Virusul

697 31 10
                                    

Un om de știință nebun lucra la o substanță care se presupune ca ar fi trebuit sa ajute la învierea morților. Fiind foarte sigur pe el si-a chemat fiica în vârstă de 15 ani pentru a îi fi asistenta. Aceasta își iubea foarte mult tatăl, așa ca nu a ezitat și a acceptat sa îl ajute:

-Ariana !spuse omul de știință cu tristețe în voce. Îmi pare rău!

-Tată ce vrei sa-

Nu a putut sa își termine propoziția căci tatăl ei tocmai o ucise. Pentru a verifica dacă serul de înviere funcționează persoana trebuia sa fie moartă. Cu siguranță acum va întrebați de ce nu a folosit un animal pentru acest experiment . Domnul Alexander, omul de știință, a spus ca animalele sunt diferite de oameni . De la stilul de viață pana la felul de a gândi .

Acum sa revenim la biata Ariana care zăcea pe podeaua laboratorului într-o balta de sânge . Alex se apropie de ea și îi injectează în braț substanța care ar trebui sa o aducă la viață.

Timpul trecea . Nici un semn din partea fetei , când deodată aceasta se trezi. Alex era foarte fericit , însă acest sentiment a dispărut rapid . Ariana nu era vie . Era încă moartă , doar ca putea merge , se putea mișca . Aceasta se năpusteste asupra tatălui ei și incepe sa mănânce din el . Liniștea laboratorului a fost spulberată de țipetele de durere ale lui Alex .

De la acest incident , ca a avut loc acum câteva zile, în orașul X virusul s-a răspândit rapid . Era nevoie doar de o simpla zgârietură și te transformai într-un mort viu. Tot ce pot spune este ca trebuie sa ne așteptăm la o APOCALIPSA ZOMBIE !

LegendeWhere stories live. Discover now