Drumul fara sfarsit

593 31 0
                                    

In Corona, California a existat odata un drum cunoscut de majoritatea locanicilor ca Drumul Fara Sfarsit. Mai exact, numele adevarat al drumului a fost Lester Road. Acum, dupa 20 de ani, peisajul din Corona s-a schimbat, iar Drumul Fara Sfarsit nu mai este. Cu toate acestea, Lester Road a fost un drum neiluminat despre care oamneii spuneau ca devine fara sfarsit atunci cand se conducea pe timp de nopate. Oamenii care faceau acest drum nu au mai fost vazuti niciodata.

Legenda a devenit atat de cunoscuta in cat oamenii refuzau sa conduca pe Lester Road pana si ziua. Intr-o noapte, ca orice alt tanar de varsta mea, am inceput sa conduc pe acest drum, dar doar o distanta scurta, cu toate ca am avut senzatia ca a durat mult mai mult. Speriat, m-am intors repede inapoi, pentru ca daca continuam, credeam ca nu o sa ma mai intorc inapoi niciodata.

Persistenta legendei a facut ca politia sa inceapa investigatiile. La capatul drumului Lester Road era un viraj la stanga foarte abrupt fara balustrade. Dincolo de curba era o vale adanca, iar pe partea celalata era un alt drum, care privit din unghiul corect, mai ales pe timp de noapte, dadea impresia ca virajul nu exista si ca se poate merge tot inainte. Dupa ce s-a investigat valea, zeci de masini au fost gasite cazute, cu corpurile victimelor aflate in descompunere, inca prinse in scaunele masinilor.

LegendeWhere stories live. Discover now