sixteen

2.3K 185 251
                                    

"Lisa... Lisa! Kime diyorum ya? Beni dinleyecek misin artık?" Taehyung, telefonunun ekranını gözüme sokmaya çalışırken bir yandan bana sesleniyordu. Dalıp gitmiştim. Başımı iki yana salladım. "Efendim Taehyung?"

"Telefonuma bak!"

@jennierubyjane: 3 gün sonra doğum günüm

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@jennierubyjane:
3 gün sonra doğum günüm. 22 yaşına giriyorum, biraz duygusalım şu an.
Kendime, uzun doğum günü mesajımı kendim yazıyorum. Bu yıl benim için zorlu bir yıldı. Bir yanda arkadaşlarımla yaşadığım problemler, bir yanda vizeler, finaller derken 12 ay boyunca hayatımla ve onun getirdiği zorluklarla boğuştum.
Bu sene hukuk fakültesinden mezun oluyorum. Avukat olacağım. Başarılı bir avukat... Herkes gibi bunun benim küçüklük hayalim olduğunu söyleyemem ama bir işi yapıyorsam, onda en iyisi olana kadar durmam. Sanırım Kim Jennie olmak böyle bir şey.
3 gün sonra, akşam 10'da, Seul Otel'de doğum günü partim var. Kostüm ve maske temalı bir parti. Bütün herkes davetli! Lütfen hepiniz gelin. Güzel bir gece geçirelim ki bu doğum günümü hayatımın en güzel doğum günü olarak hatırlayayım.
Son olarak, sizi çok seviyorum çocuklar. Evet. Hepinizi. Teker teker. @roses_are_rosie @sooyaaa__ @lalalalisa_m

Beni de etiketlemişti... Yüzümde gülümsemeyle ekrana bakmaya devam ederken Taehyung konuştu: "Gördün mü Lisa? Herkes senin ne kadar iyi bir arkadaş olduğunu bildiği için seninle arkadaşlıklarını bir anda silip atamıyor. Seni de çağırmış. Jennie çok düşünceli bir kız."

Başımı aşağı yukarı salladım. Bu beni öyle duygulandırmıştı ki... "Ne zaman paylaşmış bunu?"

"Daha 2 dakika önce. Yeni gördüm. Bence doğum günü partisinde onlardan tekrar özür dilemelisin. Alkollü bir parti olacağını tahmin edebiliyorum. Alkol Jennie ve Jisoo'yu mayıştırır, bilirsin. Rose'nin yanından sakın ayrılma, çünkü ne kadar içmesi gerektiğini pek kestiremez."

Güldüm. Evet, güzel bir gece olacaktı. "Ne kostümü giymeyi düşünüyorsun?"

"Beni en yakışıklı gösteren kostümlerimden birini... Ah, unutmuşum. Ben zaten her zaman yakışıklıyım, bunun için bir kostüme ihtiyacım yok." Gülerek gözlerimi devirdim. "Sana ciddi soru da sorulmuyor."

"Sen ne giyeceksin Lalisa Hanım? Bana bunu sorduğuna göre aklından birkaç şey geçmiş belli ki." Omzumu silktim ve ona cevap verdim. "Hiçbir fikrim yok. Bugün eve gittiğimde internetten birkaç şey sipariş ederim belki."

"Geçen cadılar bayramında giydiğin kostümü sen dikmiştin, öyle değil mi? Yine birkaç parça kumaş sipariş edip kendin dikmeyi deneyebilirsin," dediğinde başımı sağa sola salladım. "Hiç zamanım olmaz. Doğum gününe 3 gün var. Tanrım... Jennie kendi doğum günü planını kendi yapıyor. Bunu ondan gizli biz yapacaktık. Aylar öncesinden konuşmuştuk. Ama..."

a stolen life | lisa & jungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin