Cazurile de mutilări de animale - experimente ale extratereştrilor?

2.5K 70 3
                                    

Încă din anii 1970 au fost descoperite multiplecazuri bizare de mutilări de animale, în special animale mari, precum vacile (ce par a fi victima preferată), caii, oile şi căprioarele. Realitatea acestor cazuri nu este pusă la îndoială, însă intervine întrebarea: cine şi în ce scop să efectueze aceste operaţii?

Aspectele cele mai ciudate ale mutilărilor de animale sunt reprezentate de modul de efectuare al acestora. Iese din discuţie posibilitatea ca animalele să fi fost ucise de un prădător, deoarece inciziile sunt realizate cu mare precizie, fără scurgeri de sânge (în unele cazuri, sângele animalelor a fost extras fără nici o curgere, ceea ce implică o operaţie complexă, dacă nu chiar imposibilă). În plus, inciziile par a fi făcute cu tehnologii avansate şi nu cu un simplu bisturiu. În cele mai multe cazuri, organe interne sunt extrase cu fineţe (un animal sau chiar un om fără studii de medicină nu ar putea îndepărta atât de curat şi fără urme organele).

În multe dintre aceste cazuri de mutilări, sunt extrase ochii, limba şi chiar bucăţi din pielea animalui, toate aceste operaţii fiind făcute în mod expert. Unii legişti care au consultat trupurile găsite afirmă chiar că inciziile par a fi fost realizate la temperaturi extrem de ridicate (aşadar, animalele fuseseră răpite).

Şi mai interesant este faptul că în preajma trupurilor nu există nici un fel de urmă a intervenţiei, însă unii martori au declarat existenţa în zonă a unor urme circulare pe pământ, a unor orificii în formă de cerc şi a unor zone în care iarba era nivelată (ceea ce indică aterizarea unei nave). În zonele în care au fost descoperite multe animale mutilate există şi mărturiile apariţiei unor nave zburătoare pe cer (OZN sau nave umane?).

Multe cazuri şochează, de exemplu în 2002 au fost descoperite aproximativ 200 de vaci mutilate, cu organele şi sângele extrase şi cu bucăţi din piele tăiate în formă de cerc (incidentul s-a petrecut în Argentina). Unul dintre primele şi cele mai cunoscute cazuri este cel al calului Snippy din 1967. Trupul calului a fost descoperit în Colorado cu întreg interiorul extras, cu pielea capului jupuită; nu exista nici un fel de urmă a operaţiilor, nici o picătură de sânge, nici un rest de organ; au fost descoperite mici orificii, singurele urme ale inciziilor precise; iar trupul calului, deşi stătuse câteva zile la soare, nu intrase deloc în putrefacţie.

Cei care pun în seama extratereştrilor mutilările au declarat că în apropierea trupului calului exista un nivel mare de radiaţie şi iarba fusese nivelată, fiind vizibile şi unele gropi de aceeaşi mărime.

Cine este responsabil de mutilările de animale?

Deseori, unii medici şi oficiali declară că trupurile vacilor sau cailor au fost pur şi simplu ucise şi mutilate de alte animale prădătoare.Teorie greu de argumentat dată fiind complexitatea mutilărilor, care par a fi mai degrabă operaţii.

Alţii vorbesc despre secte satanice care omoară bietele animale în ritualurile lor de magie neagră. Totuşi, de când sunt sataniştii medici precişi, de ce să îşi aleagă ca victime animale atât de mari şi greu de operat şi de ce nu există urme ale operaţiilor efectuate în jurul trupurilor?

Există şi o teorie a conspiraţiei potrivit cărora mutilările sunt opera guvernului – ar exista o divizie a elicopterelor negre care efectuează asemenea experimente (potrivit unora, divizia colaborează cu extratereştrii). Totuşi, atunci de ce ar lăsa guvernul trupurile părăsite, pentru a fi descoperite?

În final, există teoria că mutilările suntexperimente ale extratereştrilor, care fie studiază animalele, fie au nevoie de substanţele conţinute de sângele şi organele acestora. Cert este că nimeni nu a reuşit să dovedească nimic concret, deşi numeroşi au studiat aceste incidente bizare.

LegendeWhere stories live. Discover now