Hoofdstuk 1: Even voorstellen...

83 1 0
                                    


Naam: Calicia May Smith (Uley)

Roepnaam: Calicia, Cal,

Leeftijd: 16 jaar

Geslacht: Vrouw

Ras: Mens en...

Uiterlijk: Lange donkerbruine haren, helderblauwe ogen, ongeveer 1,80 m lang, slank postuur

Innerlijk: Veel meegemaakt, toont weinig emoties behalve als ze thuis is, stoer, kan agressief overkomen, je moet haar leren kennen.

Kledingstijl: Loopt het liefst graag comfortabele kleren maar helaas zijn Rosalie en Alice het hier niet altijd mee eens, waardoor ze regelmatig jurkjes of rokjes moet dragen.

Familie: Vader (overleden), Moeder (overleden), Oudere broer (nog altijd niet gevonden)

Opvang familie: Carlisle Cullen, Esmé Cullen, Edward Cullen, Emmett Cullen, Rosalie Hale, Jasper Hale, Alice Cullen.

School:  Forks Highschool

Lievelingskleur: Blauw

Lievelingsgeur: Lavendel, vers gebakken koekjes, vanille

Geheimen: Ga ik nu nog niet verklappen

Wat moet je nog meer weten?: Calicia heeft een mysterieuze aandoening waardoor ze bij de familie Cullen in huis is komen wonen. Ze kan op de raarste momenten flauwvallen zonder enige aanleiding. Carlisle heeft haar al meerdere malen onderzocht maar hij kan niets vinden. Calicia heeft een hekel aan dokters, ziekenhuizen en naalden. Carlisle is dan ook echt de enige die haar kan onderzoeken als Jasper maar in de buurt is om haar te kalmeren. Hij heeft nooit haar bloed kunnen onderzoeken omdat ze panisch reageert op naalden

Verleden: In de gevangenis gezeten voor de moord op haar ouders (onschuldig, in het verhaal lees je hier meer over), hier heeft ze veel meegemaakt en heeft ze moeten vechten voor haar leven. Daarom is ze nu een harde bikkel en laat ze niet makkelijk mensen binnen. Ze woont al 2 jaar bij de Cullens en vertrouwd hun blindelings, kent ook hun geheim (vertel later hoe ze er achter is gekomen.) Zelf draagt ze ook nog geheimen met zich mee maar die komen later in het verhaal wel te voorschijn.

Mogelijke inprent: Paul en Seth.....

My life was not easy. But then, you walked into my lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu