Moartea misterioasă a Elisei Lam

2.4K 66 0
                                    

Moartea misterioasă a Elisei Lam și purtarea ei stranie în ultimele momente de viață.
Un mister ce va rămâne probabil neexplicat îl reprezintă moartea tinerei Elisa Lam în februarie 2013. În curând se împlinesc 2 ani și totuși nu a fost găsită o explicație plauzibilă pentru moartea sa (poliția a declarat pur și simplu că este o moarte accidentală), dar mai ales o explicație pentru comportamentul ei cel puțin straniu din ultimele clipe de viață.
Moartea misterioasă a Elisei Lam:
Faptele sigure sunt următoarele: pe data de 19 februarie 2013, este descoperit trupul unei tinere canadience studente, în vârstă de 21 de ani. Fata vizita Los Angeles și era cazată la hotelul Cecil. Într-un rezervor de apă de pe acoperișul hotelului a fost descoperit trupul tinerei, medicii declarând că a murit înecată. Corpul a fost găsit la peste 2 săptămâni de la moarte, deoarece clienții hotelului se plângeau de mirosul și de lipsa de presiune a apei (rezervoarele aprovizionau băile cu apă).

O moarte stranie, însă nu acesta este punctul culminant, ci filmarea care o arată pe Elisa înainte de moartea sa (filmare a camerei din liftul hotelului). Cine urmărește video-ul ar fi îndreptățit să spună fie că este o glumă sau un fals, fie că fata este sub influența alcoolului sau a drogurilor sau pur și simplu nebună.

Totuși, o glumă nu este, moartea fetei fiind fapt incontestabil. La autopsie nu s-au descoperit urme de alcool sau orice fel de droguri. Tânăra nu era nebună (se pare, totuși, că Elisa suferea de depresie și chiar tulburare bipolară). Cum se explică însă purtarea sa surprinsă de camera de supraveghere? Un episod maniacal să fie oare o explicație suficientă? (Elisa, deși depresivă, nu avusese astfel de stări în trecut).

Filmulețul o arată pe Elisa înfricoșată sau în orice caz suprastimulată de ceva: fuge de cineva, se ascunde? Gesticulează în mod absurd, se uită peste tot și pare a vorbi cuiva. Apasă pe butoanele liftului la nimereală și într-un sfârșit fuge, se pare că spre acoperișul hotelului, unde va muri înecată.

Amatorii de mistere au fost bineînțeles atrași de această moarte aparent fără explicație. Mai mult, au fost descoperite și alte fapte ciudate legate de hotelul Cecil. Se pare că a fost o perioadă locația preferată de către sinucigași, care se cazau în hotel și săreau pe geam. Hotelul se “mândrește” și cu o serie de crime comise în incinta sa. A fost locul în care doi criminali în serie au ucis 16 victime femei. Un alt client, un bărbat în vârstă, a fost omorât de altcineva în camera sa (crimă nesoluționată).

O poveste misterioasă și stranie numai bună pentru o ecranizare, ceea ce este și intenționat. Se pare că Sony Pictures va produce un film după întâmplările morbide din hotelul Cecil. The Bringing, film încă aflat în fază de producție, va relata povestea unui detectiv care vrea să dezlege misterul unei crime dintr-un hotel, descoperind astfel istoria morbidă a clădirii.

LegendeWhere stories live. Discover now