meg apa a vállam vigyorogva majd ellépett tőlünk. Natasha az arcom kémlelte. Nem tudtam kiolvasni amit a szemében láttam. Talán boldogság lenne, vagy hála? Nem tudom, de anya tett arról, hogy ne tudjam megfejteni.
-Gyertek az asztalhoz!-Natasha teste egy másodperc alatt megfeszült így a kézfejére simítva a tenyerem bátorításképp gyengéden megszorítottam.
-Gyere. Semmi baj nincs.-húztam fel a kanapéról és az asztalhoz ültünk. Apa ült az asztalfőnél mellette pedig anyám és Steve. Másik oldalt Nat és én ültünk velük szemben míg mellettem Zoey és Derek foglaltak helyet.
-Köszönöm hogy idén is együtt ünnepelhetem veletek a Karácsonyt. -kezdett bele apa az ünnepi beszédbe.-Hálás vagyok a családomért, a csodás feleségemért aki megajándékozott két csodás gyermekkel. Hálás vagyok a legjobb barátomért aki mindig kitart mellettem és természetesen a kishölgyért is aki itt ül mellettem.-pillantott Natashára aki zavarában lesütötte a szemeit. Apa elmosolyodva figyelte a lányt majd végignézett az asztalnál ülőkön. Én Natet figyeltem aki az ölében pihenő kezét tördelte így az asztal alatt odanyújtottam a tenyerem felé. Egy ideig nézte a hatalmas kezem, nem mert hozzá érni. Én ezt megelégelve a kezembe fogtam apró, törékeny kezét és finoman simogatni kezdtem a bőrét. -Kezdjünk neki ennek a tökéletes vacsorának amit Averynek és a csodás kezeinek köszönhetünk.
-Fogyasszátok egészséggel!-mosolyodott el anyu mire mindenki neki kezdett a vacsorának. Egy személyt kivéve. Natasha nem mert mozdulni mellettem így úri ember módjára elsőnek ő hozzá hajoltam mintsem az én tányérom pakolom meg minden féle finomsággal.
-Mit szeretnél enni? Mit szedjek neked?-suttogtam halkan.
-Én.. én nem tudom. Mind nagyon jól néz ki.
-Szedjek neked mindegyikből.
-Ne! Annyit nem tudok enni.-sütötte le a szemeit.
-Melyikből szedjek?
-Később is ehetsz belőlük drágám.-szólalt meg anya.-Ami a hűtőben van bármihez nyúlhatsz. -mosolygott rá bátorítóan.
-Köszönöm szépen.-mosolyodott el halványan Nat.-És azt is hogy itt lehetek.
-Az úriember ön mellett.. minden az ő érdeme.
-Meg a maguké, hogy egy ilyen fiút neveltek.-a szüleim és Natasha közt kapkodtam a szemeim. Ez a nő tényleg egy angyal! A szívem átjárta a melegség ahogy azok a gyönyörű barna szemek az enyémekbe fúródtak. Hogy lehet valaki ennyire tökéletes? Hogy állhat velem szóba egy ennyire gyönyörű, ártatlan, angyal arcú lány!

Continue Reading

You'll Also Like

21.5K 1K 45
◇Kicsinek mindig is különleges dolgokról álmodtam.Aztán mi lett velem?Kikötöttem egy egyetem mellett miközben az álmaimat tervezgettem és próbáltam m...
113K 4K 32
Sophie élete korántsem könnyű. Az édesanyja valamien oknál fogva az egész családot elhagyja, ezért édesapja, és bátyja neveli őt. Mindent megtesznek...
109K 3.4K 37
Rhea Sky vagyok. Már 7 éve egyedül vagyok. 10 éves koromban haltak meg a szüleim. Egy tragikus autóbalesetben. Azóta az árvaházban élem a napjaim. A...
59.8K 1.4K 32
- Indiana, nem költözhetsz ide. Légy szíves szedd össze a dolgaidat és menj vissza az iskolába. - A tanár úr nagyon szigorú. - mondtam a csípőmre tév...