T.D.

1.7K 55 7
                                    

" Imi place sa ma uit la ea...
Pur si simplu imi place. Imi place sa ma uit la ochii ei caprui deschisi care isi schimba culoarea in oglinda. Imi place zambetul ei pe care-l schiteaza de fiecare data cand o fac sa rada.
Imi place modul in care clipeste incet cand se uita la mine. Ador totul la ea!
O stiu de cand era doar un prunc, uitata de lume, am privit-o cum a crescut ca o floare.
La greu am fost acolo s-o alin si la bine am fost acolo sa ma bucur pentru ea.
Ea n-a stiut ca exist pana cand a dat de probleme emotionale.
A inceput sa sufere si s-o doara. Ma sfasia sa stiu c-o doare asa de rau.
Am inceput sa stau mereu langa ea si sa incerc s-o iau in brate dar n-am putut.
Am observat ca nimic inafara de persoanele la care ducea dorul puteau s-o faca sa zambeasca dinou. Chiar daca stiam ca acele persoane nu-s bune pentru ea, a trebuit sa ma calc pe inima si sa le ispitesc sa se intoarca la ea... Doar ca sa-i vad zambetul macar o data. O data si mi-ar fii ajuns pentru eternitate. Dar pe cine mint? Vreau sa-i vad zambetul zilnic! Vreau sa fie aici... A mea.. Fara suferinta.
Cand acele persoane imi raneau micuta pretioasa am inceput sa-i ranesc eu pe ei. Le-am dat molimi... Unul sa inbolnavit de ficat, altul are probleme cu dependenta de droguri, altul isi pierde rudele una dupa alta... Am inceput sa-i fac sa sufere pentru cat a suferit ea.
Chiar urasc sa stau noaptea in tocul usi sau coltul camerei si s-o privesc cum plange isteric... Numai daca as putea s-o ating... As lua-o in brate si i-as zice ca totu-i okay si ca-s acolo. Ea nu ma vede dar stie ca-s acolo... Uneori cand stinge lumina stau acolo in intuneric si-o veghez. Dar ea de ce se sperie asa de rau de mine? Mareu cand fac vreun zgomot incepe sa se panicheze si se incuie in camera. Dar. Eu nu vreau s-o sperii!
Dar daca se sperie doar cand stie ca-s acolo, oare cum va face cand ma va vedea?
Oare va fii ingrozita??
Cred c-o s-o sperie coarenele mele lungii si nergre ca abanosul, toate perechile de canini ascutiti ca niste lame si ochii rosii sangerii? Va tipa ori va face atac de cord. Nu vrea s-o omor. Vreau s-o iau la mine acasa , sa-m grija de ea. Sa fie mica mea printesa si s-o pot inbraca cum vreau eu.
Stiu ca 14 este un numar complet nul pe langa 1937.. Dar.. Eu o iubesc! Jur pe toti sclavii si pe toata imparatia!
As fii in stare sa ucid pentru ea... Daca cineva ii face rau.. Cineva va suferii! Vor simtii cum se sufoca in somn si va simtii cum giarele mele le strapung gatul! Vor simtii cum o sa arda incet in focul iadului si o sa le ascult tipetele pana cand o sa cerseasca indurare! O sa-i mutilez si-o sa-i distrug!!Vor murii in chinuri daca vor indraznii sa se atinga de vreu fir de par din capul ei!
Acu' ma uit la ea cum ma deseneaza. Chiar este foarte apropiat. Seman cu desenul, dar unde mi-e coada?
"Dans cu moartea? Sperie-te?". Melodia ei preferata...
offf.. Mi-as dori sa pot sa dansez cu tine... As vrea sa fiu o fiinta material! Chiar as vrea! As vrea sa pot atinge! As vrea sa pot sa ma intind langa tine, nu doar sa ma apropii de tine cu gura sa simt cum respiri cald. Respiratia ii miroase a sange proaspat. Saraca fata, de la anemie ii se trage!
Decat ma uit la ea cum isi ciobarteste carnea de pe mana cu-o lama..
Nu inteleg oamenii! De ce sa-ti faci rau cand ceilalti te fac sa suferi? La ce rost?
Voi creaturi usor de ucis ma amuzati cu modul vostru de-a fii ne folositori si fragili. V-as ucide pe toti cu sange rece! Dar se pare ca ea iubeste viata si oamenii!!
Off... Nu mai sunt diavolul care eram.. Am inceput sa ma atasez de-o fetita cu parul saten si cu ochii caprui deschisi.
Inainte luam vietii si suflete , acu' stau si urmaresc o copila. Dar imi place s-o urmaresc... Ii ador fiecare miscare!
Ieri cineva a vrut s-o abordeze pe strada si eu am intrat repede in discutie.. L-am facut sa se intinda in fata unui autobuz! A fost simplu! A trebuit sa-i rostesc cateva cuvinte in latina doar ca sa-l vrajesca. Ea era in punctul a vomit de la creierul inprastiar pe asfalt. Era sa faca si atac de cord cand au luat-o politisti la sectie s-o interogheze. Era s-o faca vinovata pe ea pentru ca cica" ea l-am impins!"
Eu l-am impins ... Apoi am ucis politisti si procurori sa se stie ca nimeni nu se pune cu a mea mare iubire...
Am omorat multe persoane in moduri oribile pentru ea. A trebuit! Ei n-o suportau.. Decat sa n-o suporte mai bine sa nu mai existe! Mi-a placut modul in care sangele lor sa intins pe manile mele albe ca laptele.. As face orice pentru Ea! Am sa distrug si-o sa creez pamantul dipa infatisarea ei si-o s-o fac stapana toturor! O sa poata lovii sclavii cu biciul si sa le manance sufletul pentru amuzament!
Chiar vreau ca draga mea sa fie la fel ca mine! Sa poate sa distruga tot , sa poata sa sfasie carnea de pe oasele victimelor, sa poata sa arda de vie o persoana, sa-si infiiga dintii in jugularaa persoanelor pe care nu le suporta... Momentan asta o sa fac eu pana cand o sa-i pot duce sufletul in iad cu mine!
Dar apoi.. I s-o fac imparateasa si-o sa aiba tot ce vrea.. O sa suga sange si-o sa manace suflete zilnic.. O sa mance carne cruda de om si o sa poata s-o readuca la viata...
Pana atunci o sa mai astept pana cand te hotarasti sa-ti tai o data gatul asa cum vrei sa faci acu'.... Pot astepta... Am asteptat 1937 de ani! Mai pot sta 2 minute pana tot sangele tau se imprastie pe pereti si pana la urama o sa te pot tine-n brate.. Si nu o sa tin doar cadavrul... O sa te pot tine pe tine-n brate cat privesc la baltoaca sangelui tau de pe podea."
Zise T.D uiatandu-se la Roberta care statea cu cutitul la gat doar asteptand pentru putin tupeu s-o faca.

LegendeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum