Markhyuck

881 47 15
                                    

Haechan:

Ma van Mark szülinapja, de egyszerűen nem tudok erre koncentrálni, mert tiszta ideg vagyok az angol Fireflies dalunk miatt. Nem tudok angolul ezt mindenki tudja hiába szoktam néha ezt a nyelvet használni. A próbálkozásaim általában kudarca fuladnak, amin mindenki nevet, a rajongók pedig felhasználják mémként. Amerikában is általában csak aranyosnak tartották azt, ha próbálkoztam. Ezt a felvételt viszon nem szúrhatom el, mert ez egy fonots eseménynek lesz a dala. Végig a Dream dormjába voltam és gyakoroltam. Ma mégis el kell mennem a 127 lakásához, mert Mark mégis csak a barátom. Nem hanyagolhatom el még ennél is jobban. Főleg nem a születésnapján.

Bekopogtam az ajtón, mire a keresett személy ajtót nyitott.

-Szia Hyuck.-mosolyodott el, majd arrébb állt, hogy be tudjak menni.-Hiányoztál. Napok óta nem láttalak és hallani sem hallottam felőled.-hajolt le ajkaimhoz, amikre egy gyors szájpuszit adott.-Baj van?

-Fáradt vagyok. Egész héten a Firefliest gyakoroltam, de nem haladtam semmennyit sem kiejtésileg előre.-döltem mellkasára, mire ő autómatikusan derem köré fonta karjait.

-Miért nem szóltál nekem. Tudtam volna segíteni.-kérdezte, mire csak sóhajtottam.

-Tudom, de nem akartam zavarni, mert te is elfoglalt vagy.-temettem el arcomat felsőjébe.-Viszont, ha már így felhoztad, akkor nyugodtan segíthetsz. Elfogadom.

-Eddig is szívesen segítettem volna. Akkor lássunk hozzá.-csapott rá értékes hátsó felemre, mire nekem kipattantak a szemeim és elhúzódtam tőle. Nem szokott ilyet csinálni. Ez az én szokásom.

-Mark?! Ez meg mi volt?-akadtam ki, mire csak rámosolygott.

-Nem csak neked szabad ezeket. Na, de gyere, mert sosem végzünk-mondta, majd leült a kanapéra, majd megvárta míg én is követem a példáját.-Na, akkor mutasd a dalt, hogy van.

Mark:

Ahogy, Hyuck beállított ide nagyon megörültem. Viszont azt hittem mást fogunk csinálni. Nem azért. Imádom őt és akármiben segítek neki, de a születésnapomra nem ezt terveztem. Legalább végre van időnk egymás társaságában lenni. Majd, ha végeztünk úgyis kérek tőle valamit a szülinapomra hivatkozva.

Megmutatta nekem a dalszövegeből a részét, amit gyorsan átfutottam. Szerencsére nem valami nehéz szöveg, így valamivel egyszerübb dolgunk lesz.

-A Tell me what részt azt bisztos ki tudod mondani-mondtam neki határozottan.

-Már miért tudnám?-kérdezte meglepetten.

-Mert a Shinee Sunbaenimeknek is van ilyen a dalukba. Tudod. Tell me what to do.-kezdtem el énekelni, mire kikerekedett a szeme.

-Ja, hogy ebbe ezt mondják?-lepődött meg. Itt esett le nekem, hogy ez egy, nagyon nehéz feladat lesz.

-Hyuck azt hittem ez tudni fogod. Na mindegy.-engedtem el egy gondokkal teli nehéz sóhajtást, majd folytattuk a gyakorlást. Szerencse, hogy vannak olyan részei, amik ismétlődnek a dalban.
Hyuck nagyon erősen próbálkozott és valamennyit javult is, de még mindig elképesztően aranyos és ügyetlen volt. A Regular dalunknál is voltak problémái az angollal, de azt is sikerült megoldani. Ez is menni fog.

-Semmit sem haladtunk Mark.-nyafogott, miközben rádőlt az asztalra.

-Ugyan már. Hova lett a fullsun, pozitív Hyuck?-mondtam, mire csak egy halk "meghalt" érkezett szenvedő barátomtól.-Szerintem javult mióta elkezdtük.

-Csak ezért mondod ezt, mert a barátom vagy és nem akarsz megbántani. Pedig most is rám pazarlod a születésnapodat, ahelyett, hogy ünnepelnél.-ült fel rendesen, hogy a szemembe nézzen.

NCT oneshotsМесто, где живут истории. Откройте их для себя