Dojae

821 43 4
                                    

Doyoung:

Már több mint egy hete, hogy szakítottunk Jaehyunnal 3 év után. Igazából ő szakított velem, azzal az indokkal, hogy amíg a sorozatunk forgatásai zajlanak jobb lenne külön lennünk. Elmondhatatlanul rosszul esett, hogy fontosabb neki az, mint a kapcsolatunk. Viszont próbáltam a gyakorlásokra és a comebackre koncentrálni, hátha az eltereli a gondolataimat. Nagyjából sikerült is, mivel élni nem volt időm meg energiám. Eddig Jaehyunra voltam dühös, viszont a mai fellépés előtt az egyik sminkes mondott valamit, ami elgondolkodtatott engem.

-Sokkal pufibb az arcod, mint amikor legutoljára csináltam a sminkedet-mondta ezt, miközben éppen készített fel az első Make A Wishes fellépésre. Nem nagyon tudtam rá mit mondani és ott akkor nem is nagyon foglalkoztatott a dolog. Sosem voltam olyan ember, aki könnyen tudott magára szedni pár kiló fölösleget, viszont ez megváltozott, amint hazaértem és kettesben maradtam a gondolataimmal. Túlságosan is elkényelmesedtem volna a kapcsolatunk alatt? Igaz, hogy sokkal kevésbé foglalkoztatott az, hogy mennyit eszem, mint azelőtt, de nem gondoltam, hogy ennyire túlövök a célon. Lehet, hogy ennek is köze volt, ahhoz, hogy Jaehyun szakított velem? Rájött, arra, hogy neki inkább egy csinos színésznő való, mint én?
Rengeteg kérdőjel volt jelenleg a fejembe, de egyikre sem tudtam válaszolni. Legszívesebben átmentem volna Jaehyunhoz és megkérdeztem volna tőle, de tudtam, hogy úgyse akarna megbántani, a többiek meg aggódnának értem, ha felhoznám ezt. Ilyenkor nagyon bánom, hogy nincsen szobatársam, mivel senki sem tud kizökkenteni a gondolataimból. Egy nagyon hosszú álmatlan éjszaka után eldöntöttem, hogy elkezdek diétázni.

-Jó reggelt Doyoung-köszönt nekem Taeyong, mint kiértem a konyhába.-Mindjárt megyünk fellépni, szóval egyél.

-Nem vagyok túl éhes, majd ott eszek valamit.-mondtam, mivel az evés szó hallatán egyből eszembe jutott a sminkes megjegyzése.

-Jól vagy? Zaklatottnak tűnsz. Jaehyun miatt van?-kérdezte aggodalmasan, mire összeszorult a gyomrom. Pont ezt akartam elkerülni.

-Nem. Ne aggódj. Jól vagyok, csak nem vagyok éhes ennyi.-próbáltam a legmegnyugtatóbb mosolyomat elővarázsolni.

-Ha te mondod.-láttam, hogy nem győztem meg, de örülök, hogy ennyiben hagyta.
Miután mindenki megreggelizett, rajtam kívül, elindultunk. Útközben megéreztem a reggeli hiányát, de próbáltam aludni egy kicsit, hogy jobb legyen.

-Mikor eszel?-kérdezte meg Taeyong.

-Majd. Nyugi Taeyong. Felnőtt vagyok, tudok vigyázni magamra.-próbáltam nyugtatgatni, igen kevés sikerrel.

-Csak aggódom. Ez nem vall rád.

-Jól vagyok. Na de koncentráljunk inkább a fellépésre.-mondtam, mire vonakodva bólintott.
Mikor hazaértünk este hulla fáradtam, csak annyira jöttem rá, hogy egész nap semmit sem ettem és ezt meg is éreztem. Semmi energiám nem volt egész nap, a fejem is, majd szétment, viszont mégsem tudtam kiverni azokat a szavakat a fejemből.

És ez folytatódott és még mindig tart, pedig a Make A Wish és a mostani Resonance promotálása között eltelt majdnem 2 hónap. Ha az első nap azt éreztem, hogy hulla vagyok, akkor a mostani állapotomra szavak sincsenek. Úgy érzem magam, mint, aki testben ott van, de fejben teljesen máshol. Egész nap annyi jár a fejembe, hogy Taeyongnak mennyi ételt sikerült belémerőltetnie és mennyit kell mozognom, azért, hogy ezt a kalória mennyiséget elégessem. Erre épült az elmúlt időszakom. Az egyik felem tudja, hogy ez nem egészséges, viszont a másik részem, meg szereti látni azt, ahogy a mérlegen mennek lefelé a számok. Direkt nagyobb ruhákat hordok, hogy a többiek ne vegyenek ebből észre semmit és egészen jó munkár végeztem, mivel Taeyongon kívül senki nem nyaggat engem ezzel, de az is lehet, hogy csak szimplán nem érdekli őket.

Chegaste ao fim dos capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Jul 12, 2021 ⏰

Adiciona esta história à tua Biblioteca para receberes notificações de novos capítulos!

NCT oneshotsOnde as histórias ganham vida. Descobre agora